• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • egészségügyi gázok

A keresés eredménye

Egészségügyi gázok - Import export

 1. INGAS LLC

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A INGAS LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egészségügyi gázok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázok és aeroszolok, Nitrogén, Gáz - termelés és ellátás, Keverékgázok, gases, compressed gases, cryogenic gases, Gases, special and mixed, és special gases. Székhelye Yuzhne, Ukrajna.

 2. GTI MEDICARE GMBH

  Németország

  A GTI MEDICARE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Egészségügyi gázok. Székhelye Hattingen, Németország.

 3. CAVALLARI GINO S.N.C.

  Olaszország

  A CAVALLARI GINO S.N.C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Import/Export - vegyipar és gyógyszeripar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egészségügyi gázok, industrial gas, medical gases, Egészségügyi gázok, és chemicals for laboratories. Székhelye Cuorgnè, Olaszország.

 4. CHEMOGAS

  Belgium

  A CHEMOGAS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gázok és aeroszolok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Folyékony gázok, Egészségügyi gázok, Keverékgázok, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Folyékony gázok, Egészségügyi gázok, Keverékgázok, és Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Székhelye Grimbergen, Belgium.

 5. BUSE KSW GMBH & CO. KG

  Németország

  A BUSE KSW GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egészségügyi gázok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lpg, technical gases, valves for gas, és food gases. Székhelye Bad Hönningen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GASMEDI

  Spanyolország

  A GASMEDI, tevékenységi ágazata Egészségügyi gázok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Oxigénterápia felszerelések, oxygen for therapeutic use, és Oxigénterápia felszerelések. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 2. CEIMSA

  Spanyolország

  A CEIMSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egészségügyi gázok. Székhelye Burlada, Spanyolország.

 3. IJSFABRIEK STROMBEEK

  Belgium

  A IJSFABRIEK STROMBEEK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egészségügyi gázok. Székhelye Meise, Belgium.

 4. TRI-TECHMEDICAL

  Amerikai Egyesült Államok

  A TRI-TECHMEDICAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Oxigénterápia felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egészségügyi gázok, Túlnyomásos kamrák, manifolds, oxygen cylinders, Egészségügyi gázok, és Túlnyomásos kamrák. Székhelye Avon, Amerikai Egyesült Államok.

 5. MESSER FRANCE

  Franciaország

  A MESSER FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egészségügyi gázok, food gases, és Egészségügyi gázok. Székhelye Suresnes Cedex, Franciaország.

 1. L'AIR LIQUIDE LUXEMBOURG

  Luxemburg

  A L'AIR LIQUIDE LUXEMBOURG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Egészségügyi gázok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Folyékony gázok, Folyékony gázok, industrial gas, és special gases. Székhelye Rodange, Luxemburg.

 2. AGA A/S

  Dánia

  A AGA A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomógáz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egészségügyi gázok, Gázok és aeroszolok, Gázhűtőszerek, Bután, Egészségügyi gázok, Gázok és aeroszolok, Gázhűtőszerek, és Bután. Székhelye Koebenhavn S, Dánia.

 1. STRANDMOLLEN A/S

  Dánia

  A STRANDMOLLEN A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Folyékony gázok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomógáz, Egészségügyi gázok, Gázok és aeroszolok, Bután, Nyomógáz, Egészségügyi gázok, Gázok és aeroszolok, és Bután. Székhelye Klampenborg, Dánia.

 2. GASE-CENTER-BORNEMANN

  Németország

  A GASE-CENTER-BORNEMANN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémpalackok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szénszármazékok, Folyékony propángáz, Egészségügyi gázok, Folyékony gázok, Szénszármazékok, Folyékony propángáz, Egészségügyi gázok, és Folyékony gázok. Székhelye Fröndenberg, Németország.

 3. MESSER

  Belgium

  A MESSER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egészségügyi gázok. Székhelye Zwijndrecht, Belgium.

 4. WONSAK KOHLENSÄURE SERVICE GMBH

  Németország

  A WONSAK KOHLENSÄURE SERVICE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szénszármazékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Folyékony propángáz, Nitrogén, Egészségügyi gázok, Folyékony propángáz, Nitrogén, és Egészségügyi gázok. Székhelye Hamburg, Németország.

 5. ETABLISSEMENTS FRANCIS FLERON

  Belgium

  A ETABLISSEMENTS FRANCIS FLERON, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gázok és aeroszolok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egészségügyi gázok, Egészségügyi gázok, nitrogen, liquid nitrogen, és oxygen. Székhelye Barchon, Belgium.

 6. CAN GAS SYSTMES COMPANY LIMITED

  Kína

  A CAN GAS SYSTMES COMPANY LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egészségügyi gázok. Székhelye Beijing, Kína.

 7. LINDE SOGAS, LDA.

  Portugália

  A LINDE SOGAS, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Folyékony propángáz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázhűtőszerek, Gázok és aeroszolok, Egészségügyi gázok, Gázhűtőszerek, Gázok és aeroszolok, és Egészségügyi gázok. Székhelye Lisboa, Portugália.

 8. AIR PRODUCTS

  Belgium

  A AIR PRODUCTS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gázok és aeroszolok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egészségügyi gázok, Egészségügyi gázok, és food gases. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 1. RG SERVIÇOS LTDA

  Brazília

  A RG SERVIÇOS LTDA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Egészségügyi gázok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gas generator plants, és oxygen for industrial use. Székhelye JAPARATINGA, Brazília.

 2. TECNOMED

  Törökország

  A TECNOMED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egészségügyi gázok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is medical devices, Medical gas shut-off valve, és Medical gas regulator. Székhelye İstanbul, Törökország.

 3. AIR LIQUIDE SANTE FRANCE

  Franciaország

  A AIR LIQUIDE SANTE FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egészségügyi gázok. Székhelye PARIS, Franciaország.

 4. J&K GROUP

  Görögország

  A J&K GROUP, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Egészségügyi gázok. Székhelye Heraklion, Görögország.

 5. BOC (TRADING) LTD

  Írország

  A BOC (TRADING) LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gázok és aeroszolok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egészségügyi gázok, és Egészségügyi gázok. Székhelye Dublin, Írország.

 6. XI'AN YI TENG PETROCHEMICAL TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO.LTD

  Kína

  A XI'AN YI TENG PETROCHEMICAL TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egészségügyi gázok. Székhelye Xian, Kína.

 7. LINDE GAZ POLSKA SP ZOO

  Lengyelország

  A LINDE GAZ POLSKA SP ZOO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gázok és aeroszolok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egészségügyi gázok, és Egészségügyi gázok. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 8. AIR LIQUIDE MEDICINAL,S.A.

  Portugália

  A AIR LIQUIDE MEDICINAL,S.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gázok és aeroszolok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egészségügyi gázok, és Egészségügyi gázok. Székhelye Miraflores, Portugália.

 9. G.G.I. IMPIANTI SRL

  Olaszország

  A G.G.I. IMPIANTI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egészségügyi gázok. Székhelye Vailate, Olaszország.

 10. LINDE GAZ POLSKA SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A LINDE GAZ POLSKA SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egészségügyi gázok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázok és aeroszolok, és Gázok és aeroszolok. Székhelye Krakow, Lengyelország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes