• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • dörzsölőanyagok - síneken közlekedő járművek

A keresés eredménye

Dörzsölőanyagok - síneken közlekedő járművek - Import export

 1. HANSUNG LIFT TRANSFER CO., LTD.

  Dél-Korea

  A HANSUNG LIFT TRANSFER CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dörzsölőanyagok - síneken közlekedő járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések, és Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések. Székhelye Sasang-Gu, Busan, Dél-Korea.

 2. RICH

  Ukrajna

  A RICH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dörzsölőanyagok - síneken közlekedő járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is turning. Székhelye Dnipro, Ukrajna.

 3. ESCOM SRL

  Olaszország

  A ESCOM SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dörzsölőanyagok - síneken közlekedő járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműfékek, Vehicle brake components and elements, Automotive - components and parts, Járműfékek, és automotive lining. Székhelye Carpenedolo, Olaszország.

 4. TAZE USUL

  Türkmenisztán

  A TAZE USUL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Dörzsölőanyagok - síneken közlekedő járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Utility vehicles, és services for foreign trade. Székhelye Ashgabat, Türkmenisztán.

 5. ZHEJIANG FRANK PRECISION CASTING CO.,LTD.

  Kína

  A ZHEJIANG FRANK PRECISION CASTING CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dörzsölőanyagok - síneken közlekedő járművek. Székhelye Lanxi, Kína.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. RÜTGERS GMBH

  Németország

  A RÜTGERS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dörzsölőanyagok - síneken közlekedő járművek, és Dörzsölőanyagok - síneken közlekedő járművek. Székhelye Essen, Németország.

 2. EUROPEAN FRICTION INDUSTRIES LIMITED

  Egyesült Királyság

  A EUROPEAN FRICTION INDUSTRIES LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dörzsölőanyagok - síneken közlekedő járművek, és Dörzsölőanyagok - síneken közlekedő járművek. Székhelye Bristol, Egyesült Királyság.

 3. FEDERAL-MOGUL FRICTION PRODUCTS LIMITED

  Egyesült Királyság

 4. BOMBARDIER TRANSPORTATION (SWITZERLAND) SA

  Svájc