• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • eleség - haszonállat és baromfi

A keresés eredménye

Eleség - haszonállat és baromfi - Import export

 1. RESCO

  Belgium

  Verified by europages badge

  Resco is a manufacturer of boluses for cattle, sheep, and goats to prevent different mineral deficiencies, nutritional imbalances, and other problems: a calcium bolus to prevent milk fever, a garlic bolus to improve udder health, a mineral bolus etc. A cattle bolus is a complementary feed that is an easy and economical solution to enrich an animal’s diet. To easily supplement the drinking water of poultry we offer five effervescent tablets with minerals, vitamins, antioxidants, and electrolytes. Resco wants to do more than produce high-quality complementary feed for cattle and poultry. We want to focus on making the farmer's life easier as well. We know that farming is very rewarding, but also, that it can be very hard and stressful. Being a farmer isn't a nine-to-five job; it's early mornings and late nights, it's Monday to Sunday, it's January 1st to December 31st. But farming is also about living together with nature, seeing your animals and crops grow, about freedom, about tranquility... We kept innovating according to the vision that we want to deliver solutions to your problems. Next to the range of cattle boluses, we started to develop boluses for calves and sheep in 2012. Seven years later we established a new type of products. Next to producing boluses we also started manufacturing effervescent tablets for poultry. Contact us for more information !

 2. GROW THE WORLD

  Cseh Köztársaság

  Verified by europages badge

  A GROW THE WORLD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import-export - kőolaj, Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Haszonállat és baromfi - eleség, Szemes takarmány, állatok és baromfi etetése, organic spelt, animal food, grains, organic beans, és soya beans non-GMO. Székhelye Svetlik, Cseh Köztársaság.

 3. LEK VETERINA D.O.O.

  Szlovénia

  A LEK VETERINA D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is animal feed additives. Székhelye Beltinci, Szlovénia.

 4. NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO.

  Törökország

  A NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haszonállat és baromfi - eleség, supplementary feeds, poultry, Haszonállat és baromfi - eleség, és Chicken breeding. Székhelye Nfa Ilac Kimya, Törökország.

 5. SPECAGROTRADE PRIVATE ENTERPRISE

  Belorusszia

  A SPECAGROTRADE PRIVATE ENTERPRISE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is zootechnical feed. Székhelye Minsk, Belorusszia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. UKRAINSKE ZERNO

  Ukrajna

  A UKRAINSKE ZERNO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, feeds for pigs, feeds for birds, és cattle feed. Székhelye Poltava, Ukrajna.

 2. AGROS GRAIN GROUP

  Bulgária

  A AGROS GRAIN GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Eleség - haszonállat és baromfi, Eleség - haszonállat és baromfi, és sunflower seed. Székhelye Varna, Bulgária.

 3. INICIATIVA

  Ukrajna

  A INICIATIVA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Eleség - haszonállat és baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is medical herbs, flours for zootechnical foods, és herb flours. Székhelye Dnepropetrovsk, Ukrajna.

 4. BAOLIKANG BIOLOGICALFEED CO., LTD.

  Kína

  A BAOLIKANG BIOLOGICALFEED CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Élelmiszeradalékok, Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Élelmiszeradalékok, és feed integrators for animals. Székhelye Yucheng, Kína.

 5. FEEDADDS

  Törökország

  A FEEDADDS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is additives for feeds and disinfectants. Székhelye Konya, Törökország.

 1. PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készen összekevert állat- és baromfitápok, Készen összekevert állat- és baromfitápok, animal feed, whole grain wheat, és Sweet corn. Székhelye Radziejow, Lengyelország.

 2. FEEDLANCE B.V.

  Hollandia

  A FEEDLANCE B.V., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Készen összekevert állat- és baromfitápok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági termékek - import / export, Haszonállat és baromfi - eleség, Mezőgazdasági termékek - import / export, Haszonállat és baromfi - eleség, Biologically active feed additives, és zootechnical feed. Székhelye Veldhoven, Hollandia.

 1. SD-BEKS, LLC

  Oroszország

  A SD-BEKS, LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Madáreledelek, Eledel, háziállatoknak, Kutyaeledelek, Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Madáreledelek, Eledel, háziállatoknak, és Kutyaeledelek. Székhelye Kemerovo, Oroszország.

 2. EUROESTE, S.A.

  Portugália

  A EUROESTE, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Eleség - haszonállat és baromfi. Székhelye Ribeira De São João, Portugália.

 3. ETABLISSEMENTS DERASSE

  Belgium

  A ETABLISSEMENTS DERASSE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palánták, virághagymák és magvak, Haszonállat és baromfi - eleség, Palánták, virághagymák és magvak, Haszonállat és baromfi - eleség, Soil conditioners and fertilizers, és animal feed. Székhelye Froidmont, Belgium.

 4. VAN DER ENDT-LOUWERSE C.V.

  Hollandia

  A VAN DER ENDT-LOUWERSE C.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Székhelye Yerseke, Hollandia.

 5. PALOMA

  Belgium

  A PALOMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kutyák és macskák - árucikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Eleség - haszonállat és baromfi, és Eleség - haszonállat és baromfi. Székhelye Waasmunster, Belgium.

 6. DM COMMODITIES SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A DM COMMODITIES SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Eleség - haszonállat és baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, sunflower oil, soybean oils, és Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 7. VOEDERS DEBAILLIE

  Belgium

  A VOEDERS DEBAILLIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bovine feed, feeds for rabbits, Feeds for chickens, és Feed fodder for cows. Székhelye Roeselare, Belgium.

 8. AJINOMOTO FOODS EUROPE SAS - USINE DE NESLE

  Franciaország

  A AJINOMOTO FOODS EUROPE SAS - USINE DE NESLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táplálékok és italok - összetevők, adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Eleség - haszonállat és baromfi, amino-acids, és Eleség - haszonállat és baromfi. Székhelye Mesnil-Saint-Nicaise, Franciaország.

 1. LCC AGROKORMEXPORT

  Ukrajna

  A LCC AGROKORMEXPORT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Korpa. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haszonállat és baromfi - eleség, flour, Haszonállat és baromfi - eleség, és cereals for zootechnical use. Székhelye Dnipro, Ukrajna.

 2. DE BAERE JAKY

  Belgium

  A DE BAERE JAKY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is maize, common wheat, stable manure, és Feed fodder for cattle. Székhelye Aalter, Belgium.

 3. INTERNATIONAL HEALTHCARE LIMITED

  India

  A INTERNATIONAL HEALTHCARE LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táplálékkiegészítők, Állatgyógyászati készítmények, Táplálékkiegészítők, Premixes for pigs, Veterinary products, és Állatgyógyászati készítmények. Székhelye Vijayawada, India.

 4. WYNNES OF DINMORE

  Egyesült Királyság

  A WYNNES OF DINMORE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haszonállat és baromfi - eleség, és Haszonállat és baromfi - eleség. Székhelye Herefordshire, Egyesült Királyság.

 5. EKOKEY DOO

  Montenegró

  A EKOKEY DOO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chicken meat, és fresh pork. Székhelye Podgorica, Montenegró.

 6. HARLEQUIN NUTRITION LTD

  Egyesült Királyság

  A HARLEQUIN NUTRITION LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Székhelye Ashbourne, Egyesült Királyság.

 7. VITA

  Ukrajna

  A VITA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Eleség - haszonállat és baromfi, animal feed, animal feed additives, és Eleség - haszonállat és baromfi. Székhelye Obukhiv, Ukrajna.

 8. QINGDAO CTC FEED CORP.

  Kína

  A QINGDAO CTC FEED CORP., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is horse feed. Székhelye Qingdao, Kína.

 9. DIETAXION

  Franciaország

  A DIETAXION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Eleség - haszonállat és baromfi. Székhelye Le Loroux Bottereau, Franciaország.

 10. SC CORDOSTEF SRL

  Románia

  A SC CORDOSTEF SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Székhelye Focsani, Románia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Eleség - haszonállat és baromfi - Import export

Találatok száma

169 Vállalat