• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • előtetők fémből

A keresés eredménye

Előtetők fémből - Import export

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugália

  Verified by europages badge

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA is a company of substitution of asbestos roofing. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA was founded in 1997 in the municipality of Águeda. We manufacture steel structures, metal constructions, railings and wire mesh, gates, and balconies. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA is dedicated to the transformation and creation of structures, roofing, and metal façades, mainly for the execution of industrial pavilions. We also have the ability to execute light locksmith projects such as small and large gates, railings, and small roofs. For many years, the company has had experience in the domestic and foreign markets: Spain, France, Angola, and Mozambique. We do all kinds of iron and steel work and give free budgets. Auto-Cad drawings accompany all our works. We are committed to excellence by using the best materials, equipment, methods, and processes and have a competent and motivated team to run your projects.

 2. HAACK JALOUSIEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HAACK JALOUSIEN GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Berlin, Németország.

 3. GLAS & SPIEGEL STEFAN WIESNER

  Németország

  Verified by europages badge

  A GLAS & SPIEGEL STEFAN WIESNER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Leipzig, Németország.

 4. KERN HOLZ- UND GARTENLAND GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A KERN HOLZ- UND GARTENLAND GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Immenstadt, Németország.

 5. AUEN TOR UND TÜRTECHNIK GBR

  Németország

  Verified by europages badge

  A AUEN TOR UND TÜRTECHNIK GBR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Seevetal, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CLC GMBH

  Németország

  A CLC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Garázsok (előre gyártott elemes), Gépkocsitárolók, fences, Garázsok (előre gyártott elemes), Gépkocsitárolók, és canopy. Székhelye Siegen, Németország.

 2. BEMETAL

  Portugália

  A BEMETAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bespoke hall construction, spare parts for industrial machines, és installations for metal components. Székhelye Lousada, Portugália.

 3. GLÜCK UND FRANKE FENSTER ROLLADEN TECHNIK VERTRIEBS GMBH

  Németország

  A GLÜCK UND FRANKE FENSTER ROLLADEN TECHNIK VERTRIEBS GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Berlin, Németország.

 4. PELIKAN PERGOLA

  Törökország

  A PELIKAN PERGOLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is arbours and roofs, bowers, és sun shade. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. AÇODECOR

  Portugália

  A AÇODECOR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari épületépítés, Könnyűfémvázas építés, construction, metal, Ipari épületépítés, joinery, és Könnyűfémvázas építés. Székhelye Vila Do Conde, Portugália.

 1. MK-METALLTECHNIK GMBH & CO. KG

  Németország

  A MK-METALLTECHNIK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Espelkamp, Németország.

 2. AY-LAR DEMIR CELIK MAKINA BRANDA TENTE DEKORASYON SAN. TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A AY-LAR DEMIR CELIK MAKINA BRANDA TENTE DEKORASYON SAN. TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Roletták, bowers, marquees, Roletták, és Modular and thermal tarps. Székhelye Izmir, Törökország.

 1. BIKE DOCK SOLUTIONS

  Egyesült Királyság

  A BIKE DOCK SOLUTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 2. A. BUDKO INDIVIDUALI VEIKLA

  Litvánia

  A A. BUDKO INDIVIDUALI VEIKLA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - élhajlítás, Acélok és fémek - hajlítás, Háztartási létrák, Acélok és fémek - élhajlítás, Acélok és fémek - hajlítás, Háztartási létrák, és metal gates. Székhelye Vilnius, Litvánia.

 3. PLAROL GMBH

  Németország

  A PLAROL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Oberhausen-Rheinhausen, Németország.

 4. SANDVIÇ PANEL - PANNELLO SANDWICH

  Törökország

  A SANDVIÇ PANEL - PANNELLO SANDWICH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. METALL-AUER GMBH

  Ausztria

  A METALL-AUER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Wernstein Am Inn, Ausztria.

 6. ALUMINCO GMBH

  Németország

  A ALUMINCO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Krefeld, Németország.

 7. VERHOFSTÉ

  Belgium

  A VERHOFSTÉ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémlépcsők, photovoltaic awnings, és Fémlépcsők. Székhelye Zele, Belgium.

 8. TECNO ART

  Belgium

  A TECNO ART, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is railings, és bike carrier. Székhelye Kalmthout, Belgium.

 1. NORMANDIE STRUCTURES

  Franciaország

  A NORMANDIE STRUCTURES, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Etrepagny, Franciaország.

 2. ALDO DEL CARLO DI ANNA E PAOLA DEL CARLO S.N.C.

  Olaszország

  A ALDO DEL CARLO DI ANNA E PAOLA DEL CARLO S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémciszternák, sheet metal for reels, corrugated sheets for roofs, Fémciszternák, és metal calendering. Székhelye Porcari, Olaszország.

 3. CARAPAX FRANCE

  Franciaország

  A CARAPAX FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Vezeronce-Curtin, Franciaország.

 4. DIE - DESIGN IN EDELSTAHL GMBH & CO.KG

  Németország

  A DIE - DESIGN IN EDELSTAHL GMBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Erfurt, Németország.

 5. BOHLE AG

  Németország

  A BOHLE AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Haan, Németország.

 6. MANFRED PROBST GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A MANFRED PROBST GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Székhelye Wien, Ausztria.

 7. FUCHS GMBH

  Németország

  A FUCHS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémtornyok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Előtetők fémből, Zászlórudak, Nyilvános létesítmények, berendezések és felszerelések, Fedett buszmegállók, Előtetők fémből, Zászlórudak, Nyilvános létesítmények, berendezések és felszerelések, és Fedett buszmegállók. Székhelye Harthausen, Németország.

 8. VELOPA

  Belgium

  A VELOPA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kutak (városi berendezések). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Előtetők fémből, street furniture, és Előtetők fémből. Székhelye Leuven, Belgium.

 9. AWNINGS & CANOPIES YORKSHIRE

  Egyesült Királyság

  A AWNINGS & CANOPIES YORKSHIRE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Esernyők, aluminium verandas, és Esernyők. Székhelye Leeds, Egyesült Királyság.

 10. PERGOLA SISTEMLERI

  Törökország

  A PERGOLA SISTEMLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is building canvas, custom-made tarpaulins, bowers, és arbours and roofs. Székhelye Istanbul, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes