• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • egyszerű csokoládé

A keresés eredménye

Egyszerű csokoládé - Import export

 1. GÜNTHART & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  70 years of experience. Günthart is one of the world's leading suppliers in the confectionery decoration industry. We employ more than 1500 people across 10 countries in accordance with IFS and BRC quality standards. With over 70 years' experience in cake decorations and gifts combined with a passion for innovation, we are your perfect partner for sweet cake decorations and new gift ideas. Our international team of Günthart employees and sales partners are on hand to offer you expert advice and support. Using the best ingredients and sophisticated production processes in the manufacture of cake decorations, we offer bakeries, patisseries and specialist dealers premium quality products for every occasion and any season. The result is delectable decorations for cakes and pastries for all occasions, such as weddings and birthdays.

 2. CHOCOLATS JANIN

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A CHOCOLATS JANIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyszerű csokoládé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kakaó és csokoládé, Csokoládés édesség (töltött), Nem csokoládés édesség (cukrászáru), Reklámajándékok, Kakaó és csokoládé, Csokoládés édesség (töltött), Nem csokoládés édesség (cukrászáru), és Reklámajándékok. Székhelye Boissy Saint Leger, Franciaország.

 3. DARKEST DESIRE ÉTCSOKOLÁDÉ WEBÁRUHÁZ

  Magyarország

  Étcsokoládé különlegességek és ajándék csomagok. A minőségi étcsokoládékat kedvelők igényeit kívánja kielégíteni az etcsokibolt.hu. Vegán és organikus kézműves étcsokoládékat vásárolhatsz nálunk, melyek nem tartalmaznak laktózt, glutént, sőt a 100%-os termékek még hozzáadott cukrot sem! Ügyelünk az újrahasznosítható és környezetbarát csomagolásra és arra, hogy a kakaó a legjobb forrásból és közvetlenül a termelőktől legyen beszerezve. A Darkest Desire a legnevesebb gyártók és műhelyek termékeit hozza el a magyar étcsokoládé rajongók számára: Taza, Melt, Zotter, Chocolate Tree, Chocolatemakers. Ha még nem tudod milyen ajándékkal lepd meg szeretteidet, vagy céges ajándékot keresel díszcsomagolásban, a Darkest Desire webáruházában megtalálod a megfelelő étcsokoládé ajándékot! Böngéssz ajándék csomagolásaink közt és válaszd ki az alkalomhoz legmegfelelőbbet! Darkest Desire - az étcsokoládé különlegességek webáruháza.

 4. ITALDOLCI S.R.L.

  Olaszország

  A ITALDOLCI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyszerű csokoládé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chocolate, comfits, Organic chocolate, és chocolate bars. Székhelye Barletta, Olaszország.

 5. GUSTI D'ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A GUSTI D'ITALIA S.R.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Egyszerű csokoládé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, dry pasta, wholesale coffee, Vízgazdálkodás, és wine vinegar. Székhelye Moncalieri, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. LES CHEVALIERS D'ARGOUGES

  Franciaország

  A LES CHEVALIERS D'ARGOUGES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyszerű csokoládé, Egyszerű csokoládé, Traditional hand-crafted chocolates, és candied fruit. Székhelye Moyon, Franciaország.

 2. BEAFORM & VITANIL'S

  Törökország

  A BEAFORM & VITANIL'S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyszerű csokoládé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is food additives, és natural gelatines. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. CHOCOLATES SOLE

  Spanyolország

  A CHOCOLATES SOLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyszerű csokoládé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is creativity. Székhelye Barberá Del Vallés, Spanyolország.

 4. FORMYCAKE S.L.

  Spanyolország

  A FORMYCAKE S.L., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Egyszerű csokoládé. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 5. HOLGER FOOD GROUP SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A HOLGER FOOD GROUP SP. Z O.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Élelmiszeradalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyszerű csokoládé, sugar, és Egyszerű csokoládé. Székhelye Luboń, Lengyelország.

 1. CARRÉ NOIR

  Belgium

  A CARRÉ NOIR, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyszerű csokoládé, Csokoládés édesség (töltött), chocolate, Business gifts, Egyszerű csokoládé, és Csokoládés édesség (töltött). Székhelye Liège, Belgium.

 2. KAOKA

  Franciaország

  A KAOKA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Biológiai - élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kakaó és csokoládé, Egyszerű csokoládé, Csokoládés édesség (töltött), Kakaó és csokoládé, Egyszerű csokoládé, és Csokoládés édesség (töltött). Székhelye Carpentras, Franciaország.

 1. AVK

  Ukrajna

  A AVK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyszerű csokoládé. Székhelye Dnepropetrovsk, Ukrajna.

 2. MICHAŁ BARDIAN - LODOTWÓRCA

  Lengyelország

  A MICHAŁ BARDIAN - LODOTWÓRCA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagylalt és parfé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyszerű csokoládé, coffee, ice cream, és Egyszerű csokoládé. Székhelye Rzeszów, Lengyelország.

 3. PURATOS

  Belgium

  A PURATOS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeradalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kakaó és csokoládé, Egyszerű csokoládé, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Élelmiszeraromák, Kakaó és csokoládé, Egyszerű csokoládé, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, és Élelmiszeraromák. Székhelye Groot-Bijgaarden, Belgium.

 4. XAVIER MOR CHOCOLATIER

  Spanyolország

  A XAVIER MOR CHOCOLATIER, tevékenységi ágazata Egyszerű csokoládé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chocolate production, sugar free chocolate, milk chocolate, és chocolate torrone. Székhelye BARCELONA, Spanyolország.

 5. CHOCOFOLIE

  Belgium

  A CHOCOFOLIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyszerű csokoládé. Székhelye Ghislengien, Belgium.

 6. CHOCOKEYF ÇIKOLATA

  Törökország

  A CHOCOKEYF ÇIKOLATA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyszerű csokoládé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fireproof cabinets. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. CIOCCAFÈ S.R.L.

  Olaszország

  A CIOCCAFÈ S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyszerű csokoládé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is subcontract working, és pure chocolate pralines. Székhelye Aprilia, Olaszország.

 8. CHOCOLATIER DE BRUYN NV

  Belgium

  A CHOCOLATIER DE BRUYN NV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyszerű csokoládé, Egyszerű csokoládé, és hand-made chocolate sweets. Székhelye Louvin-La-Neuve, Belgium.

 1. ARLOTTI E SARTONI SAS

  Olaszország

  A ARLOTTI E SARTONI SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyszerű csokoládé. Székhelye San Giorgio Di Piano, Olaszország.

 2. RAVICO

  Belgium

  A RAVICO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyszerű csokoládé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény, Sütemény, és handmade pralines. Székhelye Londerzeel, Belgium.

 3. CASTELANNE CHOCOLATERIE

  Franciaország

  A CASTELANNE CHOCOLATERIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyszerű csokoládé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kakaó és csokoládé, chocolate bars, és Kakaó és csokoládé. Székhelye Nantes, Franciaország.

 4. TOHI

  Belgium

  A TOHI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyszerű csokoládé, Csokoládés édesség (töltött), Egyszerű csokoládé, és Csokoládés édesség (töltött). Székhelye Wauthier-Braine, Belgium.

 5. CHOCOMOCO LTD.

  Lengyelország

  A CHOCOMOCO LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyszerű csokoládé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chocolate factory, és fireproof cabinets. Székhelye Wiazowna, Lengyelország.

 6. CHOKLADBITEN YSTAD

  Svédország

  A CHOKLADBITEN YSTAD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyszerű csokoládé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chocolate, és pralines. Székhelye Ystad, Svédország.

 7. DOLCE IDEA GENNARO BOTTONE

  Olaszország

  A DOLCE IDEA GENNARO BOTTONE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyszerű csokoládé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hand crafted chocolate, és hand-made ice-cream. Székhelye Napoli, Olaszország.

 8. CONFETTURE ELLEGI ( S.N.C. )

  Olaszország

  A CONFETTURE ELLEGI ( S.N.C. ), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kakaó és csokoládé, Egyszerű csokoládé, Kakaó és csokoládé, és Egyszerű csokoládé. Székhelye CORCIANO, Olaszország.

 9. BENDICION EXPORTACIONES

  Spanyolország

  A BENDICION EXPORTACIONES, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Egyszerű csokoládé. Székhelye La Coruña, Spanyolország.

 10. CHOCOLART

  Olaszország

  A CHOCOLART, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyszerű csokoládé. Székhelye Itri, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes