• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • drótok és kábelek - nemvasfémek

A keresés eredménye

Drótok és kábelek - nemvasfémek - Import export

 1. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Manufacture of technical assemblies from metal, in particular from wire and sheet metal. Processing of 0.5 to 14 mm dia. wire, including small batches of steel, spring steel and stainless steel. Since 1830, wire goods have been demonstrably produced in the Volcanic Eifel region of Germany. In this almost 200-year-old tradition, our experienced employees have been producing baskets and grids made of wire and sheet metal with the aid of modern machines at our Hillesheim site since 1997. Development, manufacturing and distribution of wire and metal goods for industrial, commercial kitchen and laboratory applications as well as for medical technology and the pharmaceutical industry, particularly wire baskets, grilles and racks.

 2. EXPERT-CABLE, LLC

  Oroszország

  A EXPERT-CABLE, LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábelek és hálózatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - nemvasfémek, Acélhuzalok és kábelek, Vörösrézdrótok és -kábelek, Alumíniumhuzalok és kábelek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Acélhuzalok és kábelek, Vörösrézdrótok és -kábelek, és Alumíniumhuzalok és kábelek. Székhelye Oryol District, Oroszország.

 3. ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED

  Egyesült Királyság

  A ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - nemvasfémek, alloy wire drawn rods, és Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Brierley Hill, Egyesült Királyság.

 4. WÜRTTEMBERGISCHE ALLPLASTIK GMBH

  Németország

  A WÜRTTEMBERGISCHE ALLPLASTIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is closures, plastic plugs, Quick closing mechanisms, és strings. Székhelye Herrenberg, Németország.

 5. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Németország

  A TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - nemvasfémek, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Rácsok, rostélyok és fémszövetek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, és Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Székhelye Bünde, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BIRIKIM KABLO

  Törökország

  A BIRIKIM KABLO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. LEWIS WIRE LIMITED

  Egyesült Királyság

  A LEWIS WIRE LIMITED, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Stainless steel wires. Székhelye Sheffield, Egyesült Királyság.

 3. AQUITAINE RESSORT

  Franciaország

  A AQUITAINE RESSORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Láncok, Rugók, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Láncok, Rugók, és Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Beychac-Et-Caillau, Franciaország.

 4. RESSORTS MASSELIN

  Franciaország

  A RESSORTS MASSELIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - vasfémek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Drótok és kábelek - vasfémek, és Drótok és kábelek - nemvasfémek. Székhelye Petit Quevilly Cédex, Franciaország.

 5. ARMACENTRE

  Franciaország

  A ARMACENTRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - nemvasfémek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, metal reinforcements for the building trade, és beams. Székhelye Colombe, Franciaország.

 1. DROME ARMATURES BETON

  Franciaország

  A DROME ARMATURES BETON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - nemvasfémek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, concrete reinforcements, metal reinforcements for the building trade, és steel bending. Székhelye Eurre, Franciaország.

 2. EKTRO

  Franciaország

  A EKTRO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - nemvasfémek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, és crimping. Székhelye Monistrol-Sur-Loire, Franciaország.

 1. FILS ET CABLE DE LORRAINE

  Franciaország

  A FILS ET CABLE DE LORRAINE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélhuzalok és kábelek, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, stainless steel cables, Acélhuzalok és kábelek, és Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Schoeneck, Franciaország.

 2. PROMETAL

  Franciaország

  A PROMETAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - nemvasfémek, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Drótok és kábelek - nemvasfémek, bracing for building, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, és reinforced concrete. Székhelye Heimsbrunn, Franciaország.

 3. 2M KABLO

  Törökország

  A 2M KABLO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábelek, villamos, Copper Cables, Kábelek, villamos, armoured cables, és coaxial cables. Székhelye Silivri, Törökország.

 4. OTTO BERGFELD H.-H. SOHN GMBH & CO KG

  Németország

  A OTTO BERGFELD H.-H. SOHN GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kétrétegű falak - szigetelőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - vasfémek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Rácsok, rostélyok és fémszövetek, Hőálló anyagok és termékek, Drótok és kábelek - vasfémek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Rácsok, rostélyok és fémszövetek, és Hőálló anyagok és termékek. Székhelye Altena, Németország.

 5. JINGDA GROUP

  Egyesült Királyság

  A JINGDA GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 6. BEKON KABEL GMBH

  Németország

  A BEKON KABEL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézdrótok és -kábelek, Vörösrézdrótok és -kábelek, és electrical cables and wires. Székhelye Nuthe-Urstromtal, Németország.

 7. INCOFIL TECH S.R.L.

  Olaszország

  A INCOFIL TECH S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - nemvasfémek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, és Stainless steel cables and accessories. Székhelye Pergine Valsugana, Olaszország.

 8. ELECTRO SHUNT INDUSTRIE

  Franciaország

  A ELECTRO SHUNT INDUSTRIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - vasfémek, és Drótok és kábelek - vasfémek. Székhelye Bazeilles, Franciaország.

 1. LLC "TEHPROVOD"

  Ukrajna

  A LLC "TEHPROVOD", vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aluminium wire, és drawn copper products. Székhelye Zaporizhzhia, Ukrajna.

 2. DRAHTWAREN DRILLER GMBH

  Németország

  A DRAHTWAREN DRILLER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Drótok és kábelek - vasfémek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Ipari épületépítés, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Drótok és kábelek - vasfémek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, és Ipari épületépítés. Székhelye Freiburg, Németország.

 3. TERRALASTIC GMBH

  Németország

  A TERRALASTIC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - nemvasfémek, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, és Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Székhelye Dierdorf, Németország.

 4. GÖRLITZER HANF- UND DRAHTSEILEREI INH. HELMUT GOLTZ

  Németország

  A GÖRLITZER HANF- UND DRAHTSEILEREI INH. HELMUT GOLTZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - vasfémek, Kábelek - kellékek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Láncok, Drótok és kábelek - vasfémek, Kábelek - kellékek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, és Láncok. Székhelye Görlitz, Németország.

 5. 3KOMMA8 SPORTKULT-SERVICES ACHIM SEITER

  Németország

  A 3KOMMA8 SPORTKULT-SERVICES ACHIM SEITER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - nemvasfémek, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Reklámcikkek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Reklámcikkek. Székhelye Murr, Németország.

 6. HPC HAFKEMEYER PLOMBEN + COMPANY

  Németország

  A HPC HAFKEMEYER PLOMBEN + COMPANY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - nemvasfémek, Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, Reprográfia - készülékek és berendezések, Műanyag csomagolások, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, Reprográfia - készülékek és berendezések, és Műanyag csomagolások. Székhelye Bruchhausen-Vilsen, Németország.

 7. SCHNEIDEREI-BEDARF KREITZ

  Németország

  A SCHNEIDEREI-BEDARF KREITZ, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - nemvasfémek, Írószerek és papíráruk, Szövetek, Férfi felsőruházat, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Írószerek és papíráruk, Szövetek, és Férfi felsőruházat. Székhelye Aachen, Németország.

 8. WOLFGANG KOCH

  Németország

  A WOLFGANG KOCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Drótok és kábelek - vasfémek, Kábelek - kellékek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Drótok és kábelek - vasfémek, Kábelek - kellékek, és Drótok és kábelek - nemvasfémek. Székhelye Berlin, Németország.

 9. SOCIETE D'ARMATURES SPECIALES

  Franciaország

  A SOCIETE D'ARMATURES SPECIALES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - nemvasfémek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, metal reinforcements for the building trade, és concrete reinforcements. Székhelye Criquebeuf-Sur-Seine, Franciaország.

 10. BRACK

  Németország

  A BRACK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - vasfémek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Rugók, Rácsok, rostélyok és fémszövetek, Drótok és kábelek - vasfémek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Rugók, és Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Székhelye Freiberg, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Drótok és kábelek - nemvasfémek - Import export

Találatok száma

745 Vállalat