• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • emelőkarok

A keresés eredménye

Emelőkarok - Import export

 1. DAL FORNO SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  All inclusive supply of plants and equipment for material lifting and handling, including suction pads for the marble and granite industry, jib cranes, overhead suspended systems, electric chain hoists, vacuum lifter systems and handling equipment. Our products are designed according to the highest safety and quality standards and are guaranteed by many years of experience in the field and by the commitment to lifting by means of suction pads.

 2. BENNES ET GODETS GOUBARD

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A BENNES ET GODETS GOUBARD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Anyagmozgatás - eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékszállítás, Emelőkarok, Anyagszállító kocsik, Hulladékszállítás, Emelőkarok, és Anyagszállító kocsik. Székhelye Seiches-Sur-Le-Loir, Franciaország.

 3. NMG ITALIA - MOVING SOLUTIONS

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A NMG ITALIA - MOVING SOLUTIONS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Emelőkarok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autódaruk, Anyagmozgatás - eszközök és berendezések, Ipari költöztetések, Iroda és üzem-költöztetések, crane hire, industrial relocation, JMG CRANES, truck-mounted crane rental, és Autódaruk. Székhelye Legnago, Olaszország.

 4. MIDOLINI FRATELLI S.P.A.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A MIDOLINI FRATELLI S.P.A., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Közúti szállítás, különleges járművekkel, Kikötők és kikötői szolgáltatások, Emelőkarok, trucks with cranes for goods lifting, crane rental for suspended platforms, Közúti szállítás, különleges járművekkel, crane trucks, Kikötők és kikötői szolgáltatások, és Emelőkarok. Székhelye Udine, Olaszország.

 5. LORTEL

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  A LORTEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőkarok, Kábelek - kellékek, Láncok, Emelőcsigák és forgótengelyek, Biztonsági hevederek, Emelő- és rögzítőhevederek, Fali futódaruk, Emelőkarok, és Kábelek - kellékek. Székhelye Bettembourg, Luxemburg.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AMIO LEVAGE

  Franciaország

  A AMIO LEVAGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fali futódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőkarok, Emelőkarok, electric hoists for goods lifting, és Electric hoists. Székhelye Ancenis Cédex, Franciaország.

 2. CASELLA MANUT.SERVICE SRL

  Olaszország

  A CASELLA MANUT.SERVICE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőkarok. Székhelye Robassomero, Olaszország.

 3. HUCHEZ TREUILS SAS

  Franciaország

  A HUCHEZ TREUILS SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőcsigák és forgótengelyek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőkarok, Portáldaruk, Emelőkarok, és Portáldaruk. Székhelye Ferrieres, Franciaország.

 4. AGRI SAV

  Olaszország

  A AGRI SAV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőkarok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, mezőgazdasági -, Gépek és eszközök, mezőgazdasági -, és scrub-clearing machines. Székhelye Savigliano, Olaszország.

 5. GRANDI TRASPORTI

  Olaszország

  A GRANDI TRASPORTI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nemzetközi fuvarozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Áruszállítás, Fuvarozók, nemzetközi, Emelőkarok, Közúti szállítás, különleges járművekkel, Áruszállítás, Fuvarozók, nemzetközi, Emelőkarok, és Közúti szállítás, különleges járművekkel. Székhelye Catania, Olaszország.

 1. MICHIELSENS

  Belgium

  A MICHIELSENS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Épületdaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőkarok, és Emelőkarok. Székhelye Wijnegem, Belgium.

 2. OFFICINA ARMI

  Olaszország

  A OFFICINA ARMI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Emelőkarok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is swappable, trucks with cranes for goods lifting, orange-peel buckets for cranes for goods lifting, és crane maintenance. Székhelye Funo Di Argelato, Olaszország.

 1. CARINATO AUTOGRU SRL

  Olaszország

  A CARINATO AUTOGRU SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Emelőkarok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is automatic crane rental. Székhelye Cornuda, Olaszország.

 2. AS DI VITO LABRUNA E C. SAS

  Olaszország

  A AS DI VITO LABRUNA E C. SAS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Dízelmotorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajómotorok, Emelőkarok, generating sets, Hajómotorok, overhead platforms, és Emelőkarok. Székhelye Monopoli, Olaszország.

 3. BVS CRANES

  Törökország

  A BVS CRANES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőkarok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőcsigák és forgótengelyek, cranes for lifting merchandise, bridge cranes, és Emelőcsigák és forgótengelyek. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. GRU SERVICE ABRUZZO SRL

  Olaszország

  A GRU SERVICE ABRUZZO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőkarok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is equipping industrial vehicles, dumper truck mounting on vehicles, vans fitted out, és fitting out mobile workshops on van bases. Székhelye Spoltore, Olaszország.

 5. FASSI GRU SPA

  Olaszország

  A FASSI GRU SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőkarok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületdaruk, hydraulic cranes, és Épületdaruk. Székhelye Albino, Olaszország.

 6. C.C.M.G

  Franciaország

  A C.C.M.G, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Daruk és fali futódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőkarok, Szaniter szerelvények, ipari, Emelőkarok, Szaniter szerelvények, ipari, valves, és mixers. Székhelye Etrépagny, Franciaország.

 7. COMEGE

  Franciaország

  A COMEGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Portáldaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőkarok, Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok, Emelőszerkezetek, Fali futódaruk, Emelőkarok, Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok, Emelőszerkezetek, és Fali futódaruk. Székhelye Saint-Germain-Du-Plain, Franciaország.

 8. REID LIFTING FRANCE

  Franciaország

  A REID LIFTING FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Anyagmozgatás - eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőkarok, porches, és Emelőkarok. Székhelye Saint-Nolff, Franciaország.

 1. FLOTECH

  Luxemburg

  A FLOTECH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Daruk és fali futódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok, Emelőkarok, Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok, winches, Emelőkarok, és hoists. Székhelye Foetz, Luxemburg.

 2. STARTER

  Franciaország

  A STARTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Anyagmozgatás - eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőkarok, Lifting equipment, és Emelőkarok. Székhelye Saint Ouen L'aumône, Franciaország.

 3. ARCOMET

  Belgium

  A ARCOMET, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Daruk és fali futódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületdaruk, Emelőkarok, Épületdaruk, crane construction, taps, és Emelőkarok. Székhelye Beringen, Belgium.

 4. COMETE INDUSTRIE LEVAGE

  Franciaország

  A COMETE INDUSTRIE LEVAGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Anyagmozgató eszközök (szabadon mozgó). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőkarok, Emelőkarok, cranes, és hoists. Székhelye Anthon, Franciaország.

 5. BENELLI CRANE E PLATFORM SRL

  Olaszország

  A BENELLI CRANE E PLATFORM SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőkarok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületdaruk, goods lifting cranes for trucks, aerial platforms for the building trade, és Épületdaruk. Székhelye Poviglio, Olaszország.

 6. LEON KREMER S.À R.L.

  Luxemburg

  A LEON KREMER S.À R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Munkaállványok, Emelőkarok, lifting system repairs, Munkaállványok, Emelőkarok, és hoists. Székhelye Soleuvre, Luxemburg.

 7. FORMENTI SRL

  Olaszország

  A FORMENTI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőkarok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wire crane cables for goods lifting, goods lifting equipment, és Crane accessories. Székhelye Domegliara, Olaszország.

 8. CORMACH SRL

  Olaszország

  A CORMACH SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelőkarok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cranes. Székhelye Brescia, Olaszország.

 9. SPE MAINTENANCE

  Franciaország

  A SPE MAINTENANCE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Daruk és fali futódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Portáldaruk, Fali futódaruk, Emelőkarok, Lifting equipment, Portáldaruk, Fali futódaruk, és Emelőkarok. Székhelye Rognac, Franciaország.

 10. HARRIS-WALTON LIFTING GEAR LIMITED

  Egyesült Királyság

  A HARRIS-WALTON LIFTING GEAR LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelő- és rögzítőhevederek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőcsigák és forgótengelyek, Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok, Rakodórámpák, be- és kirakodáshoz, Emelőkarok, Emelőcsigák és forgótengelyek, Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok, Rakodórámpák, be- és kirakodáshoz, és Emelőkarok. Székhelye Brierley Hill, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes