• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • dohányipar - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Dohányipar - gépek és eszközök - Import export

 1. INSPIRE COMMERCIAL KITCHEN SOLUTIONS

  Egyesült Királyság

  A INSPIRE COMMERCIAL KITCHEN SOLUTIONS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dohányipar - gépek és eszközök, Gépek és eszközök, nagykonyhai, Dohányipar - gépek és eszközök, Gépek és eszközök, nagykonyhai, Mechanical ventilation, és Cold rooms. Székhelye Middlesbrough, Egyesült Királyság.

 2. D3 TEKNIK

  Törökország

  A D3 TEKNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dohányipar - gépek és eszközök. Székhelye Atasehir, Törökország.

 3. K G DISTRIBUTORS LTD

  Egyesült Királyság

  A K G DISTRIBUTORS LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Dohány és dohányáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dohányipar - gépek és eszközök, és Dohányipar - gépek és eszközök. Székhelye Whitley Bay, Egyesült Királyság.

 4. TMQS GMBH

  Németország

  A TMQS GMBH, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Dohányipar - gépek és eszközök. Székhelye Büchen, Németország.

 5. NO.1 EJUICE

  Egyesült Királyság

  A NO.1 EJUICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dohányipar - gépek és eszközök. Székhelye Bexley, Egyesült Királyság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. STOPFMASCHINESHOP

  Hollandia

  A STOPFMASCHINESHOP, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Dohányipar - gépek és eszközök. Székhelye Maastricht, Hollandia.

 2. A&V REFRIGERATION CORPORATION

  Amerikai Egyesült Államok

  A A&V REFRIGERATION CORPORATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dohányipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is water ice block and flake machines, ice shards, industrial machines, és ice-makers for shops, bars, restaurants. Székhelye Hialeah, Amerikai Egyesült Államok.

 3. HERBAS D.O.O.

  Horvátország

  A HERBAS D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dohányipar - gépek és eszközök, medicinal herbs, food industry driers, és Dohányipar - gépek és eszközök. Székhelye Pitomača, Horvátország.

 4. PRIMPOL

  Lengyelország

  A PRIMPOL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dohányipar - gépek és eszközök. Székhelye Poraj, Lengyelország.

 5. MUZER MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A MUZER MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dohányipar - gépek és eszközök. Székhelye Izmir, Törökország.

 1. WINICKER & LIEBER E.K.

  Németország

  A WINICKER & LIEBER E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dohányipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mechanical cutting machines for raw tobacco, és tobacco cutting machines. Székhelye Varel, Németország.

 2. AIRINOTEC GMBH

  Németország

  A AIRINOTEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táplálékok és italok - összetevők, adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfeldolgozógépek, Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, Dohányipar - gépek és eszközök, Papírfeldolgozógépek, Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, és Dohányipar - gépek és eszközök. Székhelye Bayreuth, Németország.

 1. ORCHID TOBACCO MACHINERY DUBAI

  Egyesült Arab Emírségek

  A ORCHID TOBACCO MACHINERY DUBAI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dohányipar - gépek és eszközök. Székhelye Dubai, Egyesült Arab Emírségek.

 2. TUNIBRIDGE

  Tunézia

  A TUNIBRIDGE, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Dohányipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is numerical control machine tools for bending sheet metal, és mechanical bending press for sheet metal. Székhelye Tunis, Tunézia.

 3. TOBACCOLAND AUTOMATENGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Németország

  A TOBACCOLAND AUTOMATENGESELLSCHAFT MBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Dohány és dohányáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dohányipar - gépek és eszközök, Dohányipar - gépek és eszközök, és supplies for tobacco growing. Székhelye Mönchengladbach, Németország.

 4. GALA INTERNATIONAL TRADING

  Olaszország

  A GALA INTERNATIONAL TRADING, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Dohányipar - gépek és eszközök. Székhelye Greve In Chianti, Olaszország.

 5. CENTRAMAN

  Marokkó

  A CENTRAMAN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Dohányipar - gépek és eszközök. Székhelye Casablanca, Marokkó.

 6. PADILLA SERVENDING S.L.

  Spanyolország

  A PADILLA SERVENDING S.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Dohányipar - gépek és eszközök. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 7. SHANGHAI PINXING EXPLOSION-PROOF MOTOR GROUP

  Kína

  A SHANGHAI PINXING EXPLOSION-PROOF MOTOR GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dohányipar - gépek és eszközök. Székhelye Shanghai, Kína.

 8. SCHLUMBERGER INC

  Amerikai Egyesült Államok

  A SCHLUMBERGER INC, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Dohányipar - gépek és eszközök. Székhelye Alaska, Amerikai Egyesült Államok.

 1. QINGDAO PRECISION PLASTIC MACHINERY MANUFACTURING CO,.LTD.

  Kína

  A QINGDAO PRECISION PLASTIC MACHINERY MANUFACTURING CO,.LTD., tevékenységi ágazata Dohányipar - gépek és eszközök. Székhelye Qingdao, Kína.

 2. COMAS S.P.A.

  Olaszország

  A COMAS S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dohányipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dryers for raw tobacco, és plants and equipment for tobacco fermentation. Székhelye Silea, Olaszország.

 3. MONTRADE S.R.L.

  Olaszország

  A MONTRADE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dohányipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machines for the production of cigarette filters, és tobacco cutting machines. Székhelye Bologna, Olaszország.

 4. NEW WAVE INCOMPREST SRL

  Románia

  A NEW WAVE INCOMPREST SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Dohányipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is repairs, és Automation. Székhelye Bucharest, Románia.

 5. SOLVAIR LTD

  Egyesült Királyság

  A SOLVAIR LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dohányipar - gépek és eszközök, és Dohányipar - gépek és eszközök. Székhelye Littleborough, Egyesült Királyság.

 6. RIPS INTERNATIONAL LTD

  Egyesült Királyság

  A RIPS INTERNATIONAL LTD, tevékenységi ágazata Dohány és dohányáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dohány, Dohányipar - gépek és eszközök, Dohány, és Dohányipar - gépek és eszközök. Székhelye Cheltenham, Egyesült Királyság.

 7. SHANGHAI TOBACCO MACHINERY COMPANY

  Kína

  A SHANGHAI TOBACCO MACHINERY COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dohányipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tobacco packers. Székhelye Shanghai, Kína.

 8. YUSUF FAJJAL

  Törökország

  A YUSUF FAJJAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dohányipar - gépek és eszközök. Székhelye Konya, Törökország.

 9. SHENZHEN ZHONGLICHANG TECHNOLOGY CO., LTD

  Kína

  A SHENZHEN ZHONGLICHANG TECHNOLOGY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dohányipar - gépek és eszközök. Székhelye Shenzhen, Kína.

 10. CIGARETTE BINS DIRECT

  Egyesült Királyság

  A CIGARETTE BINS DIRECT, tevékenységi ágazata Dohány és dohányáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dohány, Dohányipar - gépek és eszközök, Dohány, és Dohányipar - gépek és eszközök. Székhelye Walsall, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Dohányipar - gépek és eszközök - Import export

Találatok száma

28 072 Vállalat