• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • elosztók és gyújtótekercsek

A keresés eredménye

Elosztók és gyújtótekercsek - Import export

 1. BAYAR TASIT YEDEKLERI LTD.STI

  Törökország

  A BAYAR TASIT YEDEKLERI LTD.STI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Elosztók és gyújtótekercsek. Székhelye Atasehir, Törökország.

 2. POWERMAX AUTO PARTS CO., LTD

  Kína

  A POWERMAX AUTO PARTS CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elosztók és gyújtótekercsek. Székhelye Ruian, Kína.

 3. ELETTROMECCANICA ADIGE S.R.L.

  Olaszország

  A ELETTROMECCANICA ADIGE S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos motorok és alkatrészek, Elosztók és gyújtótekercsek, Villamos motorok és alkatrészek, és Elosztók és gyújtótekercsek. Székhelye Rovereto, Olaszország.

 4. CEMAS ELETTRA S.R.L.

  Olaszország

  A CEMAS ELETTRA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elosztók és gyújtótekercsek, machinery and equipment for welding plastics, és Elosztók és gyújtótekercsek. Székhelye Carmagnola, Olaszország.

 5. TRABO S.R.L.

  Olaszország

  A TRABO S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Villamos motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Transzformátorok, átalakítók és egyenirányítók, Elosztók és gyújtótekercsek, Transzformátorok, átalakítók és egyenirányítók, és Elosztók és gyújtótekercsek. Székhelye San Biagio Di Callalta, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SASSO S.R.L.

  Olaszország

  A SASSO S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Villamos motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Motorok és alkatrészek, Elosztók és gyújtótekercsek, Motorok és alkatrészek, és Elosztók és gyújtótekercsek. Székhelye Cuneo, Olaszország.

 2. ASSEMBLA

  Olaszország

  A ASSEMBLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elosztók és gyújtótekercsek, table lamp, és Elosztók és gyújtótekercsek. Székhelye Recanati, Olaszország.

 3. CONFORTO S.R.L.

  Olaszország

  A CONFORTO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elosztók és gyújtótekercsek, electric submersible pumps, és Elosztók és gyújtótekercsek. Székhelye Monselice, Olaszország.

 4. R.G.V. S.R.L.

  Olaszország

  A R.G.V. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Motorok és alkatrészek, Elosztók és gyújtótekercsek, Motorok és alkatrészek, és Elosztók és gyújtótekercsek. Székhelye Cermenate, Olaszország.

 5. ATAM S.P.A.

  Olaszország

  A ATAM S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elosztók és gyújtótekercsek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamossági tekercselések, Armatúratekercselő berendezések, Villamossági tekercselések, és Armatúratekercselő berendezések. Székhelye Agrate Brianza, Olaszország.

 1. E.B.I S.R.L.

  Olaszország

  A E.B.I S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Villamos motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elosztók és gyújtótekercsek, és Elosztók és gyújtótekercsek. Székhelye Montella, Olaszország.

 2. TROTTI ELETTROUTENSILI DI SCHIRRU MAURIZIO A.

  Olaszország

  A TROTTI ELETTROUTENSILI DI SCHIRRU MAURIZIO A., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Villamos motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elosztók és gyújtótekercsek, és Elosztók és gyújtótekercsek. Székhelye Alessandria, Olaszország.

 1. GOBBI ELETTROMECCANICA ( S.N.C. )

  Olaszország

  A GOBBI ELETTROMECCANICA ( S.N.C. ), vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Elosztók és gyújtótekercsek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamossági tekercselések, Armatúratekercselő berendezések, Villamossági tekercselések, és Armatúratekercselő berendezések. Székhelye Arco, Olaszország.

 2. CAP IT S.R.L.

  Olaszország

  A CAP IT S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elosztók és gyújtótekercsek, thermometers, és Elosztók és gyújtótekercsek. Székhelye Rho, Olaszország.

 3. FILTEC S.R.L.

  Olaszország

  A FILTEC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Motorok és alkatrészek, Elosztók és gyújtótekercsek, Motorok és alkatrészek, és Elosztók és gyújtótekercsek. Székhelye Codogne', Olaszország.

 4. ELETTROMECCANICA GOVONI

  Olaszország

  A ELETTROMECCANICA GOVONI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elosztók és gyújtótekercsek, single-phase electric motors, és Elosztók és gyújtótekercsek. Székhelye Busto Arsizio, Olaszország.

 5. MOLINARO GUERRINO & FIGLIO

  Olaszország

  A MOLINARO GUERRINO & FIGLIO, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Villamos motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elosztók és gyújtótekercsek, single-phase electric motors, és Elosztók és gyújtótekercsek. Székhelye San Daniele Del Friuli, Olaszország.

 6. VISMEC S.R.L.

  Olaszország

  A VISMEC S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Villamos motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elosztók és gyújtótekercsek, electric motors, és Elosztók és gyújtótekercsek. Székhelye Camposampiero, Olaszország.

 7. GAPTRONIC S.R.L.

  Olaszország

  A GAPTRONIC S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Villamos motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elosztók és gyújtótekercsek, single-phase electric motors, és Elosztók és gyújtótekercsek. Székhelye Tito, Olaszország.

 8. MONTALTO GIUSEPPE & C. S.A.S.

  Olaszország

  A MONTALTO GIUSEPPE & C. S.A.S., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Villamos motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elosztók és gyújtótekercsek, self-braking electric motors, és Elosztók és gyújtótekercsek. Székhelye Villabate, Olaszország.

 1. BERNARDONI ROMEO

  Olaszország

  A BERNARDONI ROMEO, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos motorok és alkatrészek, Elosztók és gyújtótekercsek, Villamos motorok és alkatrészek, és Elosztók és gyújtótekercsek. Székhelye Pavullo Nel Frignano, Olaszország.

 2. MECA TECNOLOGIE ELETTROMECCANICHE S.R.L.

  Olaszország

  A MECA TECNOLOGIE ELETTROMECCANICHE S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Elosztók és gyújtótekercsek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamossági tekercselések, Armatúratekercselő berendezések, Villamossági tekercselések, és Armatúratekercselő berendezések. Székhelye Ferrandina, Olaszország.

 3. ELETTROMECCANICA N.T. S.R.L.

  Olaszország

  A ELETTROMECCANICA N.T. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kábelezés, Elosztók és gyújtótekercsek, Ipari kábelezés, és Elosztók és gyújtótekercsek. Székhelye Correggio, Olaszország.

 4. VIANI MAURIZIO

  Olaszország

  A VIANI MAURIZIO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Villamos motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elosztók és gyújtótekercsek, generating sets, és Elosztók és gyújtótekercsek. Székhelye Ostiglia, Olaszország.

 5. DONATIELLO S.N.C.

  Olaszország

  A DONATIELLO S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos motorok és alkatrészek, Elosztók és gyújtótekercsek, Villamos motorok és alkatrészek, és Elosztók és gyújtótekercsek. Székhelye Benevento, Olaszország.

 6. ELETTROMECCANICA LAGANA' DEI F.LLI GIUSEPPE E MASSIMO LAGANA' S.N.C.

  Olaszország

  A ELETTROMECCANICA LAGANA' DEI F.LLI GIUSEPPE E MASSIMO LAGANA' S.N.C., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Villamos motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szivattyúk, Elosztók és gyújtótekercsek, Szivattyúk, és Elosztók és gyújtótekercsek. Székhelye Reggio Calabria, Olaszország.

 7. ELETTROMECCANICA

  Olaszország

  A ELETTROMECCANICA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Villamos motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Motorok és alkatrészek, Elosztók és gyújtótekercsek, Motorok és alkatrészek, és Elosztók és gyújtótekercsek. Székhelye Treglio, Olaszország.

 8. ELETTROMECCANICA SAITTA FRANCESCO

  Olaszország

  A ELETTROMECCANICA SAITTA FRANCESCO, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Villamos motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elosztók és gyújtótekercsek, components for electric motors, és Elosztók és gyújtótekercsek. Székhelye Acireale, Olaszország.

 9. ELETTROMECCANICA ZUCCOLI S.R.L.

  Olaszország

  A ELETTROMECCANICA ZUCCOLI S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elosztók és gyújtótekercsek, Villamos motorok és alkatrészek, Elosztók és gyújtótekercsek, és Villamos motorok és alkatrészek. Székhelye Abbadia Lariana, Olaszország.

 10. EL.VA S.R.L.

  Olaszország

  A EL.VA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Motorok és alkatrészek, Elosztók és gyújtótekercsek, Motorok és alkatrészek, és Elosztók és gyújtótekercsek. Székhelye Bardello, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes