• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • előkészítés- vízelőkészítés - gépek és berendezések

A keresés eredménye

Előkészítés- vízelőkészítés - gépek és berendezések - Import export

 1. KMU LOFT CLEANWATER SE

  Németország

  Verified by europages badge

  KMU LOFT Cleanwater SE is the professional and reliable partner of the water treatment industry – worldwide. From initial analysis and design to installation and commissioning, our industry experts, engineers and chemists are here to help you every step of the way. We have been designing and producing KMU LOFT vacuum evaporators as efficient solutions for waste water treatment since 1989. Currently, over 2400 of our vacuum evaporators are treating waste water all over the world, 24/7. Our evaporators recover up to 98% reusable high-quality distillate, allowing our customers from a wide variety of sectors to treat their waste water efficiently and safely. Using vacuum evaporators helps not only to reuse treated waste water as a resource, but also minimises costs, since you can recover and reuse valuable by-products from your waste water.

 2. O.M.C. COLLAREDA S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  O.M.C. Collareda di Schio (VI) specialises in innovative solutions for the environmental sector. O.M.C. Collareda is a world leader in designing, producing, installing, mobilising and marketing industrial and domestic water treatment equipment. Its installations are marketed across the world, thanks to an extensive and well-structured sales network.

 3. FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL

  Németország

  Verified by europages badge

  A FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízellátás, Szivattyúk, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Vízelvezetés - berendezések és eszközök, Szűrés - berendezések és tartozékok, Ultrafiltration plants, Microfiltration systems, Nanofiltration systems, és Demineralisation systems. Székhelye Kempenich, Németország.

 4. PRIMO TEKNIK A.S

  Törökország

  A PRIMO TEKNIK A.S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. ESB ROZVADECE A.S.

  Cseh Köztársaság

  A ESB ROZVADECE A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektromos berendezések és rendszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakkozás, acélok és fémek, Vezérlő panelek - elektromos, Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, Lakkozás, acélok és fémek, Vezérlő panelek - elektromos, és Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Brno, Cseh Köztársaság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AAT ABWASSER- UND ABFALLTECHNIK GMBH

  Ausztria

  A AAT ABWASSER- UND ABFALLTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szűrés - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, Vízelvezetés - berendezések és eszközök, Biogáz - berendezések, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, Vízelvezetés - berendezések és eszközök, és Biogáz - berendezések. Székhelye Wolfurt, Ausztria.

 2. UWO-WATER GMBH

  Németország

  A UWO-WATER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, és Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Mannheim, Németország.

 3. ENKI WATER TREATMENT TECH. LTD

  Törökország

  A ENKI WATER TREATMENT TECH. LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is filters and filtration systems, reverse osmosis equipment, és ultrafiltration of waste water. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. BELKI FILTERTECHNIK GMBH

  Németország

  A BELKI FILTERTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szennyvíztisztítás, water treatment, Filter systems, water-oil separators, és Szennyvíztisztítás. Székhelye Heinsberg, Németország.

 5. HOSEUNG ENT.CO.,LTD

  Dél-Korea

  A HOSEUNG ENT.CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajók - építés, Szellőzők, ipari -, Hajók - építés, és Szellőzők, ipari -. Székhelye Busan, Dél-Korea.

 1. IAEE SRL

  Olaszország

  A IAEE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légtisztítás - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, household air cleaners, germicide disinfection of buildings, environments and plants, engineering for water treatment plants, és Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Bondeno, Olaszország.

 2. THE FILTER PRESS COMPANY LTD

  Egyesült Királyság

  A THE FILTER PRESS COMPANY LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial centrifuges, dewatering machines for mines and quarries, és Effluent and wastewater treatment. Székhelye Huddersfield, Egyesült Királyság.

 1. COLD&PURE

  Spanyolország

  A COLD&PURE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 2. TIVOLI JET S.R.L.

  Olaszország

  A TIVOLI JET S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékhasznosító vállalatok, automated draining, consulting for environmental improvement and controls, Hulladékhasznosító vállalatok, és videoinspection of pipe routes. Székhelye Guidonia Montecelio, Olaszország.

 3. ITAL SITI

  Olaszország

  A ITAL SITI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízlágyító eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, building - renovations, és Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Marano Di Napoli, Olaszország.

 4. AQUAFIDES GMBH

  Ausztria

  A AQUAFIDES GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ultraviolet lights. Székhelye Schörfling Am Attersee, Ausztria.

 5. Kähmann

  Németország

  A Kähmann, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Herne, Németország.

 6. SYNTECH INTERNATIONAL SRL

  Olaszország

  A SYNTECH INTERNATIONAL SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műszaki rajz - tanácsadás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, consultants on explosive articles and pyrotechnics, Nitric acid systems, distilling equipment, és Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Brescia, Olaszország.

 7. UMBERTO SCHIAVONI

  Olaszország

  A UMBERTO SCHIAVONI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Víztisztítási szolgáltatások, water treatment, waste water purification, Víztisztítási szolgáltatások, és complete desalination plants. Székhelye Grottaferrata, Olaszország.

 8. SOLARSPRING GMBH MEMBRANE SOLUTIONS

  Németország

  A SOLARSPRING GMBH MEMBRANE SOLUTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is water purifying plants, Air purification, és vaporizers. Székhelye Freiburg, Németország.

 1. KD WASSERTECHNIK GMBH

  Németország

  A KD WASSERTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Anti-scale treatment, és Legionella control. Székhelye Aschheim, Németország.

 2. ECOBETON WATER TECHNOLOGIES

  Belgium

  A ECOBETON WATER TECHNOLOGIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztítási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízierőművek, Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, Vízierőművek, és Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Sint-Truiden, Belgium.

 3. BITEC S.R.L

  Olaszország

  A BITEC S.R.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Sambuceto, Olaszország.

 4. HEBEI QINAGHUA MESH INDUSTRY CO., LTD

  Kína

  A HEBEI QINAGHUA MESH INDUSTRY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Hebei, Kína.

 5. ONI -WÄRMETRAFO GMBH

  Németország

  A ONI -WÄRMETRAFO GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások, Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, heat regeneration systems, Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások, air conditioning and ventilation systems for buildings, és Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Lindlar, Németország.

 6. FRUKKO. ŁUKASZ WIŚNIEWSKI

  Lengyelország

  A FRUKKO. ŁUKASZ WIŚNIEWSKI, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Víztisztítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, Környezetszennyezés elhárítás - helyiségtisztítás, Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, septic tanks, és Környezetszennyezés elhárítás - helyiségtisztítás. Székhelye Pniewo, Lengyelország.

 7. SULZER POMPES FRANCE

  Franciaország

  A SULZER POMPES FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari szennyvíz - feldolgozás, Ipari szennyvíz - feldolgozás, és pumps for industrial uses. Székhelye Buchelay, Franciaország.

 8. H2O PRODUCTION

  Franciaország

  A H2O PRODUCTION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Pithiviers, Franciaország.

 9. PROMINENT FRANCE

  Franciaország

  A PROMINENT FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízelőkészítő szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, dosing pumps, water softening, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, és Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Eckbolsheim-Strasbourg Cedex 2, Franciaország.

 10. ORM OMNIA RESINA MAZZOTTI S.R.L.

  Olaszország

  A ORM OMNIA RESINA MAZZOTTI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Környezetvédelmi berendezések és tartozékok, Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, Környezetvédelmi berendezések és tartozékok, Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, fibreglass tanks, és wine vats. Székhelye Bagnara Di Romagna, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Előkészítés- vízelőkészítés - gépek és berendezések - Import export

Találatok száma

1 254 Vállalat