• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • drótkefék

A keresés eredménye

Drótkefék - Import export

 1. METALLBEARBEITUNG BRETTSCHNEIDER F. BRETTSCHNEIDER

  Németország

  Verified by europages badge

  A METALLBEARBEITUNG BRETTSCHNEIDER F. BRETTSCHNEIDER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajkannák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótkefék, Brushes, Lubrication equipment, oil containers, Equipment and containers made from plastic, Grease fittings, Soldering fluid brushes, Acid containers, és Lubrication guns. Székhelye Bad Schwartau, Németország.

 2. SEWA-WERKZEUGE E.U.

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A SEWA-WERKZEUGE E.U., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Drótkefék. Székhelye Weiz, Ausztria.

 3. SIMONI SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A SIMONI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótkefék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, kozmetikaipari -, Aratógépek és eszközök, Kefék és ecsetek, abrasive brushes, brushing machines, metal brushes, Gépek és eszközök, kozmetikaipari -, packing machines, és custom brushes. Székhelye Zola Predosa, Olaszország.

 4. JOBO BORSTELFABRIEK BV

  Hollandia

  Verified by europages badge

  A JOBO BORSTELFABRIEK BV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótkefék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is brushes, Technical brushes, brush manufacturer, Brush-making, industrial brushes, custom brushes, special brushes, Twisted brushes, és Large round brushes. Székhelye Hoogeveen, Hollandia.

 5. DEVIRIEUX

  Franciaország

  A DEVIRIEUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótkefék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial brushes, cylinder brushes, és rotating brushes. Székhelye Brindas, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. KIBROS SAS

  Franciaország

  A KIBROS SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótkefék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is custom brushes, cylinder brushes, rotating brushes, és special brushes. Székhelye Plancher-Bas, Franciaország.

 2. CEPILLOS TRENZO

  Spanyolország

  A CEPILLOS TRENZO, tevékenységi ágazata Drótkefék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is abrasives, Surface pretreatment, polishing, és satined. Székhelye Vigo-Pontevedra, Spanyolország.

 3. KOTI-DAWSON TECHNICAL BRUSHES LTD

  Egyesült Királyság

  A KOTI-DAWSON TECHNICAL BRUSHES LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótkefék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is brush strips, brushes, food-grade brushes, és brush. Székhelye Leeds, Egyesült Királyság.

 4. CEPILLO TÉCNICO - ALL FUTURE XXI SLU

  Spanyolország

  A CEPILLO TÉCNICO - ALL FUTURE XXI SLU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótkefék. Székhelye El Masnou-Barcelona, Spanyolország.

 5. HUBER BÜRSTEN GMBH

  Németország

  A HUBER BÜRSTEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kozmetikai ecsetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótkefék, special brushes, industrial brushes, brushes, és Drótkefék. Székhelye Todtnau, Németország.

 1. LAMPAR S.R.L.

  Olaszország

  A LAMPAR S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótkefék, electric motor brushes, Drótkefék, és industrial brushes. Székhelye Monza, Olaszország.

 2. SZCZOTPOL A.SPYCHALA SP.J.

  Lengyelország

  A SZCZOTPOL A.SPYCHALA SP.J., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótkefék. Székhelye Wronki, Lengyelország.

 1. TOSCANA SPAZZOLE INDUSTRIALI S.R.L.

  Olaszország

  A TOSCANA SPAZZOLE INDUSTRIALI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótkefék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial brushes, és cylinder brushes. Székhelye Montemurlo, Olaszország.

 2. KOTI-TRIBOLLET

  Franciaország

  A KOTI-TRIBOLLET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótkefék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Technical brushes, Brushes for deburring, és brushes for metal polishing. Székhelye Thil, Franciaország.

 3. AEB BROSSERIE

  Franciaország

  A AEB BROSSERIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótkefék. Székhelye Givry, Franciaország.

 4. KLEENEZE - KOTI LTD

  Egyesült Királyság

  A KLEENEZE - KOTI LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótkefék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is brush strips, special brushes, straight strip brushes, és Technical brushes. Székhelye Bristol, Egyesült Királyság.

 5. FALCÓN INGENIERÍA,S.L.

  Spanyolország

  A FALCÓN INGENIERÍA,S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótkefék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is strip brushes, fibre brushes, és industrial brushes. Székhelye Llinars Del Vallès (barcelona), Spanyolország.

 6. HEFEI WEIXUAN WIRE BRUSHES FACTORY

  Kína

  A HEFEI WEIXUAN WIRE BRUSHES FACTORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótkefék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Wire brushes. Székhelye Hefei, Kína.

 7. HILAL FIRCA TEMIZLIK URUNLERI MAK. SAN. TIC. LIM.STI.

  Törökország

  A HILAL FIRCA TEMIZLIK URUNLERI MAK. SAN. TIC. LIM.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótkefék. Székhelye Izmir, Törökország.

 8. CAZZOLA SPAZZOLE SRL

  Olaszország

  A CAZZOLA SPAZZOLE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótkefék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kefék és ecsetek, industrial brushes, és Kefék és ecsetek. Székhelye Altavilla Vicentina, Olaszország.

 1. RICOPLAST

  Olaszország

  A RICOPLAST, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Drótkefék. Székhelye Padova, Olaszország.

 2. P.G. BRUSH

  Belgium

  A P.G. BRUSH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kefék és ecsetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótkefék, Drótkefék, és brushes. Székhelye Verviers, Belgium.

 3. TRE COLLI S.P.A.

  Olaszország

  A TRE COLLI S.P.A., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Drótkefék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is brushes for electrical appliances, és cylinder brushes. Székhelye Sommacampagna, Olaszország.

 4. STUDIO LEGALE REALE

  Olaszország

  A STUDIO LEGALE REALE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Drótkefék. Székhelye Bari, Olaszország.

 5. DUWA BROSSES

  Franciaország

  A DUWA BROSSES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótkefék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial brushes. Székhelye Saint Etienne, Franciaország.

 6. G. & G.

  Olaszország

  A G. & G., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótkefék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is systems and equipment for producing casein and lactose, és brushes for electrical appliances. Székhelye Parma, Olaszország.

 7. TECNOSPAZZOLA FIORENTINA DI CONTI MASSINO E CONTI MAURO S.N.C.

  Olaszország

  A TECNOSPAZZOLA FIORENTINA DI CONTI MASSINO E CONTI MAURO S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótkefék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is brushes for electrical appliances. Székhelye Firenze, Olaszország.

 8. NUOVA F.LLI DONDI S.R.L.

  Olaszország

  A NUOVA F.LLI DONDI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kefék és ecsetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótkefék, Borotvapamacsok és készletek, Drótkefék, és Borotvapamacsok és készletek. Székhelye Formigine, Olaszország.

 9. PONZINI S.P.A.

  Olaszország

  A PONZINI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótkefék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kefék és ecsetek, Seprűk, Kefék és ecsetek, és Seprűk. Székhelye Lazzate, Olaszország.

 10. INDUSTRIAL BRUSHWARE INDUSTRIES

  Amerikai Egyesült Államok

  A INDUSTRIAL BRUSHWARE INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótkefék. Székhelye Mn, Amerikai Egyesült Államok.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes