• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • diagnosztikai reagensek

A keresés eredménye

Diagnosztikai reagensek - Import export

 1. SUN CHEMICAL - COLORS & EFFECTS NETHERLANDS B.V

  Hollandia

  Verified by europages badge

  Sun Chemical is a renowned chemical manufacturer with operations in the Netherlands and Turkey. Our company has been established for several decades and has earned a reputation as a leading supplier of cleaning products and various other chemicals, serving distributors globally. We prioritize long-term partnerships and maintain close relationships with our clients, many of whom are repeat customers. Our dedicated after-sales team is always available to provide support and assistance to ensure the success of our projects. We invite all potential clients to join us in taking our business to the next level on a global scale as we source and ship our chemicals worldwide, including countries such as China, the UK, US, Kenya, and Brazil. Our facilities and products are certified by prestigious international inspection companies, such as SGS, Bureau Veritas (BV), and the Certification Inspection Section, to guarantee quality and safety standards. Our factories hold ISO certifications, including ISO 14001: 2004, ISO 14001: 2015, and ISO 9001, and we are committed to maintaining international environmental and safety standards. For more information on our products and services, please visit our website or contact us directly through our contact page for a personalized response to your inquiry.

 2. CORIS BIOCONCEPT

  Belgium

  Verified by europages badge
 3. VOSTRAMED AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A VOSTRAMED AG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Diagnosztikai reagensek. Székhelye Baar, Svájc.

 4. BESTBION DX - DIAGNOSTISCHE PRODUKTE UND BERATUNG GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BESTBION DX - DIAGNOSTISCHE PRODUKTE UND BERATUNG GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Diagnosztikai reagensek. Székhelye Köln, Németország.

 5. BIOSEPAR GMBH

  Németország

  A BIOSEPAR GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Diagnosztikai reagensek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is microbiology, molecular biology, diagnosis equipment and supplies, és Analytical and research equipment. Székhelye Simbach Am Inn, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BIOMED LABORDIAGNOSTIK GMBH

  Németország

  A BIOMED LABORDIAGNOSTIK GMBH, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Diagnosztikai reagensek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Klinikák és szakosított orvosi szolgáltatások, Klinikák és szakosított orvosi szolgáltatások, haematology, microbiology, és slide stainers. Székhelye Oberschleißheim, Németország.

 2. DIALAB PRODUKTION UND VERTRIEB VON CHEMISCH-TECHNISCHEN PRODUKTEN UND LABORINSTRUMENTEN GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A DIALAB PRODUKTION UND VERTRIEB VON CHEMISCH-TECHNISCHEN PRODUKTEN UND LABORINSTRUMENTEN GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Diagnosztikai reagensek. Székhelye Wiener Neudorf, Ausztria.

 3. AMPLEXDIAGNOSTICS GMBH

  Németország

  A AMPLEXDIAGNOSTICS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Diagnosztikai reagensek. Székhelye Gars, Németország.

 4. OENOLAB DIAGNOSTICS

  Franciaország

  A OENOLAB DIAGNOSTICS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Diagnosztikai reagensek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine analyzer. Székhelye Hendaye, Franciaország.

 5. HEADINGTON MEDICAL TECHNOLOGY LTD

  Egyesült Királyság

  A HEADINGTON MEDICAL TECHNOLOGY LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Diagnosztikai reagensek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diagnostic products, és respiratory physiopathology equipment and supplies. Székhelye Oxford, Egyesült Királyság.

 1. MAST DIAGNOSTIC

  Franciaország

  A MAST DIAGNOSTIC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Diagnosztikai reagensek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is microbiology. Székhelye Amiens, Franciaország.

 2. SEM LABORATUAR CIHAZLARI PAZARLAMA SAN. VE TIC. INC.

  Törökország

  A SEM LABORATUAR CIHAZLARI PAZARLAMA SAN. VE TIC. INC., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Diagnosztikai reagensek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chemical products for the food and preserved food industry, clinical diagnostics, metabolic disorders, és Medical kit. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. HISS DIAGNOSTICS GMBH

  Németország

  A HISS DIAGNOSTICS GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Diagnosztikai reagensek. Székhelye Freiburg, Németország.

 2. ARTRON LABORATORIES INC

  Kanada

  A ARTRON LABORATORIES INC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Diagnosztikai reagensek. Székhelye Burnaby, Kanada.

 3. MEDIC EXPERT

  Franciaország

  A MEDIC EXPERT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Diagnosztikai reagensek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Orvosi vizsgálatok - egészségügyi tesztek, Egészségügyi berendezések, laboratory diagnosis, devices for diagnostic analysis laboratories and dedicated diagnoses, Orvosi vizsgálatok - egészségügyi tesztek, és Egészségügyi berendezések. Székhelye Nancy, Franciaország.

 4. ALMED LABSYSTEMS

  Lettország

  A ALMED LABSYSTEMS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vegyészet – laboratóriumi termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Diagnosztikai reagensek, Import-export - gyógyászati- és sebészeti eszközök és felszerelés, Import-export - precíziós műszerek, Egyszer használatos cikkek, orvosi-sebészeti, Diagnosztikai reagensek, Import-export - gyógyászati- és sebészeti eszközök és felszerelés, Import-export - precíziós műszerek, és Egyszer használatos cikkek, orvosi-sebészeti. Székhelye Riga, Lettország.

 5. MAST GROUP LTD.

  Egyesült Királyság

  A MAST GROUP LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Diagnosztikai reagensek. Székhelye Merseyside, Egyesült Királyság.

 6. MAGTIVIO

  Hollandia

  A MAGTIVIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Diagnosztikai reagensek. Székhelye Nuth, Hollandia.

 7. SHENYANG XIN GUANG CHEMICAL FACTORY

  Kína

  A SHENYANG XIN GUANG CHEMICAL FACTORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Diagnosztikai reagensek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerves kémia - alapanyagok és termékek, inorganic chemicals, és Szerves kémia - alapanyagok és termékek. Székhelye Shenyang, Kína.

 8. JOURILABS

  Etiópia

  A JOURILABS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Diagnosztikai reagensek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diagnostic pharmaceutical products, mycology, és antiseptics. Székhelye Addis Ababa, Etiópia.

 1. BIORON DIAGNOSTICS GMBH

  Németország

  A BIORON DIAGNOSTICS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Diagnosztikai reagensek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Medical diagnosis, és enzymes. Székhelye Römerberg, Németország.

 2. FLAREBIO

  Ausztria

  A FLAREBIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Diagnosztikai reagensek. Székhelye Sydney, Ausztria.

 3. EUPROTEIN INC.

  Amerikai Egyesült Államok

  A EUPROTEIN INC., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Diagnosztikai reagensek. Székhelye North Brunswick Nj, Amerikai Egyesült Államok.

 4. BIOANALYTIC GMBH

  Németország

  A BIOANALYTIC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Diagnosztikai reagensek. Székhelye Umkirch/freiburg, Németország.

 5. TRINITY BIOTECH GMBH

  Németország

  A TRINITY BIOTECH GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vegyészet – laboratóriumi termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Diagnosztikai reagensek, Biotechnológia, Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök, Gyógyszeripari készítmények, Diagnosztikai reagensek, Biotechnológia, Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök, és Gyógyszeripari készítmények. Székhelye Darmstadt, Németország.

 6. BFC BIOPEPT-FEINCHEMIE GMBH

  Németország

  A BFC BIOPEPT-FEINCHEMIE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Vegyészet – laboratóriumi termékek, Diagnosztikai reagensek, Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Vegyészet – laboratóriumi termékek, Diagnosztikai reagensek, és Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök. Székhelye Weinbergen, Németország.

 7. MEDTRO GMBH

  Németország

  A MEDTRO GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vegyészet – laboratóriumi termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Diagnosztikai reagensek, Biotechnológia, Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök, Gyógyszeripari készítmények, Diagnosztikai reagensek, Biotechnológia, Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök, és Gyógyszeripari készítmények. Székhelye Leimen, Németország.

 8. GENAXXON BIOSCIENCE GMBH

  Németország

  A GENAXXON BIOSCIENCE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Vegyészet – laboratóriumi termékek, Diagnosztikai reagensek, Vízelőkészítő szerek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Vegyészet – laboratóriumi termékek, Diagnosztikai reagensek, és Vízelőkészítő szerek. Székhelye Ulm, Németország.

 9. QUARTETT IMMUNODIAGNOSTIKA UND BIOTECHNOLOGIE VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Németország

  A QUARTETT IMMUNODIAGNOSTIKA UND BIOTECHNOLOGIE VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Vegyészet – laboratóriumi termékek, Diagnosztikai reagensek, Biotechnológia, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Vegyészet – laboratóriumi termékek, Diagnosztikai reagensek, és Biotechnológia. Székhelye Berlin, Németország.

 10. SERAGLOB BY BIOSWISSTEC LTD

  Svájc

  A SERAGLOB BY BIOSWISSTEC LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyészet – laboratóriumi termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Diagnosztikai reagensek, Biotechnológia, Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök, Gyógyszeripari készítmények, Diagnosztikai reagensek, Biotechnológia, Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök, és Gyógyszeripari készítmények. Székhelye Schaffhausen, Svájc.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat:

Szűrök

A keresés eredménye

Diagnosztikai reagensek - Import export

Találatok száma

133 Vállalat