• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • drótok és kábelek - vasfémek

A keresés eredménye

Drótok és kábelek - vasfémek - Import export

 1. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Manufacture of technical assemblies from metal, in particular from wire and sheet metal. Processing of 0.5 to 14 mm dia. wire, including small batches of steel, spring steel and stainless steel. Since 1830, wire goods have been demonstrably produced in the Volcanic Eifel region of Germany. In this almost 200-year-old tradition, our experienced employees have been producing baskets and grids made of wire and sheet metal with the aid of modern machines at our Hillesheim site since 1997. Development, manufacturing and distribution of wire and metal goods for industrial, commercial kitchen and laboratory applications as well as for medical technology and the pharmaceutical industry, particularly wire baskets, grilles and racks.

 2. LAMBERT MANUFIL

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A LAMBERT MANUFIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Székhelye Couëron, Franciaország.

 3. MSP-DISPLAY PETER SCHÖBEL GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MSP-DISPLAY PETER SCHÖBEL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Székhelye Gemünden, Németország.

 4. BALTHUN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BALTHUN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Székhelye Bünde, Németország.

 5. KAUFMANN DRAHTWAREN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A KAUFMANN DRAHTWAREN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Székhelye Oberndorf-Bochingen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AMIC

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A AMIC, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nickel alloy wire, stainless steel wire, Steel and stainless steel piano-wire, Wire for components, Stainless steel wires, steel wires for springs, steel wires, wires in rods, és Low-carbon galvanized steel wire. Székhelye Bobigny, Franciaország.

 2. LINDEMANN & KRÖGER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A LINDEMANN & KRÖGER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Székhelye Hagen, Németország.

 3. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Székhelye Dortmund, Németország.

 4. KRUMBIEGEL GMBH DRAHTINNOVATIONEN

  Németország

  Verified by europages badge

  A KRUMBIEGEL GMBH DRAHTINNOVATIONEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Székhelye Dresden, Németország.

 5. AS-FEINSTSEILE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A AS-FEINSTSEILE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Székhelye Delmenhorst, Németország.

 1. METIZ BROVARY

  Ukrajna

  A METIZ BROVARY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is solder, és drawn copper products. Székhelye Brovary, Ukrajna.

 2. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Németország

  A TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - nemvasfémek, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Rácsok, rostélyok és fémszövetek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, és Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Székhelye Bünde, Németország.

 1. HSM GMBH + CO. KG

  Németország

  A HSM GMBH + CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Székhelye Frickingen, Németország.

 2. HINTERDOBLER FABRIKATIONS GMBH

  Németország

  A HINTERDOBLER FABRIKATIONS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Székhelye Bad Griesbach, Németország.

 3. J. S. FEINDRAHTZUG GMBH

  Németország

  A J. S. FEINDRAHTZUG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel wires, és metal cables. Székhelye Altena, Németország.

 4. MEDICAL CABLE TEC GMBH

  Németország

  A MEDICAL CABLE TEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is copper strands, Copper Cables, és Stainless steel wire ropes. Székhelye Aßlar, Németország.

 5. OSNOVANIE SPOOO

  Belorusszia

  A OSNOVANIE SPOOO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótrostélyok, -rácsok, Könnyűfémvázas építés, construction of metal structures for public works, Drótrostélyok, -rácsok, construction of trellises, és Könnyűfémvázas építés. Székhelye Zhlobin, Belorusszia.

 6. KABKOM CABLE COMPOUNDS INC.

  Törökország

  A KABKOM CABLE COMPOUNDS INC., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. BOBINADOS OSÉS SL

  Spanyolország

  A BOBINADOS OSÉS SL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tekercsek és hengeres tekercsek, winding, laser marking, Tekercsek és hengeres tekercsek, és coil solenoid valve. Székhelye Peralta, Spanyolország.

 8. KOSSIK FILTERTECHNIK GMBH

  Németország

  A KOSSIK FILTERTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Székhelye Rodgau, Németország.

 1. OTTO BERGFELD H.-H. SOHN GMBH & CO KG

  Németország

  A OTTO BERGFELD H.-H. SOHN GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kétrétegű falak - szigetelőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - vasfémek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Rácsok, rostélyok és fémszövetek, Hőálló anyagok és termékek, Drótok és kábelek - vasfémek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Rácsok, rostélyok és fémszövetek, és Hőálló anyagok és termékek. Székhelye Altena, Németország.

 2. AUVERGNE ARMATURES

  Franciaország

  A AUVERGNE ARMATURES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Láncok, Láncok, és concrete reinforcements. Székhelye Saint-Saturnin, Franciaország.

 3. AFFIVAL SAS

  Franciaország

  A AFFIVAL SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélhuzalok és kábelek, Ferroötvözetek, Acélöntödék, Acélhuzalok és kábelek, Ferroötvözetek, és Acélöntödék. Székhelye Solesmes, Franciaország.

 4. ELECTRO SHUNT INDUSTRIE

  Franciaország

  A ELECTRO SHUNT INDUSTRIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - vasfémek, és Drótok és kábelek - vasfémek. Székhelye Bazeilles, Franciaország.

 5. PRECELLENCY METALS MANUFACTURING

  Egyesült Királyság

  A PRECELLENCY METALS MANUFACTURING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is barbed wire, és Galvanised barbed wire. Székhelye Fraserburgh, Egyesült Királyság.

 6. ALLOD WERKSTOFF GMBH & CO. KG

  Németország

  A ALLOD WERKSTOFF GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélhuzalok és kábelek, Acélhuzalok és kábelek, inorganic chemicals, thermoplastics, és Plastic components. Székhelye Burgbernheim, Németország.

 7. ELKAKON D.O.O.

  Horvátország

  A ELKAKON D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösrézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - vasfémek, copper wire, Drótok és kábelek - vasfémek, és wire. Székhelye Zagreb, Horvátország.

 8. SOCIETE LES GRILLAGES NAAS

  Franciaország

  A SOCIETE LES GRILLAGES NAAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Láncok, Rugók, Láncok, Rugók, fencing, és main gates. Székhelye Villenave-D'ornon, Franciaország.

 9. ETS GIRARD

  Franciaország

  A ETS GIRARD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélhuzalok és kábelek, Acélhuzalok és kábelek, és metal display cases. Székhelye Firminy Cedex, Franciaország.

 10. CORDERIE FOREZIENNE

  Franciaország

  A CORDERIE FOREZIENNE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Láncok, Rugók, Láncok, Rugók, Motorised lifting equipment, és Personal protection equipment. Székhelye Andrezieux-Boutheon, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Drótok és kábelek - vasfémek - Import export

Találatok száma

954 Vállalat