• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • díszkovács munkák

A keresés eredménye

Díszkovács munkák - Import export

 1. FATIH WROUGHT IRON

  Törökország

  Verified by europages badge

  FATIH PROFIL SAN. TIC. A.S. has been established in 1983, in order to perform mass production of ornamental wrought iron products, as the first in its sector in Turkey. The company had set up ISO 9001 quality assurance system and been certified in 1999, proudly being the first wrought iron manufacturer certified with ISO 9001 in the world. The company has become a big family with its 250 dealers located on every point of Turkey. With its dedicated Machine Manufacturing Section, the company is able to; -produce some special machines -build up mass production lines -produce / renew dies used in production -perform maintenance and repairment of all machines By the design center under the same roof, We produce; •FORGED BALUSTERS •BOWED BALUSTERS •HOT FORGED IRONS •HOT FORGED PIECES •HOT FORGED SPEARS •LIGHT HEAVY BAROQUES •FORGED HANDRAILS / PROFILES •POST TOPS •ORNAMENTAL LEAVES •ORNAMENTAL SHEETS •CUT SHEET METAL •FORMED SHEETS •MOUNTING ACCESSORİES •METAL ARTS (PIRUDEM) Contact us for more information !

 2. ROBERS LEUCHTEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Our family business in Südlohn has been making high-quality lights and wrought iron products since 1964. The ROBERS name stands for tradition, lasting quality and timeless design. We develop lights and wrought iron products in our own home and forge them carefully by hand to ensure that each piece is unique and meets our customers' individual requirements. We use only the highest-quality materials and resources. All of our glass products are hand-blown and are made specifically for us by glassblowers in Germany, Italy and Hawaii.

 3. FER & NOX

  Belgium

  Verified by europages badge

  A FER & NOX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsmunkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Díszkovács munkák, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Acélkönnyűszerkezetek építése, Kerítések és kapuk, Díszkovács munkák, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Acélkönnyűszerkezetek építése, és Kerítések és kapuk. Székhelye Evere, Belgium.

 4. NIKOLA PANTOVIC

  Szerbia

  A NIKOLA PANTOVIC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Díszkovács munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kovácsmunkák, iron gates, artistic wrought iron working, Kovácsmunkák, és iron railings. Székhelye Vrnjacka Banja, Szerbia.

 5. ANDREW WEBB

  Egyesült Királyság

  A ANDREW WEBB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műöntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szobrok, Díszkovács munkák, metalworking, Szobrok, és Díszkovács munkák. Székhelye West Sussex, Egyesült Királyság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. METALLDRÜCKEREI ZIGERLIG

  Svájc

  A METALLDRÜCKEREI ZIGERLIG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Díszkovács munkák. Székhelye Oberriet, Svájc.

 2. SME MOLLIER

  Franciaország

  A SME MOLLIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsmunkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Díszkovács munkák, Építőipar - szakipari munkák, Díszkovács munkák, Építőipar - szakipari munkák, és Locksmithing. Székhelye Belleroche, Franciaország.

 3. FERRONNERIE LOMATEC FRANCE

  Franciaország

  A FERRONNERIE LOMATEC FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Díszkovács munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok, metalwork, wrought iron for the home, Fémrácsok, és wrought iron grating. Székhelye Voiron, Franciaország.

 4. LA FUCINA ARTISTICA SRL

  Olaszország

  A LA FUCINA ARTISTICA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bútorok, kerti bútorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási bútor, Díszkovács munkák, Háztartási bútor, Wrought iron outdoor accessories, és Díszkovács munkák. Székhelye San Martino Di Lupari, Olaszország.

 5. ÇEÇEN METAL

  Törökország

  A ÇEÇEN METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Díszkovács munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is forged iron, decorative panels, wrought iron staircase, és metal profiles. Székhelye Konya, Törökország.

 1. LIDER DEKORATIF DEMIR (WROUGHT IRON)

  Törökország

  A LIDER DEKORATIF DEMIR (WROUGHT IRON), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkésztermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ajtók és kapuk lakóházakhoz, Díszkovács munkák, forged iron, Ajtók és kapuk lakóházakhoz, wrought iron parts, és Díszkovács munkák. Székhelye Cayirova-Kocaeli, Törökország.

 2. FERRO BATTUTO DI ANTOLINI MASSIMILIANO

  Olaszország

  A FERRO BATTUTO DI ANTOLINI MASSIMILIANO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Díszkovács munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is artistic handwork to order, wrought iron beds, outdoor lamp, és street lamps. Székhelye Verona, Olaszország.

 1. CERRAJERÍA MACORT

  Spanyolország

  A CERRAJERÍA MACORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lépcsők és mellvédek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, Díszkovács munkák, Zsaluk, forged iron, Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, Díszkovács munkák, és Zsaluk. Székhelye Palma-Illes Balears, Spanyolország.

 2. ALBA KALIP

  Törökország

  A ALBA KALIP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Díszkovács munkák. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 3. DAINIAUS SARKAUS KALVE

  Litvánia

  A DAINIAUS SARKAUS KALVE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsmunkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Díszkovács munkák, Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-, Díszkovács munkák, Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-, metal gates, és metal fences. Székhelye Silute District, Litvánia.

 4. ARTI FERFORJE METAL LTD

  Törökország

  A ARTI FERFORJE METAL LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Díszkovács munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Laser cutting. Székhelye Merkezefendi, Törökország.

 5. RINCK GROUPE

  Franciaország

  A RINCK GROUPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Díszkovács munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Berakásos munkák, Berendezési tárgyak és dekorációk, joinery, Berakásos munkák, és Berendezési tárgyak és dekorációk. Székhelye Bourg De Peage, Franciaország.

 6. GAIA FERRO FORGIATO

  Olaszország

  A GAIA FERRO FORGIATO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Díszkovács munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wrought iron furnishings, forged iron articles, metal furnishings, és custom arbours and gazebos. Székhelye San Quirico D'orcia, Olaszország.

 7. ESBA METAL KALIP SANAYI

  Törökország

  A ESBA METAL KALIP SANAYI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Díszkovács munkák. Székhelye Istanbul, Törökország.

 8. ALBA KALIP

  Törökország

  A ALBA KALIP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Díszkovács munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is forged iron, és Drop-forged parts for industrial applications. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 1. SARL DUVERGT

  Franciaország

  A SARL DUVERGT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Díszkovács munkák, Kerítések és kapuk, Rácsok, rostélyok és fémszövetek, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Díszkovács munkák, Kerítések és kapuk, és Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Székhelye Ribérac, Franciaország.

 2. FERRONNERIE D'ART STEICHEN CHARLES

  Luxemburg

  A FERRONNERIE D'ART STEICHEN CHARLES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Díszkovács munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is general renovation work, Outdoor terraces, steel steps, és forged iron. Székhelye Scheidel, Luxemburg.

 3. LA FERRERÍA DE CAMPO

  Spanyolország

  A LA FERRERÍA DE CAMPO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Díszkovács munkák. Székhelye Campo, Spanyolország.

 4. ATELIER LEBRUN (ERIC LEBRUN)

  Belgium

  A ATELIER LEBRUN (ERIC LEBRUN), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Díszkovács munkák. Székhelye Transinne, Belgium.

 5. PP VKF "AVE"

  Ukrajna

  A PP VKF "AVE", vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Díszkovács munkák. Székhelye Cherkasy, Ukrajna.

 6. STEEL MADNESS STUDIO

  Ukrajna

  A STEEL MADNESS STUDIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Díszkovács munkák. Székhelye Odessa, Ukrajna.

 7. BANATER EISEN

  Németország

  A BANATER EISEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Díszkovács munkák. Székhelye Isen, Németország.

 8. METALEX SZYMA SP. Z O. O.

  Lengyelország

  A METALEX SZYMA SP. Z O. O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Díszkovács munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, farriery, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, és metal locksmithing. Székhelye Komprachcice, Lengyelország.

 9. F. SENECHAL & FILS

  Belgium

  A F. SENECHAL & FILS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Korlátok és mellvédek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Díszkovács munkák, Díszkovács munkák, staircase with handrails, metal protective grids, és metal balconies for the building trade. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 10. LES FORGES DE L'ELORN

  Franciaország

  A LES FORGES DE L'ELORN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsmunkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Díszkovács munkák, Díszkovács munkák, safety rails, steel steps, és metal tables. Székhelye La-Forest-Landerneau, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes