• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • előre gyártott házak

A keresés eredménye

Előre gyártott házak - Import export

 1. PREFABEX MODULAR BUILDING SOLUTIONS

  Törökország

  Verified by europages badge

  A PREFABEX MODULAR BUILDING SOLUTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előre gyártott házak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Moduláris építőelemek, prefabricated buildings, modular housing, Containers Cabins, Pre-engineered buildings, Light steel houses, Light steel villas, Light steel buildings, és Portable kiosks. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. MODULE-T

  Törökország

  Verified by europages badge

  A MODULE-T, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előre gyártott elemes építés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Előre gyártott házak, Moduláris építőelemek, Modular container, Modular prefabricated building, prefabricated buildings, Előre gyártott házak, Light steel building, steel structures, és construction of prefabricated houses. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. RUSTICASA-CONSTRUÇÕES, LDA.

  Portugália

  Verified by europages badge

  A RUSTICASA-CONSTRUÇÕES, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előre gyártott elemes építés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Előre gyártott házak, faépítmények, Előre gyártott házak, és faépítmények. Székhelye Vila Nova De Cerveira, Portugália.

 4. LEXERIMMO.AT GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A LEXERIMMO.AT GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Előre gyártott házak. Székhelye Klagenfurt Am Wörthersee, Ausztria.

 5. BISMONT D.O.O.

  Németország

  Verified by europages badge

  A BISMONT D.O.O., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Előre gyártott házak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter épületgépészet, Modular houses, Tiny House, house design, Micro houses, Sustainable architecture, Space-saving solutions, Minimalist living, és Customisable modules. Székhelye Köln, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MAVI PREFABRIK

  Törökország

  A MAVI PREFABRIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előre gyártott házak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, turnkey prefabricated structures, és Acélkönnyűszerkezetek építése. Székhelye Samsun, Törökország.

 2. KLAS PREFABRIK CELIK YAPI INSAAT SAN.VE TIC.LTD.STI

  Törökország

  A KLAS PREFABRIK CELIK YAPI INSAAT SAN.VE TIC.LTD.STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előre gyártott házak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is construction of prefabricated houses, prefabricated houses, Light steel constructions, és modular housing. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. ACEROSCURO ESPAÑA CASAS MODULARES

  Spanyolország

  A ACEROSCURO ESPAÑA CASAS MODULARES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előre gyártott házak. Székhelye Benahavís, Spanyolország.

 4. MAÇAN PREFABRIK VE KONTEYNER

  Törökország

  A MAÇAN PREFABRIK VE KONTEYNER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előre gyártott házak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Előre gyártott elemes építés, és Előre gyártott elemes építés. Székhelye Gaziantep, Törökország.

 5. TECHNIUM SPACE

  Spanyolország

  A TECHNIUM SPACE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előre gyártott házak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is prefabricated buildings. Székhelye Sax, Spanyolország.

 1. MHE CONCEPT GMBH

  Németország

  A MHE CONCEPT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betonoszlopok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Előre gyártott házak, Kabinok, bungalók és nyaralók (előre gyártott elemes), Előre gyártott házak, Kabinok, bungalók és nyaralók (előre gyártott elemes), models of villas and small houses, és construction of blocks of flats and public housing. Székhelye Hennigsdorf, Németország.

 2. MODA PREFABRICATED BUILDINGS & STEEL HOUSES

  Törökország

  A MODA PREFABRICATED BUILDINGS & STEEL HOUSES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előre gyártott házak. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. FORHO FRANCE

  Franciaország

  A FORHO FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előre gyártott házak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is timber for structural frames, construction of prefabricated houses, és timber-built. Székhelye Bures-Sur-Yvette, Franciaország.

 2. HEADLINE BAU GMBH & CO. KG

  Németország

  A HEADLINE BAU GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előre gyártott házak. Székhelye Waldbröl, Németország.

 3. EVKONPREFABRIK

  Törökország

  A EVKONPREFABRIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előre gyártott házak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Moduláris építőelemek, Moduláris építőelemek, és Pre-fabricated sheds. Székhelye Gebze, Törökország.

 4. WOLFINGER HOLZBAU GMBH

  Ausztria

  A WOLFINGER HOLZBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előre gyártott házak. Székhelye Tragwein, Ausztria.

 5. M&K BAU GMBH

  Németország

  A M&K BAU GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Előre gyártott házak. Székhelye Berlin, Németország.

 6. HYTTEE LTD

  Egyesült Királyság

  A HYTTEE LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előre gyártott házak. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 7. MADERECO CASAS DE MADERA ECOLÓGICAS

  Spanyolország

  A MADERECO CASAS DE MADERA ECOLÓGICAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előre gyártott házak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wood houses, prefabricated wooden houses, construction of prefabricated houses, és wood arbours and gazebos. Székhelye Cabezon De La Sal, Spanyolország.

 8. KLAS PREFABRIK YAPI.INS. SAN.VE TIC.LTD.STI.

  Törökország

  A KLAS PREFABRIK YAPI.INS. SAN.VE TIC.LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előre gyártott házak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is prefabricated modular constructions, Light steel construction houses, Pre-fabricated sheds, és prefabricated offices. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. VALLEY GROUP LTD

  Bulgária

  A VALLEY GROUP LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előre gyártott házak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Előre gyártott elemes építés, és Előre gyártott elemes építés. Székhelye Burgas, Bulgária.

 2. RÖMMERK CO.

  Törökország

  A RÖMMERK CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előre gyártott házak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is composite materials with resins. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. HOLZBAU MAIER GMBH & CO.KG

  Ausztria

  A HOLZBAU MAIER GMBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előre gyártott házak. Székhelye Bramberg, Ausztria.

 4. VIT BUVE

  Lettország

  A VIT BUVE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előre gyártott elemes építés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Előre gyártott házak, Kabinok, bungalók és nyaralók (előre gyártott elemes), Import-export - magas- és mélyépítés, Előre gyártott házak, prefabricated wooden houses, Kabinok, bungalók és nyaralók (előre gyártott elemes), és Import-export - magas- és mélyépítés. Székhelye Limbazi, Lettország.

 5. ALTRINIS SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A ALTRINIS SP. Z O.O., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Előre gyártott házak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wooden chalets. Székhelye Gdansk, Lengyelország.

 6. MARLEGNO INNOVAZIONE SOSTENIBILE

  Olaszország

  A MARLEGNO INNOVAZIONE SOSTENIBILE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előre gyártott házak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wood houses, és wooden structures. Székhelye Bolgare, Olaszország.

 7. LIAKHOVICHYDREV EXPORT LTD.

  Belorusszia

  A LIAKHOVICHYDREV EXPORT LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előre gyártott házak. Székhelye Liakhovichy, Belorusszia.

 8. SC DIMMER SRL

  Románia

  A SC DIMMER SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előre gyártott házak. Székhelye Comanesti, Románia.

 9. ZETA HAFIF CELIK

  Törökország

  A ZETA HAFIF CELIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előre gyártott házak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is structures in galvanized steel, és Light steel constructions. Székhelye Ankara, Törökország.

 10. VAQUERO&WORKGROUPS VIVIENDAS

  Spanyolország

  A VAQUERO&WORKGROUPS VIVIENDAS, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Előre gyártott házak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is modular housing. Székhelye Madrid, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Előre gyártott házak - Import export

Találatok száma

1665 Vállalat