• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • egyedi gyártású különleges láncok

A keresés eredménye

Egyedi gyártású különleges láncok - Import export

 1. MERCANTA HUNGÁRIA KERESKEDELMI KFT.

  Magyarország

  Minőségi ipari rögzítőelemek vezető gyártója és szállítója több, mint 30 éve. Saját gyártású DIN és standard alkatrészek: rögzítő- és feszítőgyűrűk, hézagoló- és támasztó alátétek, lemezrugók, tányérrugók, hornyos anyák, valamint egyéb rajz szerinti alkatrészek széles választéka. Német központunk mellett magyar és török vállalatainkon keresztül világszerte beszállítunk nagykereskedőknek és ipari felhasználóknak. Rexnord-cégcsoport hivatalos magyarországi képviselete. Minőségi görgős- és emelőláncok, szállítószalagok, sorozatgyártáshoz felhasználható szállítópálya elemek, hajtóművek, csapágyak, tengelykapcsolók. Termékek nemzetközi partnereink kínálatából: szemesláncok széles választéka (rozsdamentes és saválló kivitelben is), lánckerekek és tartozékaik, reteszek és reteszacélok, csőbilincsek, ékszíjak és ékszíjtárcsák. Értékesítésre kínált alkatrészeinket a következő iparágak részére ajánljuk: általános gépgyártás, autóipar, mezőgazdaság, erdőgazdálkodás, repülőgépipar, élelmiszeripar, italgyártás és palackozás, állateledel-gyártás, cementipar, energiaipar, fémfeldolgozás, bányászat, tengerészet, lég- és folyadékkezelő egységek, szennyvízkezelés, cellulóz- és papíripar, raktáripar és disztribúció.

 2. MAKELSAN CHAIN

  Törökország

  A MAKELSAN CHAIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyedi gyártású különleges láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Patent-láncszemek (seklik), industrial conveyor chains, special purpose chains, Conveyor chains, és Patent-láncszemek (seklik). Székhelye Izmir, Törökország.

 3. ROSA CATENE S.P.A.

  Olaszország

  A ROSA CATENE S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyedi gyártású különleges láncok, transmission chains, industrial chains, Egyedi gyártású különleges láncok, és scraping chain. Székhelye Calolziocorte, Olaszország.

 4. TRANS-COM

  Hollandia

  A TRANS-COM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkonténerek, Hulladéktárolás és begyűjtés, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Egyedi gyártású különleges láncok, Fémkonténerek, Hulladéktárolás és begyűjtés, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, és Egyedi gyártású különleges láncok. Székhelye Harderwijk, Hollandia.

 5. CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO

  Olaszország

  A CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO, tevékenységi ágazata Láncok, műanyagból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lánctartozékok, Láncok, Láncok vasból és acélból, Egyedi gyártású különleges láncok, Lánctartozékok, Láncok, Láncok vasból és acélból, és Egyedi gyártású különleges láncok. Székhelye Cadriano Di Granarolo (Bo), Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DOLZAMET

  Lengyelország

  A DOLZAMET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyedi gyártású különleges láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial chain, és agricultural chain. Székhelye Chojnów, Lengyelország.

 2. CHANGZHOU JUYUAN CHAIN TRANSMISSION CO.,LTD

  Kína

  A CHANGZHOU JUYUAN CHAIN TRANSMISSION CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyedi gyártású különleges láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chains, és transmission chains. Székhelye Changzhou, Kína.

 3. HNS MUSZAKI FEJLESZTO KFT

  Magyarország

  A HNS MUSZAKI FEJLESZTO KFT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyedi gyártású különleges láncok, és Egyedi gyártású különleges láncok. Székhelye Gyor, Magyarország.

 4. KLEIN GMBH

  Németország

  A KLEIN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyedi gyártású különleges láncok, és Egyedi gyártású különleges láncok. Székhelye Sprockhövel, Németország.

 5. JHONNY

  Venezuela

  A JHONNY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Egyedi gyártású különleges láncok. Székhelye Jhonny, Venezuela.

 1. INCOMIMEX S.L.

  Spanyolország

  A INCOMIMEX S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyedi gyártású különleges láncok. Székhelye Gatika, Spanyolország.

 2. ZIMAS ZINCIR VE MAKINE SANAYI TICARET A S

  Törökország