• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • előtetők fémből

A keresés eredménye

Előtetők fémből - Import export

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugália

  Verified by europages badge

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA is a company of substitution of asbestos roofing. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA was founded in 1997 in the municipality of Águeda. We manufacture steel structures, metal constructions, railings and wire mesh, gates, and balconies. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA is dedicated to the transformation and creation of structures, roofing, and metal façades, mainly for the execution of industrial pavilions. We also have the ability to execute light locksmith projects such as small and large gates, railings, and small roofs. For many years, the company has had experience in the domestic and foreign markets: Spain, France, Angola, and Mozambique. We do all kinds of iron and steel work and give free budgets. Auto-Cad drawings accompany all our works. We are committed to excellence by using the best materials, equipment, methods, and processes and have a competent and motivated team to run your projects.

 2. HAACK JALOUSIEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HAACK JALOUSIEN GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Berlin, Németország.

 3. GLAS & SPIEGEL STEFAN WIESNER

  Németország

  Verified by europages badge

  A GLAS & SPIEGEL STEFAN WIESNER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Leipzig, Németország.

 4. KERN HOLZ- UND GARTENLAND GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A KERN HOLZ- UND GARTENLAND GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Immenstadt, Németország.

 5. AUEN TOR UND TÜRTECHNIK GBR

  Németország

  Verified by europages badge

  A AUEN TOR UND TÜRTECHNIK GBR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Seevetal, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CLC GMBH

  Németország

  A CLC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Garázsok (előre gyártott elemes), Gépkocsitárolók, fences, Garázsok (előre gyártott elemes), Gépkocsitárolók, és canopy. Székhelye Siegen, Németország.

 2. BEMETAL

  Portugália

  A BEMETAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bespoke hall construction, spare parts for industrial machines, és installations for metal components. Székhelye Lousada, Portugália.

 3. PELIKAN PERGOLA

  Törökország

  A PELIKAN PERGOLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is arbours and roofs, bowers, és sun shade. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. MK-METALLTECHNIK GMBH & CO. KG

  Németország

  A MK-METALLTECHNIK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Espelkamp, Németország.

 5. GLÜCK UND FRANKE FENSTER ROLLADEN TECHNIK VERTRIEBS GMBH

  Németország

  A GLÜCK UND FRANKE FENSTER ROLLADEN TECHNIK VERTRIEBS GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Berlin, Németország.

 1. AÇODECOR

  Portugália

  A AÇODECOR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari épületépítés, Könnyűfémvázas építés, construction, metal, Ipari épületépítés, joinery, és Könnyűfémvázas építés. Székhelye Vila Do Conde, Portugália.

 2. AY-LAR DEMIR CELIK MAKINA BRANDA TENTE DEKORASYON SAN. TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A AY-LAR DEMIR CELIK MAKINA BRANDA TENTE DEKORASYON SAN. TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Roletták, bowers, marquees, Roletták, és Modular and thermal tarps. Székhelye Izmir, Törökország.

 1. BIKE DOCK SOLUTIONS

  Egyesült Királyság

  A BIKE DOCK SOLUTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 2. A. BUDKO INDIVIDUALI VEIKLA

  Litvánia

  A A. BUDKO INDIVIDUALI VEIKLA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - élhajlítás, Acélok és fémek - hajlítás, Háztartási létrák, Acélok és fémek - élhajlítás, Acélok és fémek - hajlítás, Háztartási létrák, és metal gates. Székhelye Vilnius, Litvánia.

 3. PLAROL GMBH

  Németország

  A PLAROL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Oberhausen-Rheinhausen, Németország.

 4. SANDVIÇ PANEL - PANNELLO SANDWICH

  Törökország

  A SANDVIÇ PANEL - PANNELLO SANDWICH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. METALL-AUER GMBH

  Ausztria

  A METALL-AUER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Wernstein Am Inn, Ausztria.

 6. ALUMINCO GMBH

  Németország

  A ALUMINCO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Krefeld, Németország.

 7. ALDO DEL CARLO DI ANNA E PAOLA DEL CARLO S.N.C.

  Olaszország

  A ALDO DEL CARLO DI ANNA E PAOLA DEL CARLO S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémciszternák, sheet metal for reels, corrugated sheets for roofs, Fémciszternák, és metal calendering. Székhelye Porcari, Olaszország.

 8. TENTROM PARADISE

  Románia

  A TENTROM PARADISE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Bucuresti, Románia.

 1. VERHOFSTÉ

  Belgium

  A VERHOFSTÉ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémlépcsők, photovoltaic awnings, és Fémlépcsők. Székhelye Zele, Belgium.

 2. CONSTRUCTIONS MÉTALLIQUES GUY GARDULA

  Luxemburg

  A CONSTRUCTIONS MÉTALLIQUES GUY GARDULA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémlépcsők, Előtetők fémből, Fémlépcsők, Előtetők fémből, safety rails, és Outdoor terraces. Székhelye Ehlerange, Luxemburg.

 3. ATW-METALLVERARBEITUNG ADOLF WALTZ GMBH & CO. KG

  Németország

  A ATW-METALLVERARBEITUNG ADOLF WALTZ GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Frankfurt, Németország.

 4. VELOPA

  Belgium

  A VELOPA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kutak (városi berendezések). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Előtetők fémből, street furniture, és Előtetők fémből. Székhelye Leuven, Belgium.

 5. SCHLOSSEREI WALDNER INH. JOHANNES WALDNER E. K.

  Németország

  A SCHLOSSEREI WALDNER INH. JOHANNES WALDNER E. K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Freiburg, Németország.

 6. BOHLE AG

  Németország

  A BOHLE AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Haan, Németország.

 7. PERGOLA SISTEMLERI

  Törökország

  A PERGOLA SISTEMLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is building canvas, custom-made tarpaulins, bowers, és arbours and roofs. Székhelye Istanbul, Törökország.

 8. DELPHI PANO METAL TASARIM SAN VE TIC LTD STI

  Törökország

  A DELPHI PANO METAL TASARIM SAN VE TIC LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Istanbul, Törökország.

 9. PREMIER STORAGE PRODUCTS LIMITED

  Egyesült Királyság

  A PREMIER STORAGE PRODUCTS LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Smokers' shelters. Székhelye St. Ives, Egyesült Királyság.

 10. INTERLOODS

  Belgium

  A INTERLOODS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél- és fémcsarnokok, Épület-felújítás és -restaurálás, Acél- és fémcsarnokok, shed, és Épület-felújítás és -restaurálás. Székhelye St-Job-In-'T-Goor, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes