• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • emulziós festékek

A keresés eredménye

Emulziós festékek - Import export

 1. COSMOCHROME LTD

  Görögország

  Verified by europages badge

  The paint company Cosmochrome Ltd, with over half a century of experience in the field of paints, specializes in the production of quality paints, varnishes, insulating coatings as well as mortars for sports fields and microcement mortar for any kind of application. With a series of international certifications and with particular emphasis on ecological products, Cosmochromeis goal is to produce the best possible, value for money materials and serve the needs of the domestic and international market with its wide range of products, ranging from professional materials to artistic everyday interventions for all those who want to create and redecorate. The company also specializes in the production of custom materials of special requirements on demand.

 2. UBITEC INH. STEFAN FUHRMANN

  Németország

  Verified by europages badge

  A UBITEC INH. STEFAN FUHRMANN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Emulziós festékek. Székhelye Siedenburg, Németország.

 3. SARL EQUINOXE

  Franciaország

  A SARL EQUINOXE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Emulziós festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is painters, facade decorations, decorative paints, és waxed cement. Székhelye Frejus, Franciaország.

 4. FARBEN HENSCHEN GMBH

  Németország

  A FARBEN HENSCHEN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Emulziós festékek. Székhelye Fröndenberg, Németország.

 5. MERCAPINTURAS SL

  Spanyolország

  A MERCAPINTURAS SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emulziós festékek. Székhelye Almeria, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PRIMIX WASILEWSKA DANUTA

  Lengyelország

  A PRIMIX WASILEWSKA DANUTA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emulziós festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is indoor paints. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 2. BERLING SA

  Görögország

  A BERLING SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emulziós festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is paints, primers, solvents, és epoxy paint. Székhelye Inofita, Greece, Görögország.

 3. NIKKAL PRODUCTIONS

  Francia Guyana

  A NIKKAL PRODUCTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emulziós festékek. Székhelye Cayenne, Francia Guyana.

 4. GRAFIT ZPH

  Lengyelország

  A GRAFIT ZPH, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emulziós festékek, Berendezési tárgyak és dekorációk, Festékek és lakkok, Építőipar - szakipari munkák, Emulziós festékek, Berendezési tárgyak és dekorációk, Festékek és lakkok, és Építőipar - szakipari munkák. Székhelye Olkusz, Lengyelország.

 5. COULON

  Belgium

  A COULON, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Emulziós festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is paints, chemical products, rubber and plastics sectors, Wood protection products, és industrial chemical products. Székhelye La Louviere, Belgium.

 1. FAMA PROFI CENTRE

  Oroszország

  A FAMA PROFI CENTRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emulziós festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Faáruk, Faasztalok, Hígítók és oldószerek, Faáruk, Faasztalok, Hígítók és oldószerek, és water colour. Székhelye Podolsk, Oroszország.

 2. PR GROUP ITALIA BY COLORIFICIO RAMA SRL

  Olaszország

  A PR GROUP ITALIA BY COLORIFICIO RAMA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emulziós festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Manufacture of gypsum mouldings, building materials and products, és decorations and illuminations. Székhelye Fano, Olaszország.

 1. GO WALLPAPER LTD

  Egyesült Királyság

  A GO WALLPAPER LTD, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Viniltapéták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emulziós festékek, decorating, wallpaper, diy items, és Emulziós festékek. Székhelye Bolton, Egyesült Királyság.

 2. STROM 21 LTD.

  Bulgária

  A STROM 21 LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gipszglettek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emulziós festékek, paint plaster and enamel, cement mortars, és Emulziós festékek. Székhelye Sofia, Bulgária.

 3. GUANGDONG MAYDOS BUILDING MATERIALS LIMITED COMPANY

  Kína

  A GUANGDONG MAYDOS BUILDING MATERIALS LIMITED COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emulziós festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Epoxy paint for floors. Székhelye Shunde, Kína.

 4. VERNIS CLAESSENS S.A.

  Svájc

  A VERNIS CLAESSENS S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajfestékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műgyantaalapú festékek, Emulziós festékek, Festékek és lakkok, Műgyantaalapú festékek, Emulziós festékek, és Festékek és lakkok. Székhelye Renens, Svájc.

 5. INDUSTRIAS QUIMICAS EUROCOLOR SA

  Spanyolország

  A INDUSTRIAS QUIMICAS EUROCOLOR SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emulziós festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajfestékek, Műgyantaalapú festékek, Festékek és lakkok, Olajfestékek, Műgyantaalapú festékek, és Festékek és lakkok. Székhelye Arrigorriaga, Spanyolország.

 6. VEBS CO. LTD.

  Málta

  A VEBS CO. LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emulziós festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenőanyagok, és Kenőanyagok. Székhelye Handaq Industrial Estate,, Málta.

 7. NOBILES - FARBY DLA PROFESJONALISTÓW

  Lengyelország

  A NOBILES - FARBY DLA PROFESJONALISTÓW, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emulziós festékek. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 8. AP FARVER A/S

  Dánia

  A AP FARVER A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Emulziós festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műgyantaalapú festékek, Festékek és lakkok, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Olajfestékek, Műgyantaalapú festékek, Festékek és lakkok, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, és Olajfestékek. Székhelye Viborg, Dánia.

 1. LECHLER COATINGS GMBH

  Németország

  A LECHLER COATINGS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műgyantaalapú festékek, Emulziós festékek, Tapéták, Műgyantaalapú festékek, Emulziós festékek, és Tapéták. Székhelye Kassel, Németország.

 2. SMITH & RODGER, LTD

  Egyesült Királyság

  A SMITH & RODGER, LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zománc. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festékek és lakkok, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Emulziós festékek, Festékek és lakkok, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, és Emulziós festékek. Székhelye Glasgow, Egyesült Királyság.

 3. PINTURAS PLASTICAS PROGRESO S.L.

  Spanyolország

  A PINTURAS PLASTICAS PROGRESO S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emulziós festékek. Székhelye Murcia, Spanyolország.

 4. SIGMA COATINGS S A

  Spanyolország

  A SIGMA COATINGS S A, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajfestékek, Műgyantaalapú festékek, Emulziós festékek, Olajfestékek, Műgyantaalapú festékek, és Emulziós festékek. Székhelye Valle De Trápaga-Trapagaran, Spanyolország.

 5. EMMANOUILIDI AFOI O.E.

  Görögország

  A EMMANOUILIDI AFOI O.E., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Emulziós festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is colours, és tools. Székhelye Ptolemaida, Görögország.

 6. NADA FOR PAINTS AND COATINGS

  Egyiptom

  A NADA FOR PAINTS AND COATINGS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emulziós festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fireproof and fire prevention treatments, és fire prevention. Székhelye Cairo, Egyiptom.

 7. HOB TRADE

  Egyiptom

  A HOB TRADE, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Emulziós festékek. Székhelye Dokki / Giza, Egyiptom.

 8. EQTEC FIRECONTROL, S.L

  Spanyolország

  A EQTEC FIRECONTROL, S.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emulziós festékek. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 9. JM SPRAYING SERVICES LTD

  Egyesült Királyság

  A JM SPRAYING SERVICES LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Emulziós festékek. Székhelye Shotts, Egyesült Királyság.

 10. SHANGHAI BAOLIJIA CHEMICAL CO., LTD.

  Kína

  A SHANGHAI BAOLIJIA CHEMICAL CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emulziós festékek. Székhelye Tairi, Kína.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: