• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • dara

A keresés eredménye

Dara - Import export

 1. SAS MERCURYA TRADING

  Franciaország

  Verified by europages badge

  We are suppliers of: oilseeds, sunflower, rapeseed, soy, corn, canola oil. European produced dairy products, powders, UHT and pulses from farming cooperatives. We are the brand owners of: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, is an agrifood business based in Nice on the legendary UNESCO World Heritage Promenade des Anglais. We are not a multinational business, but a socially responsible firm that supports the development of the communities with which we work, primarily in Africa and the developing countries. We strive to forge long-lasting relations with our customers and suppliers alike by understanding their requirements and treating them all equitably and respectfully. We are not producers but order givers and thus have our own brands. We take special care when selecting the farmers with whom we draw up strict specifications. Mercurya France is dedicated to offering its customers quality service. As we are aware of the speed and flexibility demands of international trade, we strive to satisfy our customers' requirements. We have built our slogan "Bien faire et le faire savoir" primarily thanks to our great field experience.

 2. TERRA LLC

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A TERRA LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Puha búza. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gabona és szemes termékek, Dara, Malomipari termékek, Levesek, Müzli és kukoricapehely, Gabona és szemes termékek, cereals, cereal semolinas, és oat cereal. Székhelye Pervomaysky, Ukrajna.

 3. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Franciaország

  A SAS VENTOUX EPEAUTRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Malomipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dara, Gabona és szemes termékek, Diétás- és biotáplálékok, Malomipari üzemek, Dara, Gabona és szemes termékek, Diétás- és biotáplálékok, és Malomipari üzemek. Székhelye Sault, Franciaország.

 4. HARINAS DE PELEGRIN - HALASA

  Spanyolország

  A HARINAS DE PELEGRIN - HALASA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Malomipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dara, flours, legumes, Dara, és cereals. Székhelye El Ortigal-San Cristóbal De La Laguna-Tenerife, Spanyolország.

 5. SIPA INTERNATIONAL SRL

  Olaszország

  A SIPA INTERNATIONAL SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dara. Tevékenykedik a következő ágazatokban is healthy and natural food. Székhelye Termoli, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. OLI SEMOLINA

  Törökország

  A OLI SEMOLINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dara. Tevékenykedik a következő ágazatokban is maize semolina, corn flours, és maize. Székhelye Mardin, Törökország.

 2. LANGLEY S.A.

  Ecuador

  A LANGLEY S.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Dara. Székhelye Guayaquil, Ecuador.

 3. ZIRVE MISIR URUNLERI GIDA SAN.VE TIC. A.S

  Törökország

  A ZIRVE MISIR URUNLERI GIDA SAN.VE TIC. A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dara. Székhelye Gaziantep, Törökország.

 4. JSC SLUTSK CENTRE OF GRAIN PRODUCTION

  Belorusszia

  A JSC SLUTSK CENTRE OF GRAIN PRODUCTION, tevékenységi ágazata Malomipari üzemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dara, cereals, pearl barley, Dara, és Rapeseed oil. Székhelye Slutsk, Belorusszia.

 5. PASTA FOODS

  Egyesült Királyság

  A PASTA FOODS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dara, snack, és Dara. Székhelye Norwich, Egyesült Királyság.

 1. WESSEX MILL

  Egyesült Királyság

  A WESSEX MILL, tevékenységi ágazata Malomipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Malomipari üzemek, Dara, Malomipari üzemek, és Dara. Székhelye Wantage, Egyesült Királyság.

 2. DACSA LTD

  Egyesült Királyság

  A DACSA LTD, tevékenységi ágazata Malomipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Malomipari üzemek, Dara, Malomipari üzemek, és Dara. Székhelye Liverpool, Egyesült Királyság.

 1. HARINERAS VILLAMAYOR SA

  Spanyolország

  A HARINERAS VILLAMAYOR SA, tevékenységi ágazata Malomipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dara, és Dara. Székhelye Plasencia Del Monte - Huesca, Spanyolország.

 2. ALLIED MILLS LTD

  Egyesült Királyság

  A ALLIED MILLS LTD, tevékenységi ágazata Malomipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Malomipari üzemek, Dara, Malomipari üzemek, és Dara. Székhelye Tilbury, Egyesült Királyság.

 3. S & B HERBA FOODS LTD

  Egyesült Királyság

  A S & B HERBA FOODS LTD, tevékenységi ágazata Malomipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Malomipari üzemek, Dara, Malomipari üzemek, és Dara. Székhelye Cambridge, Egyesült Királyság.

 4. GIOVANNI FRANCESCONI SRL.

  Olaszország

  A GIOVANNI FRANCESCONI SRL., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dara. Tevékenykedik a következő ágazatokban is durum wheat flour or superfine flour, organic pasta, flavouring for confectionery, és almond cream. Székhelye Milano, Olaszország.

 5. ALLIED MILLS LTD

  Egyesült Királyság

  A ALLIED MILLS LTD, tevékenységi ágazata Malomipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Malomipari üzemek, Dara, Malomipari üzemek, és Dara. Székhelye Salford, Egyesült Királyság.

 6. WILLIAM NELSTROP & CO LTD

  Egyesült Királyság

  A WILLIAM NELSTROP & CO LTD, tevékenységi ágazata Malomipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Malomipari üzemek, Dara, Malomipari üzemek, és Dara. Székhelye Stockport, Egyesült Királyság.

 7. G R WRIGHT & SONS LTD

  Egyesült Királyság

  A G R WRIGHT & SONS LTD, tevékenységi ágazata Malomipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Malomipari üzemek, Dara, Malomipari üzemek, és Dara. Székhelye Enfield, Egyesült Királyság.

 8. MOLINO GRASSI S.P.A.

  Olaszország

  A MOLINO GRASSI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Malomipari üzemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Malomipari termékek, Dara, Malomipari termékek, és Dara. Székhelye Parma, Olaszország.

 1. JOHN HOGARTH LTD

  Egyesült Királyság

  A JOHN HOGARTH LTD, tevékenységi ágazata Malomipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Malomipari üzemek, Dara, Malomipari üzemek, és Dara. Székhelye Kelso, Egyesült Királyság.

 2. PRO ROLL LTD

  Egyesült Királyság

  A PRO ROLL LTD, tevékenységi ágazata Malomipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Malomipari üzemek, Dara, Malomipari üzemek, és Dara. Székhelye Sheffield, Egyesült Királyság.

 3. WHITES SPEEDICOOK LTD

  Egyesült Királyság

  A WHITES SPEEDICOOK LTD, tevékenységi ágazata Malomipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Malomipari üzemek, Dara, Malomipari üzemek, és Dara. Székhelye Craigavon, Egyesült Királyság.

 4. NATIONAL TRUST

  Egyesült Királyság

  A NATIONAL TRUST, tevékenységi ágazata Malomipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Malomipari üzemek, Dara, Malomipari üzemek, és Dara. Székhelye Callington, Egyesült Királyság.

 5. CALDERONE S.R.L.

  Olaszország

  A CALDERONE S.R.L., tevékenységi ágazata Malomipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dara, Malomipari üzemek, Dara, és Malomipari üzemek. Székhelye San Filippo Del Mela, Olaszország.

 6. GAYLE MILL

  Egyesült Királyság

  A GAYLE MILL, tevékenységi ágazata Malomipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Malomipari üzemek, Dara, Malomipari üzemek, és Dara. Székhelye Hawes, Egyesült Királyság.

 7. GLENLYON TWEED MILL LTD

  Egyesült Királyság

  A GLENLYON TWEED MILL LTD, tevékenységi ágazata Malomipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Malomipari üzemek, Dara, Malomipari üzemek, és Dara. Székhelye Aberfeldy, Egyesült Királyság.

 8. MINCHEM HMP LTD

  Egyesült Királyság

  A MINCHEM HMP LTD, tevékenységi ágazata Malomipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Malomipari üzemek, Dara, Malomipari üzemek, és Dara. Székhelye Stoke-On-Trent, Egyesült Királyság.

 9. CEREFORM LTD

  Egyesült Királyság

  A CEREFORM LTD, tevékenységi ágazata Malomipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Malomipari üzemek, Dara, Malomipari üzemek, és Dara. Székhelye Royston, Egyesült Királyság.

 10. MOLINO AGUGIARO S.P.A.

  Olaszország

  A MOLINO AGUGIARO S.P.A., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Malomipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dara, Malomipari üzemek, Dara, és Malomipari üzemek. Székhelye Curtarolo, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes