• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • dugattyúgyűrű

A keresés eredménye

Dugattyúgyűrű - Import export

 1. EL.TE. SEGMENTITALIA SAS

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A EL.TE. SEGMENTITALIA SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tömítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dugattyúgyűrű, Waterproof bushes, seal elements, scrapers, Dugattyúgyűrű, way wipers, o-rings for revolving shafts, design of mechanical seals, és motor seal rings for motor vehicles. Székhelye Milano, Olaszország.

 2. TEKNO OTOPART MAKINA VE SANAYI LTD. STI.

  Törökország

  A TEKNO OTOPART MAKINA VE SANAYI LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dugattyúgyűrű. Tevékenykedik a következő ágazatokban is piston ring manufacture, brake disks, clutch pressure plate, és cone crusher. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. MAFA-SEBALD PRODUKTIONS-GMBH

  Németország

  A MAFA-SEBALD PRODUKTIONS-GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dugattyúgyűrű. Székhelye Breckerfeld, Németország.

 4. PROXMANN PISTON & LINER & RING

  Törökország

  A PROXMANN PISTON & LINER & RING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dugattyúgyűrű, Motorok és alkatrészek, Cylinder liners, Dugattyúgyűrű, és Motorok és alkatrészek. Székhelye Konya, Törökország.

 5. WELTOP MACHINERY CO.,LTD.

  Amerikai Egyesült Államok

  A WELTOP MACHINERY CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Centrifugális fémöntőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dugattyúgyűrű, és Dugattyúgyűrű. Székhelye Floral Park, Amerikai Egyesült Államok.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HP RINGS LTD

  Egyesült Királyság

  A HP RINGS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dízelmotorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dugattyúgyűrű, és Dugattyúgyűrű. Székhelye Chesterfield, Egyesült Királyság.

 2. KONEKS

  Törökország

  A KONEKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dugattyúgyűrű. Székhelye Istanbul, Törökország.