• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • díszhalak

A keresés eredménye

Díszhalak - Import export

 1. TROPICAL

  Lengyelország

  Verified by europages badge

  For 45 years, TROPICAL foods have enjoyed great popularity and recognition in the aquarium industry. They exported to more than 80 countries around the globe Our offer: •WATER TREATMENT PRODUCT Tropical water treatment products contain all the necessary ingredients to treat the water in the aquarium and adapt it to the needs of its inhabitants. The offer is complemented by specialized salts useful during transportation and hatching. •PRO DEFENCE – PROBIOTIC FOODS IN THE PROBIOTIC LINE PRO DEFENCE includes foods with probiotic for everyday feeding of fish. The food is available in four sizes: Micro Size, XXS, S and M. •SOFT LINE – INNOVATIVE CONCEPT OF AQUARIUM PRODUCTS Soft granules, high hydrostability, exceptional assimilability and abundance of nutrients – these are truly unique characteristics of this line of aquarium products. The Polish manufacturer has developed a unique method of manufacturing soft extruded foods, which are more attractive to fish and more easily digested. •TROPICAL PREMIUM LINE Premium Line includes both universal and specialist foods intended for feeding fish with specifics dietary demands. •TROPICAL MARINE POWER This is a line of foods, water treatment products, sea salt designed for marine aquariums. Tropical offer could not miss specialized foods for ornamental pond fish dedicated to koi, sturgeons and other species. For more information, we invite you to visit our website.

 2. KOI FARM UKRAINE

  Ukrajna

  A KOI FARM UKRAINE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Díszhalak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fish farm, on-line boutique, aquatic and marsh plants, és food for fish farming. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 3. DOMEC AQUACULTURE

  Franciaország

  A DOMEC AQUACULTURE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Díszhalak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Akvakultúra és haltenyésztés, caught sea fish, sturgeons, és Akvakultúra és haltenyésztés. Székhelye Airvault, Franciaország.

 4. PREDATORY FISH BAY

  Görögország

  A PREDATORY FISH BAY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Díszhalak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aquariums, Tropical fish, wholesale of fish, és domestic animals. Székhelye Athens, Görögország.

 5. AQUARIUM PULA

  Horvátország

  A AQUARIUM PULA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Díszhalak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természettudományok - tanszerek, aquariums, study of plant and animal life in an aquarium, és Természettudományok - tanszerek. Székhelye Pula, Horvátország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. LOTOS AQUA

  Ukrajna

  A LOTOS AQUA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Díszhalak. Székhelye Glevakha, Ukrajna.

 2. THE SEA FARM

  Belgium

  A THE SEA FARM, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Akváriumok és üvegtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Díszhalak, Korall, aquariums, aquarium accessories, Díszhalak, és Korall. Székhelye Liège, Belgium.

 3. THE GREEN CORAL

  Belgium

  A THE GREEN CORAL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Díszhalak. Székhelye Wanze, Belgium.

 4. DELTA PET CARE

  Belgium

  A DELTA PET CARE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Háziállatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Díszhalak, Kisállattartási szükségletek, Viváriumi halak, Díszhalak, Kisállattartási szükségletek, foodstuffs for pets, és Viváriumi halak. Székhelye Brecht, Belgium.

 5. ACQUALIFE DI MATTEO CAMPANER

  Olaszország

  A ACQUALIFE DI MATTEO CAMPANER, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Díszhalak. Székhelye Milano, Olaszország.

 1. REEF JOKER

  Olaszország

  A REEF JOKER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Akváriumok és üvegtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Díszhalak, study of plant and animal life in an aquarium, és Díszhalak. Székhelye Garbagnate Milanese, Olaszország.

 2. FLOCELL

  Egyesült Királyság

  A FLOCELL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Díszhalak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, water system, liquid filters, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, és water filtering. Székhelye Wigan, Egyesült Királyság.

 1. ARASS GMBH

  Németország

  A ARASS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Díszhalak. Székhelye Neu-Isenburg, Németország.

 2. IMPERATOR CORALS

  Hollandia

  A IMPERATOR CORALS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Díszhalak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is live coral, és aquarium fish. Székhelye Veenendaal, Hollandia.

 3. KOI EN VIJVERCENTRUM NEDERLAND

  Hollandia

  A KOI EN VIJVERCENTRUM NEDERLAND, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Díszhalak. Székhelye Haren Gn, Hollandia.

 4. AQUARIUM-3VIS-ION

  Belgium

  A AQUARIUM-3VIS-ION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Díszhalak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aquarium accessories, és custom-made aquariums. Székhelye Mortsel, Belgium.

 5. BSF FISH

  Spanyolország

  A BSF FISH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Díszhalak. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 6. CCGRASS

  Kína

  A CCGRASS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Díszhalak. Székhelye China, Kína.

 7. AU POISSON D'OR

  Belgium

  A AU POISSON D'OR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Díszhalak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Akváriumok és üvegtartályok, Édesvízi halak, Akváriumok és üvegtartályok, és Édesvízi halak. Székhelye Estaimpuis, Belgium.

 8. KONEKO SRL

  Belgium

  A KONEKO SRL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Díszhalak. Székhelye Namur, Belgium.

 1. BASSLEER BIOFISH

  Belgium

  A BASSLEER BIOFISH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Díszhalak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tropical fish, és aquarium fish food. Székhelye Herselt, Belgium.

 2. BIOTOP

  Belgium

  A BIOTOP, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Díszhalak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Akváriumok és üvegtartályok, Terráriumok és tartozékok, Akváriumok és üvegtartályok, és Terráriumok és tartozékok. Székhelye Ensival, Belgium.

 3. DEVOET

  Belgium

  A DEVOET, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Díszhalak. Székhelye Kluisbergen, Belgium.

 4. CENTRO AGRARIO BETTINI DI BETTINI MAURO SANTE

  Olaszország

  A CENTRO AGRARIO BETTINI DI BETTINI MAURO SANTE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Eledel, háziállatoknak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háziállatok, Díszhalak, Háziállatok, és Díszhalak. Székhelye Cesano Maderno, Olaszország.

 5. GLOBAL AQUATIC TECHNOLOGIES

  Spanyolország

  A GLOBAL AQUATIC TECHNOLOGIES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Díszhalak. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 6. ANDREW RACE

  Egyesült Királyság

  A ANDREW RACE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pácolt hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Díszhalak, Füstölt és sózott hal, Díszhalak, és Füstölt és sózott hal. Székhelye Mallaig, Egyesült Királyság.

 7. KOIFUTTERHANDEL.DE

  Németország

  A KOIFUTTERHANDEL.DE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Díszhalak. Székhelye Deggendorf, Németország.

 8. U.K. POND PRODUCTS LTD

  Egyesült Királyság

  A U.K. POND PRODUCTS LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Háziállatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Eledel, háziállatoknak, Díszhalak, Eledel, háziállatoknak, és Díszhalak. Székhelye Rugeley, Egyesült Királyság.

 9. TELBE ENGINEERING S.R.L.

  Olaszország

  A TELBE ENGINEERING S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Háziállatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Távbeszélőtechnika - anyagok és rendszerek, Díszhalak, Távbeszélőtechnika - anyagok és rendszerek, és Díszhalak. Székhelye Monza, Olaszország.

 10. CLADOPHORA-MARKET

  Ukrajna

  A CLADOPHORA-MARKET, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Díszhalak. Székhelye Yarov, Ukrajna.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes