• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • csokoládés édesség (töltött)

A keresés eredménye

Csokoládés édesség (töltött) - Import export

 1. NOUGAT DIANE DE POYTIERS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  At the heart of French craftsmanship, Montélimar-based nougat maker NOUGAT DIANE DE POYTIERS specialises in creating the finest nougat, honouring the history and traditional expertise of the undisputed capital of this sweet speciality. Our products: We offer a range of nougats, from the classic Montélimar Nougat, rich in almonds and honey, to our organic Nougat, designed for those who prefer organic produce. Our Chocolate Nougat and Nougat Bites strike the perfect balance between tradition and innovation, while the texture of our Soft Nougat is truly melt-in-the-mouth. Lovers of authentic products will be delighted by our hand-finished nougat and artisanal Calissons which represent the heart and soul of our confectionery business. Our commitment to handmaking our products means we pay meticulous attention to every detail, from selecting the finest ingredients – such as Montélimar chocolate-coated almonds – to delicately preparing each piece of confectionery. We're expanding our range to include chocolate and non-chocolate Confectionery and Sweets along with a unique spread that will transform your breakfasts into moments of pure indulgence. Join us for this culinary experience and let yourself be transported by the richness of artisanal French confectionery.

 2. TRENDY FOODS

  Belgium

  Verified by europages badge

  A TRENDY FOODS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Import / export - élelmiszertermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek, mélyhűtött, Fűszerek, Malomipari termékek, Italok - import / export, Bécsi különlegességek, Zöldségkonzervek, Csokoládés édesség (töltött), Készételek, mélyhűtött, és Fűszerek. Székhelye Vottem (z.i. De Milmort), Belgium.

 3. LES OOOKIES PAR MAX&ZABOU DELICES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A LES OOOKIES PAR MAX&ZABOU DELICES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keksz és teasütemény, Csokoládés édesség (töltött), Keksz és teasütemény, és Csokoládés édesség (töltött). Székhelye Saint-Germain-En-Laye, Franciaország.

 4. CHOCOLATS JANIN

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A CHOCOLATS JANIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyszerű csokoládé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kakaó és csokoládé, Csokoládés édesség (töltött), Nem csokoládés édesség (cukrászáru), Reklámajándékok, Kakaó és csokoládé, Csokoládés édesség (töltött), Nem csokoládés édesség (cukrászáru), és Reklámajándékok. Székhelye Boissy Saint Leger, Franciaország.

 5. BELLO & ANGELI

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A BELLO & ANGELI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csokoládés édesség (töltött). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kakaó és csokoládé, Kekszek, Sütemény, Kakaó és csokoládé, Kekszek, és Sütemény. Székhelye Saint Orens De Gameville, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. LES DOUCEURS DE LOUIS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A LES DOUCEURS DE LOUIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csokoládés édesség (töltött). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kakaó és csokoládé, és Kakaó és csokoládé. Székhelye Etaples, Franciaország.

 2. SCHOKOMELL GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A SCHOKOMELL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csokoládés édesség (töltött). Székhelye Wien, Ausztria.

 3. MASONI PIETRO SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A MASONI PIETRO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csokoládés édesség (töltött). Tevékenykedik a következő ágazatokban is chocolate easter eggs, GINGERBREAD, cantuccini biscuits, ricciarellis (calisson biscuits), almond cantuccini biscuits, cavalluccis (biscuits with spices and almonds), typical tuscan sweets, pan de' santi, és COPATE. Székhelye Colle Di Val D'elsa, Olaszország.

 4. SERENITY LE CANDY BAR

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SERENITY LE CANDY BAR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Cukorkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nem csokoládés édesség (cukrászáru), Csokoládés édesség (töltött), Gyertyák, Nem csokoládés édesség (cukrászáru), Csokoládés édesség (töltött), és Gyertyák. Székhelye Airon-Saint-Vaast, Franciaország.

 5. LA FABBRICA DEL PANFORTE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A LA FABBRICA DEL PANFORTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csokoládés édesség (töltött). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nem csokoládés édesség (cukrászáru), cantuccini biscuits, GINGERBREAD, almond cantuccini biscuits, Nem csokoládés édesség (cukrászáru), almond biscotti, chocolate panforte, és PANFORTE. Székhelye Sovicille, Olaszország.

 1. TM GURMAN FAMILY

  Ukrajna

  A TM GURMAN FAMILY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cukorkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csokoládés édesség (töltött), Sütemény, Csokoládés édesség (töltött), Sütemény, croissants, és vitamin-packed jelly. Székhelye Kremenchug, Ukrajna.

 2. ALINE CHOCOLATIERE

  Franciaország

  A ALINE CHOCOLATIERE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csokoládés édesség (töltött). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Delicatessen products, Hand crafted chocolate, és sugar free chocolate. Székhelye Furiani, Franciaország.

 1. RITONKA GMBH

  Ausztria

  A RITONKA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csokoládés édesség (töltött). Tevékenykedik a következő ágazatokban is company gift, chocolate, Organic chocolate, és dark chocolate. Székhelye Gerasdorf, Ausztria.

 2. ROYAL GULF CHOCOLATS BVBA

  Belgium

  A ROYAL GULF CHOCOLATS BVBA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csokoládés édesség (töltött), chocolate, chocolate factory, chocolate spread, és Csokoládés édesség (töltött). Székhelye Sint Martens Latem, Belgium.

 3. CONFISERIE CERTIN

  Belgium

  A CONFISERIE CERTIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cukorkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nem csokoládés édesség (cukrászáru), Csokoládés édesség (töltött), Reklámajándékok, Nem csokoládés édesség (cukrászáru), Csokoládés édesség (töltött), Reklámajándékok, és fruit jellies. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 4. ARYA GIDA SAN.TIC.LTD.ŞTI

  Törökország

  A ARYA GIDA SAN.TIC.LTD.ŞTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cukorkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nem csokoládés édesség (cukrászáru), Csokoládés édesség (töltött), pistachio pate, Nem csokoládés édesség (cukrászáru), chocolate and cocoa sweets, és Csokoládés édesség (töltött). Székhelye Şehitkamil, Törökország.

 5. BACHHALM SCHOKOLADENMANUFAKTUR

  Ausztria

  A BACHHALM SCHOKOLADENMANUFAKTUR, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Csokoládés édesség (töltött). Székhelye Kirchdorf An Der Krems, Ausztria.

 6. FORCHY PATISSIER SA

  Franciaország

  A FORCHY PATISSIER SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér, sütemény, pékáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény- és pékárugyárak, Csokoládés édesség (töltött), Sütemény- és pékárugyárak, Csokoládés édesség (töltött), sweet cakes and pastries, és fruit pastries. Székhelye Yvetot, Franciaország.

 7. MY WORLD OF PRODUCTS GMBH

  Németország

  A MY WORLD OF PRODUCTS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csokoládés édesség (töltött). Székhelye München, Németország.

 8. NAUJOJI RUTA, AB

  Litvánia

  A NAUJOJI RUTA, AB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karamellás cukorkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cukorkák, Csokoládés édesség (töltött), Élelmiszer - import / export, Nem csokoládés édesség (cukrászáru), Cukorkák, Csokoládés édesség (töltött), Élelmiszer - import / export, és Nem csokoládés édesség (cukrászáru). Székhelye Siauliai, Litvánia.

 1. BIO-MYND KFT

  Magyarország

  A BIO-MYND KFT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csokoládés édesség (töltött). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kakaó és csokoládé, Élelmiszer - import / export, Kakaó és csokoládé, chocolate coating, és Élelmiszer - import / export. Székhelye Helvécia, Magyarország.

 2. NAPOLI MARZIPAN

  Olaszország

  A NAPOLI MARZIPAN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csokoládés édesség (töltött). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kekszek, products for confectionery decoration, Kekszek, és marzipan. Székhelye Melito ( Napoli), Olaszország.

 3. ANORA EV GERECLERI PAZARLAMA DIS TICARET

  Törökország

  A ANORA EV GERECLERI PAZARLAMA DIS TICARET, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csokoládés édesség (töltött). Tevékenykedik a következő ágazatokban is paint roller accessories, liquid soaps, és tableware. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. EUTRADE VERTRIEBS GMBH

  Németország

  A EUTRADE VERTRIEBS GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Csokoládés édesség (töltött). Székhelye Düsseldorf, Németország.

 5. BELVAS

  Belgium

  A BELVAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csokoládés édesség (töltött). Tevékenykedik a következő ágazatokban is pralines. Székhelye Ghislenghien, Belgium.

 6. CASA DEL DOLCE SPA

  Olaszország

  A CASA DEL DOLCE SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csokoládés édesség (töltött). Tevékenykedik a következő ágazatokban is sweets and sugar, gift packages, és lollipops. Székhelye Fara Gera D'adda, Olaszország.

 7. MISKETS SNACKS LLC

  Amerikai Egyesült Államok

  A MISKETS SNACKS LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csokoládés édesség (töltött). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Snack Foods, és gluten-free product. Székhelye Texas, Amerikai Egyesült Államok.

 8. PRODUCTOS HILLBO

  Spanyolország

  A PRODUCTOS HILLBO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csokoládés édesség (töltött). Tevékenykedik a következő ágazatokban is chocolate. Székhelye Santa Margarida i Els Monjos, Spanyolország.

 9. PANACELLA FACTORY S.L.

  Spanyolország

  A PANACELLA FACTORY S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csokoládés édesség (töltött). Székhelye Hospitalet De Llobregat (l'), Barcelona, Spanyolország.

 10. SORAY CHOCOLATE

  Törökország

  A SORAY CHOCOLATE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csokoládés édesség (töltött). Székhelye Konya, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Csokoládés édesség (töltött) - Import export

Találatok száma

457 Vállalat