• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • drótok és kábelek - nemvasfémek

A keresés eredménye

Drótok és kábelek - nemvasfémek - Import export

 1. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Manufacture of technical assemblies from metal, in particular from wire and sheet metal. Processing of 0.5 to 14 mm dia. wire, including small batches of steel, spring steel and stainless steel. Since 1830, wire goods have been demonstrably produced in the Volcanic Eifel region of Germany. In this almost 200-year-old tradition, our experienced employees have been producing baskets and grids made of wire and sheet metal with the aid of modern machines at our Hillesheim site since 1997. Development, manufacturing and distribution of wire and metal goods for industrial, commercial kitchen and laboratory applications as well as for medical technology and the pharmaceutical industry, particularly wire baskets, grilles and racks.

 2. EXPERT-CABLE, LLC

  Oroszország

  A EXPERT-CABLE, LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábelek és hálózatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - nemvasfémek, Acélhuzalok és kábelek, Vörösrézdrótok és -kábelek, Alumíniumhuzalok és kábelek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Acélhuzalok és kábelek, Vörösrézdrótok és -kábelek, és Alumíniumhuzalok és kábelek. Székhelye Oryol District, Oroszország.

 3. ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED

  Egyesült Királyság

  A ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - nemvasfémek, alloy wire drawn rods, és Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Brierley Hill, Egyesült Királyság.

 4. WÜRTTEMBERGISCHE ALLPLASTIK GMBH

  Németország

  A WÜRTTEMBERGISCHE ALLPLASTIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is closures, plastic plugs, Quick closing mechanisms, és strings. Székhelye Herrenberg, Németország.

 5. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Németország

  A TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - nemvasfémek, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Rácsok, rostélyok és fémszövetek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, és Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Székhelye Bünde, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BIRIKIM KABLO

  Törökország

  A BIRIKIM KABLO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. PROMETAL

  Franciaország

  A PROMETAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - nemvasfémek, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Drótok és kábelek - nemvasfémek, bracing for building, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, és reinforced concrete. Székhelye Heimsbrunn, Franciaország.

 3. BEKON KABEL GMBH

  Németország

  A BEKON KABEL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézdrótok és -kábelek, Vörösrézdrótok és -kábelek, és electrical cables and wires. Székhelye Nuthe-Urstromtal, Németország.

 4. 2M KABLO

  Törökország

  A 2M KABLO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábelek, villamos, Copper Cables, Kábelek, villamos, armoured cables, és coaxial cables. Székhelye Silivri, Törökország.

 5. LEWIS WIRE LIMITED

  Egyesült Királyság

  A LEWIS WIRE LIMITED, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Stainless steel wires. Székhelye Sheffield, Egyesült Királyság.

 1. RESSORTS MASSELIN

  Franciaország

  A RESSORTS MASSELIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - vasfémek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Drótok és kábelek - vasfémek, és Drótok és kábelek - nemvasfémek. Székhelye Petit Quevilly Cédex, Franciaország.

 2. DROME ARMATURES BETON

  Franciaország

  A DROME ARMATURES BETON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - nemvasfémek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, concrete reinforcements, metal reinforcements for the building trade, és steel bending. Székhelye Eurre, Franciaország.

 1. FILS ET CABLE DE LORRAINE

  Franciaország

  A FILS ET CABLE DE LORRAINE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélhuzalok és kábelek, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, stainless steel cables, Acélhuzalok és kábelek, és Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Schoeneck, Franciaország.

 2. AQUITAINE RESSORT

  Franciaország

  A AQUITAINE RESSORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Láncok, Rugók, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Láncok, Rugók, és Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Beychac-Et-Caillau, Franciaország.

 3. OTTO BERGFELD H.-H. SOHN GMBH & CO KG

  Németország

  A OTTO BERGFELD H.-H. SOHN GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kétrétegű falak - szigetelőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - vasfémek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Rácsok, rostélyok és fémszövetek, Hőálló anyagok és termékek, Drótok és kábelek - vasfémek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Rácsok, rostélyok és fémszövetek, és Hőálló anyagok és termékek. Székhelye Altena, Németország.

 4. ELECTRO SHUNT INDUSTRIE

  Franciaország

  A ELECTRO SHUNT INDUSTRIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - vasfémek, és Drótok és kábelek - vasfémek. Székhelye Bazeilles, Franciaország.

 5. ARMACENTRE

  Franciaország

  A ARMACENTRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - nemvasfémek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, metal reinforcements for the building trade, és beams. Székhelye Colombe, Franciaország.

 6. INCOFIL TECH S.R.L.

  Olaszország

  A INCOFIL TECH S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - nemvasfémek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, és Stainless steel cables and accessories. Székhelye Pergine Valsugana, Olaszország.

 7. JINGDA GROUP

  Egyesült Királyság

  A JINGDA GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 8. LLC "TEHPROVOD"

  Ukrajna

  A LLC "TEHPROVOD", vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aluminium wire, és drawn copper products. Székhelye Zaporizhzhia, Ukrajna.

 1. EKTRO

  Franciaország

  A EKTRO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - nemvasfémek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, és crimping. Székhelye Monistrol-Sur-Loire, Franciaország.

 2. SYNFLEX

  Franciaország

  A SYNFLEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dielectric adhesive tapes. Székhelye Corbeil Essonnes, Franciaország.

 3. THOMAS FILTER

  Németország

  A THOMAS FILTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - nemvasfémek, Rugók, Rögzítőanyagok, Csapok, facsavarok, anyák, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Rugók, Rögzítőanyagok, és Csapok, facsavarok, anyák. Székhelye Wathlingen, Németország.

 4. TERRALASTIC GMBH

  Németország

  A TERRALASTIC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - nemvasfémek, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, és Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Székhelye Dierdorf, Németország.

 5. METALUX SOCIÉTÉ OFFSHORE

  Tunézia

  A METALUX SOCIÉTÉ OFFSHORE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aluminium, és metals. Székhelye La Marsa, Tunézia.

 6. SEILEREI MAURER GMBH & CO.KG

  Németország

  A SEILEREI MAURER GMBH & CO.KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - vasfémek, Kábelek - kellékek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Láncok, Drótok és kábelek - vasfémek, Kábelek - kellékek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, és Láncok. Székhelye Oettingen, Németország.

 7. BSS DRAHTSEIL GMBH

  Németország

  A BSS DRAHTSEIL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Drótok és kábelek - vasfémek, Kábelek - kellékek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Drótok és kábelek - vasfémek, Kábelek - kellékek, és Drótok és kábelek - nemvasfémek. Székhelye Nettetal, Németország.

 8. SCHUTTE BAGCLOSURES

  Németország

  A SCHUTTE BAGCLOSURES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - nemvasfémek, Műanyag termékek, ipari célokra, Műanyag csomagolások, Zárak és zárhüvelyek műanyagból, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Műanyag termékek, ipari célokra, Műanyag csomagolások, és Zárak és zárhüvelyek műanyagból. Székhelye Viersen, Németország.

 9. A. W. NIEMEYER GMBH

  Németország

  A A. W. NIEMEYER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - vasfémek, Kábelek - kellékek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Feszítőzárak, Drótok és kábelek - vasfémek, Kábelek - kellékek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, és Feszítőzárak. Székhelye Kiel, Németország.

 10. GÖRLITZER HANF- UND DRAHTSEILEREI INH. HELMUT GOLTZ

  Németország

  A GÖRLITZER HANF- UND DRAHTSEILEREI INH. HELMUT GOLTZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - vasfémek, Kábelek - kellékek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Láncok, Drótok és kábelek - vasfémek, Kábelek - kellékek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, és Láncok. Székhelye Görlitz, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Drótok és kábelek - nemvasfémek - Import export

Találatok száma

751 Vállalat