• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • eleség - haszonállat és baromfi

A keresés eredménye

Eleség - haszonállat és baromfi - Import export

 1. RESCO

  Belgium

  Verified by europages badge

  Resco is a manufacturer of boluses for cattle, sheep, and goats to prevent different mineral deficiencies, nutritional imbalances, and other problems: a calcium bolus to prevent milk fever, a garlic bolus to improve udder health, a mineral bolus etc. A cattle bolus is a complementary feed that is an easy and economical solution to enrich an animal’s diet. To easily supplement the drinking water of poultry we offer five effervescent tablets with minerals, vitamins, antioxidants, and electrolytes. Resco wants to do more than produce high-quality complementary feed for cattle and poultry. We want to focus on making the farmer's life easier as well. We know that farming is very rewarding, but also, that it can be very hard and stressful. Being a farmer isn't a nine-to-five job; it's early mornings and late nights, it's Monday to Sunday, it's January 1st to December 31st. But farming is also about living together with nature, seeing your animals and crops grow, about freedom, about tranquility... We kept innovating according to the vision that we want to deliver solutions to your problems. Next to the range of cattle boluses, we started to develop boluses for calves and sheep in 2012. Seven years later we established a new type of products. Next to producing boluses we also started manufacturing effervescent tablets for poultry. Contact us for more information !

 2. GROW THE WORLD

  Cseh Köztársaság

  Verified by europages badge

  A GROW THE WORLD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import-export - kőolaj, Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Haszonállat és baromfi - eleség, Szemes takarmány, állatok és baromfi etetése, organic spelt, animal food, grains, organic beans, és soya beans non-GMO. Székhelye Svetlik, Cseh Köztársaság.

 3. EARL DE LA ROMANE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A EARL DE LA ROMANE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányszéna és -szalma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haszonállat és baromfi - eleség, Trade of fodder, Trade of hay, Import-export fodder, French fodder, Hay, Feed for livestock, Feed fodder for cattle, és fodder. Székhelye Blet, Franciaország.

 4. LEK VETERINA D.O.O.

  Szlovénia

  A LEK VETERINA D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is animal feed additives. Székhelye Beltinci, Szlovénia.

 5. NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO.

  Törökország

  A NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haszonállat és baromfi - eleség, supplementary feeds, poultry, Haszonállat és baromfi - eleség, és Chicken breeding. Székhelye Nfa Ilac Kimya, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. UKRAINSKE ZERNO

  Ukrajna

  A UKRAINSKE ZERNO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, feeds for pigs, feeds for birds, és cattle feed. Székhelye Poltava, Ukrajna.

 2. AGROS GRAIN GROUP

  Bulgária

  A AGROS GRAIN GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Eleség - haszonállat és baromfi, Eleség - haszonállat és baromfi, és sunflower seed. Székhelye Varna, Bulgária.

 3. SPECAGROTRADE PRIVATE ENTERPRISE

  Belorusszia

  A SPECAGROTRADE PRIVATE ENTERPRISE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is zootechnical feed. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 4. INICIATIVA

  Ukrajna

  A INICIATIVA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Eleség - haszonállat és baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is medical herbs, flours for zootechnical foods, és herb flours. Székhelye Dnepropetrovsk, Ukrajna.

 5. PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készen összekevert állat- és baromfitápok, Készen összekevert állat- és baromfitápok, animal feed, whole grain wheat, és Sweet corn. Székhelye Radziejow, Lengyelország.

 1. FEEDLANCE B.V.

  Hollandia

  A FEEDLANCE B.V., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Készen összekevert állat- és baromfitápok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági termékek - import / export, Haszonállat és baromfi - eleség, Mezőgazdasági termékek - import / export, Haszonállat és baromfi - eleség, Biologically active feed additives, és zootechnical feed. Székhelye Veldhoven, Hollandia.

 2. FEEDADDS

  Törökország

  A FEEDADDS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is additives for feeds and disinfectants. Székhelye Konya, Törökország.

 1. SD-BEKS, LLC

  Oroszország

  A SD-BEKS, LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Madáreledelek, Eledel, háziállatoknak, Kutyaeledelek, Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Madáreledelek, Eledel, háziállatoknak, és Kutyaeledelek. Székhelye Kemerovo, Oroszország.

 2. MIRA SEPIOLITE CO LTD.

  Törökország

  A MIRA SEPIOLITE CO LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. PALOMA

  Belgium

  A PALOMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kutyák és macskák - árucikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Eleség - haszonállat és baromfi, és Eleség - haszonállat és baromfi. Székhelye Waasmunster, Belgium.

 4. EUROESTE, S.A.

  Portugália

  A EUROESTE, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Eleség - haszonállat és baromfi. Székhelye Ribeira De São João, Portugália.

 5. HARLEQUIN NUTRITION LTD

  Egyesült Királyság

  A HARLEQUIN NUTRITION LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Székhelye Ashbourne, Egyesült Királyság.

 6. VITA

  Ukrajna

  A VITA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Eleség - haszonállat és baromfi, animal feed, animal feed additives, és Eleség - haszonállat és baromfi. Székhelye Obukhiv, Ukrajna.

 7. AROMA CHIMIE

  Egyesült Királyság

  A AROMA CHIMIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is horse food supplements, cattle feed, horse feed, és Equine feed supplements. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 8. DM COMMODITIES SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A DM COMMODITIES SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Eleség - haszonállat és baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, sunflower oil, soybean oils, és Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 1. CYR DETOURNAY ET FILS

  Belgium

  A CYR DETOURNAY ET FILS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tésztaáruk, Darabolt hús és friss baromfi, Haszonállat és baromfi - eleség, Tésztaáruk, Darabolt hús és friss baromfi, Haszonállat és baromfi - eleség, és items for caterers. Székhelye Tournai, Belgium.

 2. AJINOMOTO FOODS EUROPE SAS - USINE DE NESLE

  Franciaország

  A AJINOMOTO FOODS EUROPE SAS - USINE DE NESLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táplálékok és italok - összetevők, adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Eleség - haszonállat és baromfi, amino-acids, és Eleség - haszonállat és baromfi. Székhelye Mesnil-Saint-Nicaise, Franciaország.

 3. VAN DER ENDT-LOUWERSE C.V.

  Hollandia

  A VAN DER ENDT-LOUWERSE C.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Székhelye Yerseke, Hollandia.

 4. DIETAXION

  Franciaország

  A DIETAXION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Eleség - haszonállat és baromfi. Székhelye Le Loroux Bottereau, Franciaország.

 5. HARPERS FEEDS LTD.

  Egyesült Királyság

  A HARPERS FEEDS LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Székhelye Devon, Egyesült Királyság.

 6. WYNNES OF DINMORE

  Egyesült Királyság

  A WYNNES OF DINMORE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haszonállat és baromfi - eleség, és Haszonállat és baromfi - eleség. Székhelye Herefordshire, Egyesült Királyság.

 7. EKOKEY DOO

  Montenegró

  A EKOKEY DOO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chicken meat, és fresh pork. Székhelye Podgorica, Montenegró.

 8. ETABLISSEMENTS DERASSE

  Belgium

  A ETABLISSEMENTS DERASSE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palánták, virághagymák és magvak, Haszonállat és baromfi - eleség, Palánták, virághagymák és magvak, Haszonállat és baromfi - eleség, Soil conditioners and fertilizers, és animal feed. Székhelye Froidmont, Belgium.

 9. SC CORDOSTEF SRL

  Románia

  A SC CORDOSTEF SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Székhelye Focsani, Románia.

 10. VOEDERS DEBAILLIE

  Belgium

  A VOEDERS DEBAILLIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bovine feed, feeds for rabbits, Feeds for chickens, és Feed fodder for cows. Székhelye Roeselare, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes