• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • elektronika- repüléstechnikai elektronika

A keresés eredménye

Elektronika- repüléstechnikai elektronika - Import export

 1. DANTECHS TECHNOLOGY CONSULTANCY INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Törökország

  Verified by europages badge

  DantechS Team is your partner for purchasing and selling spare parts for mechanical, automation, and industrial electronics. In addition, our business scope is in selling and installing secondhand baby diaper, adult diaper, and sanitary napkin lines and supplying spare parts and raw materials. As DantechS, we are the official distributor of machines and services of Phoenix Machinery in the Turkish Market and Globe. We can supply automation-mechanical spare parts and process components to our clients from various industries such as: •Spare parts for the automotive industry, •Spare parts for the paper mills industry, •Spare parts for food production, •Cellulose converting, •Spare parts for the aviation industry • Spare parts for the CNC milling industries; contact us to discover our comprehensive supply portfolio! At DantechS, we also provide discontinued parts quickly and reliably as used or refurbished if required. We started a branch in UK only for supplying fast to our clients. Do not hesitate to contact us for more information about our products and services!

 2. AVMAP S.R.L.U.

  Olaszország

  A AVMAP S.R.L.U., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektronika, repüléstechnikai elektronika. Székhelye Carrara, Olaszország.

 3. M.D.W. SRL

  Olaszország

  A M.D.W. SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vezérlő szekrények és dobozok - elektromos. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektronika, repüléstechnikai elektronika, rack, Elektronika, repüléstechnikai elektronika, és small electronics parts. Székhelye Casalecchio Di Reno, Olaszország.

 4. ATELIER CONSTRUCT ELECTRIQ AERONAUTIQUES

  Franciaország

  A ATELIER CONSTRUCT ELECTRIQ AERONAUTIQUES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Repülés - eszközök és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektronika, repüléstechnikai elektronika, Transzformátorok, átalakítók és egyenirányítók, Elektronika, repüléstechnikai elektronika, Transzformátorok, átalakítók és egyenirányítók, wiring, és Electromechanical assemblies. Székhelye Toulouse, Franciaország.

 5. S.C.E. ELECTRONIQUE

  Franciaország

  A S.C.E. ELECTRONIQUE, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Kábelek és hálózatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektronika, repüléstechnikai elektronika, electrotechnical wiring, és Elektronika, repüléstechnikai elektronika. Székhelye Villiers En Plaine, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AIRBUS DEFENCE AND SPACE GMBH

  Németország

  A AIRBUS DEFENCE AND SPACE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Repülés - eszközök és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektronika, repüléstechnikai elektronika, Elektronika, repüléstechnikai elektronika, Aeronautical industry, aeronautical engineering, és Aircraft manufacturing. Székhelye Taufkirchen, Németország.

 2. MESIT AEROSPACE, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A MESIT AEROSPACE, S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektronika, repüléstechnikai elektronika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rádióforgalom - felszerelések és rendszerek, Hőmérsékletmérő- és szabályozó készülékek, Transzformátorok, átalakítók és egyenirányítók, Nyomásmérés és -szabályozás, Rádióforgalom - felszerelések és rendszerek, Hőmérsékletmérő- és szabályozó készülékek, Transzformátorok, átalakítók és egyenirányítók, és Nyomásmérés és -szabályozás. Székhelye Uherské Hradiště, Cseh Köztársaság.

 3. EPAK ELECTRONICS LTD

  Egyesült Királyság

  A EPAK ELECTRONICS LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Elektronika, repüléstechnikai elektronika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electronic components, Resistor chips, és soldering machines for printed circuits. Székhelye Chard, Egyesült Királyság.

 4. TQ SYSTEMS GMBH - PRODUKTBEREICHE

  Németország

  A TQ SYSTEMS GMBH - PRODUKTBEREICHE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Elektronika, repüléstechnikai elektronika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is microcontroller, spectrometers, Components and systems for electrical installations, és electronics. Székhelye Seefeld, Németország.

 5. LUFTHANSA BOMBARDIER AVIATION SERVICES GMBH

  Németország

  A LUFTHANSA BOMBARDIER AVIATION SERVICES GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repülés - eszközök és felszerelések, Aeronautika – felszerelések, Elektronika, repüléstechnikai elektronika, Repülőterek, Repülés - eszközök és felszerelések, Aeronautika – felszerelések, Elektronika, repüléstechnikai elektronika, és Repülőterek. Székhelye Schönefeld, Németország.

 1. PORTA AIR SERVICE GMBH & CO KG

  Németország

  A PORTA AIR SERVICE GMBH & CO KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repülőgépmotorok, Repülés - eszközök és felszerelések, Repülőtéri felszerelések, Elektronika, repüléstechnikai elektronika, Repülőgépmotorok, Repülés - eszközök és felszerelések, Repülőtéri felszerelések, és Elektronika, repüléstechnikai elektronika. Székhelye Porta Westfalica, Németország.

 2. ROMAN WELLER

  Németország

  A ROMAN WELLER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repülőgépmotorok, Repülés - eszközök és felszerelések, Elektronika, repüléstechnikai elektronika, Légi utasszállítás, Repülőgépmotorok, Repülés - eszközök és felszerelések, Elektronika, repüléstechnikai elektronika, és Légi utasszállítás. Székhelye Bibersfeld, Németország.

 1. SWISS AVIATION SERVICES AG

  Svájc

  A SWISS AVIATION SERVICES AG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repülőgépmotorok, Repülés - eszközök és felszerelések, Aeronautika – felszerelések, Elektronika, repüléstechnikai elektronika, Repülőgépmotorok, Repülés - eszközök és felszerelések, Aeronautika – felszerelések, és Elektronika, repüléstechnikai elektronika. Székhelye Volketswil, Svájc.

 2. SAAB INTERNATIONAL DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A SAAB INTERNATIONAL DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repülés - eszközök és felszerelések, Repülőtéri felszerelések, Elektronika, repüléstechnikai elektronika, Radar- és rádióberendezések, Repülés - eszközök és felszerelések, Repülőtéri felszerelések, Elektronika, repüléstechnikai elektronika, és Radar- és rádióberendezések. Székhelye Bonn, Németország.

 3. SCHEIBE AIRCRAFT GMBH

  Németország

  A SCHEIBE AIRCRAFT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repülés - eszközök és felszerelések, Aeronautika – felszerelések, Elektronika, repüléstechnikai elektronika, Repülőterek, Repülés - eszközök és felszerelések, Aeronautika – felszerelések, Elektronika, repüléstechnikai elektronika, és Repülőterek. Székhelye Heubach, Németország.

 4. UL - FLUGZEUGBAU QUANDER

  Németország

  A UL - FLUGZEUGBAU QUANDER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repülőgépmotorok, Repülés - eszközök és felszerelések, Elektronika, repüléstechnikai elektronika, Ipari berendezések bérbeadása, Repülőgépmotorok, Repülés - eszközök és felszerelések, Elektronika, repüléstechnikai elektronika, és Ipari berendezések bérbeadása. Székhelye Petershagen, Németország.

 5. FLIGHTEC GMBH

  Svájc

  A FLIGHTEC GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repülés - eszközök és felszerelések, Repülőtéri felszerelések, Elektronika, repüléstechnikai elektronika, Repülőterek, Repülés - eszközök és felszerelések, Repülőtéri felszerelések, Elektronika, repüléstechnikai elektronika, és Repülőterek. Székhelye Schupfart, Svájc.

 6. SALOMO FLUGZEUGSERVICE GMBH

  Németország

  A SALOMO FLUGZEUGSERVICE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repülés - eszközök és felszerelések, Repülőtéri felszerelések, Elektronika, repüléstechnikai elektronika, Repülőterek, Repülés - eszközök és felszerelések, Repülőtéri felszerelések, Elektronika, repüléstechnikai elektronika, és Repülőterek. Székhelye Parchim, Németország.

 7. PURCHASING MANAGEMENT 360

  Amerikai Egyesült Államok

  A PURCHASING MANAGEMENT 360, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Elektronika, repüléstechnikai elektronika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electrical connectors. Székhelye Irving, Amerikai Egyesült Államok.

 8. ACG AIR-CRAFT GMBH

  Németország

  A ACG AIR-CRAFT GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repülőgépmotorok, Repülés - eszközök és felszerelések, Repülőtéri felszerelések, Elektronika, repüléstechnikai elektronika, Repülőgépmotorok, Repülés - eszközök és felszerelések, Repülőtéri felszerelések, és Elektronika, repüléstechnikai elektronika. Székhelye Allendorf, Németország.

 1. E³] ENGSTLER ELEKTRONIK ENTWICKLUNG GMBH

  Németország

  A E³] ENGSTLER ELEKTRONIK ENTWICKLUNG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektronika, repüléstechnikai elektronika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Irodagépek és - eszközök, Elektronikus adatfeldolgozás - engineering, Irodagépek és - eszközök, és Elektronikus adatfeldolgozás - engineering. Székhelye Grosswallstadt, Németország.

 2. STTSYSTEMTECHNIK GMBH

  Németország

  A STTSYSTEMTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Órák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektronika, repüléstechnikai elektronika, Telekommunikáció - anyagok és rendszerek, Irodagépek és - eszközök, Radar- és rádióberendezések, Elektronika, repüléstechnikai elektronika, Telekommunikáció - anyagok és rendszerek, Irodagépek és - eszközök, és Radar- és rádióberendezések. Székhelye München, Németország.

 3. ERWIN KAYSERTHREDE GMBH

  Németország

  A ERWIN KAYSERTHREDE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektronika, repüléstechnikai elektronika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vizsgálófelszerelések, Készülékek, kutatói -, Hajóvillamosság, Vizsgálófelszerelések, Készülékek, kutatói -, és Hajóvillamosság. Székhelye München, Németország.

 4. BEECHCRAFT BERLIN AVIATION GMBH

  Németország

  A BEECHCRAFT BERLIN AVIATION GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repülőgépmotorok, Repülés - eszközök és felszerelések, Repülőtéri felszerelések, Elektronika, repüléstechnikai elektronika, Repülőgépmotorok, Repülés - eszközök és felszerelések, Repülőtéri felszerelések, és Elektronika, repüléstechnikai elektronika. Székhelye Schönefeld, Németország.

 5. DS-AIR SERVICE GMBH

  Németország

  A DS-AIR SERVICE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repülőgépmotorok, Repülés - eszközök és felszerelések, Repülőtéri felszerelések, Elektronika, repüléstechnikai elektronika, Repülőgépmotorok, Repülés - eszközök és felszerelések, Repülőtéri felszerelések, és Elektronika, repüléstechnikai elektronika. Székhelye Bremerhaven, Németország.

 6. AIR-SERVICE-FIEDLER

  Németország

  A AIR-SERVICE-FIEDLER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repülés - eszközök és felszerelések, Aeronautika – felszerelések, Elektronika, repüléstechnikai elektronika, Repülőterek, Repülés - eszközök és felszerelések, Aeronautika – felszerelések, Elektronika, repüléstechnikai elektronika, és Repülőterek. Székhelye Jahnsdorf, Németország.

 7. GOODRICH ROSEMOUNT AEROSPACE GMBH

  Németország

  A GOODRICH ROSEMOUNT AEROSPACE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Repülőgépmotorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektronika, repüléstechnikai elektronika, és Elektronika, repüléstechnikai elektronika. Székhelye Planegg, Németország.

 8. BUY AVIATION PARTS

  Amerikai Egyesült Államok

  A BUY AVIATION PARTS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Elektronika, repüléstechnikai elektronika. Székhelye Kalamazoo, Amerikai Egyesült Államok.

 9. ADVIONICS

  Belgium

  A ADVIONICS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Elektronika, repüléstechnikai elektronika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Aeronautical industry, és Design of electronic systems. Székhelye Oostkamp, Belgium.

 10. ACFT PERFO

  Belgium

  A ACFT PERFO, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Elektronika, repüléstechnikai elektronika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fitting out aircraft cockpits. Székhelye Lasne, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Elektronika- repüléstechnikai elektronika - Import export

Találatok száma

140 Vállalat