• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • előkészítés- vízelőkészítés - gépek és berendezések

A keresés eredménye

Előkészítés- vízelőkészítés - gépek és berendezések - Import export

 1. KMU LOFT CLEANWATER SE

  Németország

  Verified by europages badge

  KMU LOFT Cleanwater SE is the professional and reliable partner of the water treatment industry – worldwide. From initial analysis and design to installation and commissioning, our industry experts, engineers and chemists are here to help you every step of the way. We have been designing and producing KMU LOFT vacuum evaporators as efficient solutions for waste water treatment since 1989. Currently, over 2400 of our vacuum evaporators are treating waste water all over the world, 24/7. Our evaporators recover up to 98% reusable high-quality distillate, allowing our customers from a wide variety of sectors to treat their waste water efficiently and safely. Using vacuum evaporators helps not only to reuse treated waste water as a resource, but also minimises costs, since you can recover and reuse valuable by-products from your waste water.

 2. O.M.C. COLLAREDA S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  O.M.C. Collareda di Schio (VI) specialises in innovative solutions for the environmental sector. O.M.C. Collareda is a world leader in designing, producing, installing, mobilising and marketing industrial and domestic water treatment equipment. Its installations are marketed across the world, thanks to an extensive and well-structured sales network.

 3. FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL

  Németország

  Verified by europages badge

  A FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízellátás, Szivattyúk, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Vízelvezetés - berendezések és eszközök, Szűrés - berendezések és tartozékok, Ultrafiltration plants, Microfiltration systems, Nanofiltration systems, és Demineralisation systems. Székhelye Kempenich, Németország.

 4. ESB ROZVADECE A.S.

  Cseh Köztársaság

  A ESB ROZVADECE A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektromos berendezések és rendszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakkozás, acélok és fémek, Vezérlő panelek - elektromos, Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, Lakkozás, acélok és fémek, Vezérlő panelek - elektromos, és Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Brno, Cseh Köztársaság.

 5. AAT ABWASSER- UND ABFALLTECHNIK GMBH

  Ausztria

  A AAT ABWASSER- UND ABFALLTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szűrés - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, Vízelvezetés - berendezések és eszközök, Biogáz - berendezések, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, Vízelvezetés - berendezések és eszközök, és Biogáz - berendezések. Székhelye Wolfurt, Ausztria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PRIMO TEKNIK A.S

  Törökország

  A PRIMO TEKNIK A.S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. BELKI FILTERTECHNIK GMBH

  Németország

  A BELKI FILTERTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szennyvíztisztítás, water treatment, Filter systems, water-oil separators, és Szennyvíztisztítás. Székhelye Heinsberg, Németország.

 3. UWO-WATER GMBH

  Németország

  A UWO-WATER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, és Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Mannheim, Németország.

 4. IAEE SRL

  Olaszország

  A IAEE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légtisztítás - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, household air cleaners, germicide disinfection of buildings, environments and plants, engineering for water treatment plants, és Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Bondeno, Olaszország.

 5. ENKI WATER TREATMENT TECH. LTD

  Törökország

  A ENKI WATER TREATMENT TECH. LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is filters and filtration systems, reverse osmosis equipment, és ultrafiltration of waste water. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. THE FILTER PRESS COMPANY LTD

  Egyesült Királyság

  A THE FILTER PRESS COMPANY LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial centrifuges, dewatering machines for mines and quarries, és Effluent and wastewater treatment. Székhelye Huddersfield, Egyesült Királyság.

 2. COLD&PURE

  Spanyolország

  A COLD&PURE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 1. TIVOLI JET S.R.L.

  Olaszország

  A TIVOLI JET S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékhasznosító vállalatok, automated draining, consulting for environmental improvement and controls, Hulladékhasznosító vállalatok, és videoinspection of pipe routes. Székhelye Guidonia Montecelio, Olaszország.

 2. ITAL SITI

  Olaszország

  A ITAL SITI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízlágyító eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, building - renovations, és Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Marano Di Napoli, Olaszország.

 3. AQUAFIDES GMBH

  Ausztria

  A AQUAFIDES GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ultraviolet lights. Székhelye Schörfling Am Attersee, Ausztria.

 4. Kähmann

  Németország

  A Kähmann, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Herne, Németország.

 5. SYNTECH INTERNATIONAL SRL

  Olaszország

  A SYNTECH INTERNATIONAL SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műszaki rajz - tanácsadás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, consultants on explosive articles and pyrotechnics, Nitric acid systems, distilling equipment, és Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Brescia, Olaszország.

 6. SOLARSPRING GMBH MEMBRANE SOLUTIONS

  Németország

  A SOLARSPRING GMBH MEMBRANE SOLUTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is water purifying plants, Air purification, és vaporizers. Székhelye Freiburg, Németország.

 7. UMBERTO SCHIAVONI

  Olaszország

  A UMBERTO SCHIAVONI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Víztisztítási szolgáltatások, water treatment, waste water purification, Víztisztítási szolgáltatások, és complete desalination plants. Székhelye Grottaferrata, Olaszország.

 8. MONTS

  Cseh Köztársaság

  A MONTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóhídi hulladék - gyűjtés és újrahasznosítás, Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, Vágóhídi hulladék - gyűjtés és újrahasznosítás, és Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Hradec Králové, Cseh Köztársaság.

 1. KD WASSERTECHNIK GMBH

  Németország

  A KD WASSERTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Anti-scale treatment, és Legionella control. Székhelye Aschheim, Németország.

 2. ABN APPARATEBAU NITTENAU GMBH

  Németország

  A ABN APPARATEBAU NITTENAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari berendezések javítása, Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, Ipari berendezések javítása, compressed-air tanks, Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, és lobed compressors. Székhelye Nittenau, Németország.

 3. H2O PRODUCTION

  Franciaország

  A H2O PRODUCTION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Pithiviers, Franciaország.

 4. HT HYDRO TECHNOLOGY

  Olaszország

  A HT HYDRO TECHNOLOGY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelőkészítő szerek, Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, inverse osmosis, industrial water softeners, Vízelőkészítő szerek, és Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Canossa, Olaszország.

 5. SULZER POMPES FRANCE

  Franciaország

  A SULZER POMPES FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari szennyvíz - feldolgozás, Ipari szennyvíz - feldolgozás, és pumps for industrial uses. Székhelye Buchelay, Franciaország.

 6. FRACCAROLI E BALZAN S.P.A.

  Olaszország

  A FRACCAROLI E BALZAN S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szennyvíztisztítás, Szennyvíztisztítás, filtration of wastewater, és waste water treatment apparatus. Székhelye Pescantina, Olaszország.

 7. PROMINENT FRANCE

  Franciaország

  A PROMINENT FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízelőkészítő szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, dosing pumps, water softening, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, és Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Eckbolsheim-Strasbourg Cedex 2, Franciaország.

 8. A. & C. KOSIK GMBH

  Németország

  A A. & C. KOSIK GMBH, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Kelheim, Németország.

 9. IBIC

  Belgium

  A IBIC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztaszító anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagtermékek, építőipari, Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, Műanyagtermékek, építőipari, Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, és architectural firms. Székhelye Aartselaar, Belgium.

 10. ECOBETON WATER TECHNOLOGIES

  Belgium

  A ECOBETON WATER TECHNOLOGIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztítási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízierőművek, Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, Vízierőművek, és Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Sint-Truiden, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Előkészítés- vízelőkészítés - gépek és berendezések - Import export

Találatok száma

1238 Vállalat