• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • dízelmotor-alkatrészek

A keresés eredménye

Dízelmotor-alkatrészek - Import export

 1. ALBERTO

  Franciaország

  Verified by europages badge

  ALBERTO EXPORT specializes in original & adaptable spare parts imports and exports. We sell a wide range of spares for all brands of public works machinery including: Atlas Copco, Bitelli, Bobcat, Bomag, Case, Daewoo, Doosan, Dynapac, Hamm, Hitachi, Hofmann, Ingersoll Rand, Kleemann, Kobelco, Komatsu, Marini, Mecalac, Terex, Volvo and others.

 2. GEO-NEGOCE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A GEO-NEGOCE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, industrial motor spare parts, spare parts for Caterpillar, és spare parts Perkins. Székhelye Vitrolles, Franciaország.

 3. MASCHINENFABRIK GUIDO GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MASCHINENFABRIK GUIDO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Székhelye Neutraubling, Németország.

 4. AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autóbontó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépkocsialkatrészek, Dízelmotor-alkatrészek, Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, Hajtóművek járművekhez, Motorok ártalmatlanítása, Haszonjárművek - elektromos és elektronikus alkatrészek, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, villamos és elektronikai, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, és used motor vehicle components and parts. Székhelye Villorba, Olaszország.

 5. YANGZHOU WEIYE MANUFACTURING LTD

  Kína

  A YANGZHOU WEIYE MANUFACTURING LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Székhelye Yangzhou, Kína.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HUDSAN OTOMOTIV ELEKTIRK SANAYI VE DIŞ TIC. LTD. ŞTI.

  Törökország

  A HUDSAN OTOMOTIV ELEKTIRK SANAYI VE DIŞ TIC. LTD. ŞTI., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. SHANGHAI RICH MACHINERY

  Kína

  A SHANGHAI RICH MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csúszócsapágyak, Csúszócsapágyak, Vehicle brake components and elements, Automotive - components and parts, és bronze bushings. Székhelye Shanghai, Kína.

 3. ASLAR MOTORLU ARACLAR SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A ASLAR MOTORLU ARACLAR SAN. VE TIC. LTD. STI., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is thermostats, water pumps, oil pump, és water cooling thermostat rental. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. SELÇUKLU MOTORLU ARAÇLAR IMPORT & EXPORT LIMITED COMPANY

  Törökország

  A SELÇUKLU MOTORLU ARAÇLAR IMPORT & EXPORT LIMITED COMPANY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is truck spare, supply of spare parts, és sales of new spare parts. Székhelye Konya, Törökország.

 5. OPTIMA ENGINE PARTS

  Törökország

  A OPTIMA ENGINE PARTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Székhelye Konya, Törökország.

 1. ACS - ADVANCED COOLING SYSTEMS

  Ukrajna

  A ACS - ADVANCED COOLING SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Székhelye Kharkov, Ukrajna.

 2. OTO PERK A.S.

  Törökország

  A OTO PERK A.S., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pump injector system for diesel engines, Pumps and injection equipment, Diesel, és diesel nozzles. Székhelye Izmir, Törökország.

 1. ADAM MOTOREN GMBH

  Németország

  A ADAM MOTOREN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Székhelye Hünxe, Németország.

 2. DEMAL S.R.L.

  Olaszország

  A DEMAL S.R.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Villamos motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dízelmotor-alkatrészek, spare parts for agricultural and gardening machines, electric motors, Dízelmotor-alkatrészek, és mechanical drives. Székhelye Castelfranco Veneto, Olaszország.

 3. T.M.S GROUP LEBANON SAL

  Libanon

  A T.M.S GROUP LEBANON SAL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Székhelye Beirut, Libanon.

 4. SNP AUTOMOTIVE

  Törökország

  A SNP AUTOMOTIVE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spare parts, engine spares, truck spare, és accessories and spare parts. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. MAG RUBBER LTD

  Törökország

  A MAG RUBBER LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiáruk, gépjárműgyártás és szállítóeszköz-ipar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dízelmotor-alkatrészek, Műszaki gumiáruk, ipari használatra, spare parts for earthmoving machinery, rubber anti-vibration padsfor motors and various machinery, Dízelmotor-alkatrészek, és Műszaki gumiáruk, ipari használatra. Székhelye ANKARA, Törökország.

 6. GEMINIANI SPA

  Olaszország

  A GEMINIANI SPA, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diesel engines, diesel engine service, és replacement parts for diesel engines. Székhelye Lugo, Olaszország.

 7. WIDEN INTERNATIONAL CO., LTD

  Taiwan Kínai köztársaság

  A WIDEN INTERNATIONAL CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtömítés, Szerszámok, nem motoros, Hajtóműalkatrészek, forging, Fémtömítés, Szerszámok, nem motoros, és Hajtóműalkatrészek. Székhelye Taichung, Taiwan Kínai köztársaság.

 8. EDT OTOMOTIV

  Törökország

  A EDT OTOMOTIV, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Székhelye Ikitelli, Törökország.

 1. OTO BASAR ANONIM SIRKETI

  Törökország

  A OTO BASAR ANONIM SIRKETI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. SMA MAKINA

  Törökország

  A SMA MAKINA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. AYB INDUSTRIES

  Törökország

  A AYB INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépkocsialkatrészek, és Gépkocsialkatrészek. Székhelye Mersin, Törökország.

 4. INDUMA - MAQUINAS INDUSTRIAIS LIMITADA

  Portugália

  A INDUMA - MAQUINAS INDUSTRIAIS LIMITADA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diesel engines for motor vehicles, és compressors. Székhelye Seixal, Portugália.

 5. GENERATOR GURU LTD.

  Egyesült Királyság

  A GENERATOR GURU LTD., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is generator set spare parts, és engineers. Székhelye Old Portslade Village, Egyesült Királyság.

 6. PROXMANN PISTON & LINER & RING

  Törökország

  A PROXMANN PISTON & LINER & RING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dugattyúgyűrű, Motorok és alkatrészek, Cylinder liners, Dugattyúgyűrű, és Motorok és alkatrészek. Székhelye Konya, Törökország.

 7. ELLAG D.O.O.

  Szlovénia

  A ELLAG D.O.O., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Dízelmotorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dízelmotor-alkatrészek, és Dízelmotor-alkatrészek. Székhelye Ljubljana, Szlovénia.

 8. SODIT

  Franciaország

  A SODIT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Dízelmotor-alkatrészek, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, és Dízelmotor-alkatrészek. Székhelye Marseille, Franciaország.

 9. DORTRENK TUR.GAYR.MOT.TAŞ.SAN. VE TIC.LTD.STI

  Törökország

  A DORTRENK TUR.GAYR.MOT.TAŞ.SAN. VE TIC.LTD.STI, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 10. STEFFENS-ENGINEERING GMBH

  Németország

  A STEFFENS-ENGINEERING GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gas engines, és spare parts. Székhelye Emmerich Am Rhein, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Dízelmotor-alkatrészek - Import export

Találatok száma

352 Vállalat