• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • erdősítés

A keresés eredménye

Erdősítés - Import export

 1. ANKARA MAVI LADIN

  Törökország

  A ANKARA MAVI LADIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Erdősítés. Székhelye Ankara, Törökország.

 2. YENICECEVIZ

  Törökország

  A YENICECEVIZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Erdősítés. Székhelye Balikesir, Törökország.

 3. FORÊT ET NATURE

  Luxemburg

  A FORÊT ET NATURE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fakitermelés és -ritkítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Erdősítés, cutting unsafe trees, forest maintenance, Erdősítés, és wood cutting. Székhelye Grosbous, Luxemburg.

 4. INKA FOREST EXPORT S.A.C

  Peru

  A INKA FOREST EXPORT S.A.C, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Erdősítés. Székhelye Lima, Peru.

 5. CO2 GESTIÓN

  Spanyolország

  A CO2 GESTIÓN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Erdősítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is reforestation work, és forestry advice. Székhelye Molinos De Duero, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GEBRUEDER GAMPER DES GAMPER MICHAEL & CO. OHG

  Olaszország

  A GEBRUEDER GAMPER DES GAMPER MICHAEL & CO. OHG, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fásítás, Erdősítés, Fásítás, és Erdősítés. Székhelye Velturno, Olaszország.

 2. LA FORESTA SOC. COOP.

  Olaszország

  A LA FORESTA SOC. COOP., tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fásítás, Erdősítés, Fásítás, és Erdősítés. Székhelye Susa, Olaszország.

 3. BIZZOTTO STEFANO

  Olaszország

  A BIZZOTTO STEFANO, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fásítás, Erdősítés, Fásítás, és Erdősítés. Székhelye Cassola, Olaszország.

 4. G.T.R. S.R.L.

  Olaszország

  A G.T.R. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fásítás, Erdősítés, Fásítás, és Erdősítés. Székhelye Olbia, Olaszország.

 5. COOPERATIVA AGRICOLA DI S. BIAGIO - SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

  Olaszország

  A COOPERATIVA AGRICOLA DI S. BIAGIO - SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fásítás, Erdősítés, Fásítás, és Erdősítés. Székhelye Faenza, Olaszország.

 1. PURICELLI AMBIENTE VERDE S.R.L.

  Olaszország

  A PURICELLI AMBIENTE VERDE S.R.L., tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fásítás, Erdősítés, Fásítás, és Erdősítés. Székhelye Jerago Con Orago, Olaszország.

 2. SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW ŚWIĄTKOWSCY

  Lengyelország

  A SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW ŚWIĄTKOWSCY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Erdősítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coniferous seedlings, és forestation work. Székhelye Choceń, Lengyelország.

 1. ARCO DEL LAVORATORE

  Olaszország

  A ARCO DEL LAVORATORE, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fásítás, Erdősítés, Fásítás, és Erdősítés. Székhelye Roddino, Olaszország.

 2. TERRATECH SOCIETA' COOPERATIVA

  Olaszország

  A TERRATECH SOCIETA' COOPERATIVA, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fásítás, Erdősítés, Fásítás, és Erdősítés. Székhelye Ravenna, Olaszország.

 3. AGRIVERDE S.N.C. DI SALVAGNINI GIANCARLO E FIGLI

  Olaszország

  A AGRIVERDE S.N.C. DI SALVAGNINI GIANCARLO E FIGLI, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fásítás, Erdősítés, Fásítás, és Erdősítés. Székhelye Porto Viro, Olaszország.

 4. MARCHIORI GROUP S.R.L.

  Olaszország

  A MARCHIORI GROUP S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fásítás, Erdősítés, Fásítás, és Erdősítés. Székhelye Campolongo Maggiore, Olaszország.

 5. LA MONTAGNA

  Olaszország

  A LA MONTAGNA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fásítás, Erdősítés, Fásítás, és Erdősítés. Székhelye Barga, Olaszország.

 6. BRUTTI E. - MINCIO SCAVI S.A.S.

  Olaszország

  A BRUTTI E. - MINCIO SCAVI S.A.S., tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fásítás, Erdősítés, Fásítás, és Erdősítés. Székhelye Marmirolo, Olaszország.

 7. FIDELI FLAVIO PIERFRANCESCO

  Olaszország

  A FIDELI FLAVIO PIERFRANCESCO, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fásítás, Erdősítés, Fásítás, és Erdősítés. Székhelye San Teodoro, Olaszország.

 8. PICCATO MICHELE

  Olaszország

  A PICCATO MICHELE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Erdősítés. Székhelye torino, Olaszország.

 1. EUROPEAN GLOBAL SERVICE S.R.L.

  Olaszország

  A EUROPEAN GLOBAL SERVICE S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fásítás, Erdősítés, Fásítás, és Erdősítés. Székhelye Gualdo Cattaneo, Olaszország.

 2. CAVAGLIA' PIER MARCO

  Olaszország

  A CAVAGLIA' PIER MARCO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fásítás, Erdősítés, Fásítás, és Erdősítés. Székhelye Cavallerleone, Olaszország.

 3. RICCI

  Olaszország

  A RICCI, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fásítás, Erdősítés, Fásítás, és Erdősítés. Székhelye Faenza, Olaszország.

 4. AZ.AGR. V.T.M. VIVAI TOLLIO MANUEL

  Olaszország

  A AZ.AGR. V.T.M. VIVAI TOLLIO MANUEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Erdősítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is nurseries. Székhelye Villafranca Padovana, Olaszország.

 5. AGRICOLA F.LLI ANNIBALI S.R.L.

  Olaszország

  A AGRICOLA F.LLI ANNIBALI S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fásítás, Erdősítés, Fásítás, és Erdősítés. Székhelye Gualdo Cattaneo, Olaszország.

 6. LETTIERI ESTERINA

  Olaszország

  A LETTIERI ESTERINA, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fásítás, Erdősítés, Fásítás, és Erdősítés. Székhelye Capaccio Paestum, Olaszország.

 7. CONSORZIO COMUNALIE PARMENSI

  Olaszország

  A CONSORZIO COMUNALIE PARMENSI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fásítás, Erdősítés, Fásítás, és Erdősítés. Székhelye Borgo Val Di Taro, Olaszország.

 8. ROSATELLO GOODFRUIT SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIVA

  Olaszország

  A ROSATELLO GOODFRUIT SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIVA, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fásítás, Erdősítés, Fásítás, és Erdősítés. Székhelye Lagnasco, Olaszország.

 9. TOMASELLA FRANCESCO

  Olaszország

  A TOMASELLA FRANCESCO, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fásítás, Erdősítés, Fásítás, és Erdősítés. Székhelye Codogne', Olaszország.

 10. F LLI SIMONCELLI DI SIMONCELLI S.N.C.

  Olaszország

  A F LLI SIMONCELLI DI SIMONCELLI S.N.C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fásítás, Erdősítés, Fásítás, és Erdősítés. Székhelye Ceresara, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes