• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • csiszoló szerkezetek

A keresés eredménye

Csiszoló szerkezetek - Import export

 1. FRIDOLIN MÜLLER

  Németország

  Verified by europages badge

  Production of deburring brushes, cylindrical brushes, tube brushes, technical brushes, wire brushes, nylon brushes, twisted brushes, brushes for washing systems, truck wash brushes, car wash brushes. The Fridolin Müller company was founded in 1952 under the name of Tierhaarverwertung Fridolin Müller. It worked with cattle hair, some of which came from German cattle. Most of it, however, was imported from America. These hairs were processed in four working operations to create the so-called "bakers' bundles". The working operations included: Loosening the hairs using a so-called "hair-wolf", heckling them (which means combing them into one direction), "pulling" the hairs to different lengths and then binding the different lengths to make "bakers' bundles". Those bundles were then delivered to the paint brush factories. Machines were used for some of the individual working operations. From about 1969, brushes for carwashes were also produced. 1972 was the beginning of the production of technical brushes. In that year, a company that mainly made powdering systems for confectioneries was taken over. Occasionally, that company also produced technical brushes. Over the years, powdering systems were marketed less, and they focused more and more on the production and marketing of technical brushes as well as car wash brushes and rollers for cleaning machines. The range includes a wide choice of cylindrical brushes.

 2. FALKENRICH GMBH - FALCONBRITE ABRASIVES

  Németország

  Verified by europages badge

  A FALKENRICH GMBH - FALCONBRITE ABRASIVES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csiszoló szerkezetek. Székhelye Iserlohn, Németország.

 3. ROBERT BERGER SÖHNE E.K.

  Németország

  Verified by europages badge

  A ROBERT BERGER SÖHNE E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csiszoló szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes csiszolóanyagok, Gyémántszerszámok, Természetes csiszolóanyagok, Drilling wheels, Concrete millers, Shaft gear wheels, DEMANT, Drilling rollers, és Drilling equipment. Székhelye Solingen, Németország.

 4. ADI S.R.L

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A ADI S.R.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csiszoló szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csiszolókövek, Csiszolókorongok, abrasives for marble, abrasives, INTERNATIONAL CHIPS, abrasives for metal, Csiszolókövek, Sander e Freecut pins, és abrasives for granite. Székhelye Domodossola, Olaszország.

 5. FLEXING HUNGÁRIA KFT.

  Magyarország

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. KRÜCKEMEYER GMBH

  Németország

  A KRÜCKEMEYER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csiszoló szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale, abrasives, adhesive tapes, és Adhesives. Székhelye Wilnsdorf, Németország.

 2. JOEST ABRASIVES GMBH

  Németország

  A JOEST ABRASIVES GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csiszoló szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csiszolókorongok, abraders for abrasion testers, abrasive papers, és Csiszolókorongok. Székhelye Wald-Michelbach, Németország.

 3. EGON EISELE GMBH SCHLEIFMITTEL

  Németország

  A EGON EISELE GMBH SCHLEIFMITTEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csiszoló szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is abrasives, abrasive tapes, Applied abrasives, és Abrasive belts for belt grinders. Székhelye Stuttgart, Németország.

 4. OPTIMA PRECISE

  Cseh Köztársaság

  A OPTIMA PRECISE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Csiszoló szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök ipari célokra, Kézműipar, Vas- és fémáruk, Szerszámok, motoros, Vágóeszközök ipari célokra, Kézműipar, Vas- és fémáruk, és Szerszámok, motoros. Székhelye Pardubice, Cseh Köztársaság.

 5. HERZALLEE GMBH (HANDEL ALS FASTPLUS SCHLEIFMITTEL)

  Németország

  A HERZALLEE GMBH (HANDEL ALS FASTPLUS SCHLEIFMITTEL), vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Csiszoló szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is abrasive papers, abraders for abrasion testers, abrasives for deburring, és abrasives for bodywork. Székhelye Augsburg, Németország.

 1. FLEXING LTD

  Szerbia

  A FLEXING LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyi maró- és csiszolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csiszoló szerkezetek, Csiszolókorongok, Összekapcsolás, acélok és fémek, Csiszoló szerkezetek, Csiszolókorongok, Összekapcsolás, acélok és fémek, és grinding wheel. Székhelye Ada, Szerbia.

 2. AR - FLEX SRL

  Olaszország

  A AR - FLEX SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Csiszoló szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csiszolókorongok, abrasives for metal, sheet and roll abrasives, Csiszolókorongok, és adhesives for wood. Székhelye Bologna, Olaszország.

 1. KUHLMEYER-MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A KUHLMEYER-MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csiszoló szerkezetek. Székhelye Bad Oeynhausen, Németország.

 2. PROCOF GMBH SCHLEIF- UND POLIERWERKZEUGE

  Németország

  A PROCOF GMBH SCHLEIF- UND POLIERWERKZEUGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csiszoló szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyémántszerszámok, grinding wheels, cutters, és Gyémántszerszámok. Székhelye Leverkusen, Németország.

 3. COMET ABRASIFS RONTGEN FRANCE

  Franciaország

  A COMET ABRASIFS RONTGEN FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Smirglivászon. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Csiszoló szerkezetek, Szerszámgépek fémek fűrészelésére, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Csiszoló szerkezetek, sectioning, és Szerszámgépek fémek fűrészelésére. Székhelye Eschau, Franciaország.

 4. KARBOSAN FRANCE

  Franciaország

  A KARBOSAN FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csiszoló szerkezetek. Székhelye Chatillon, Franciaország.

 5. OMNI SABLAGE

  Franciaország

  A OMNI SABLAGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csiszoló szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal shot blasting, és gravelling. Székhelye Saint-Etienne, Franciaország.

 6. KAINDL SCHLEIFTECHNIK REILING GMBH

  Németország

  A KAINDL SCHLEIFTECHNIK REILING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csiszoló szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is abrasive wheels. Székhelye Königsbach-Stein, Németország.

 7. PJSC ZAPORIZHZHIA ABRASIVE PLANT

  Ukrajna

  A PJSC ZAPORIZHZHIA ABRASIVE PLANT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyi csiszolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csiszolókövek, Természetes csiszolóanyagok, Csiszoló szerkezetek, Csiszolókövek, Természetes csiszolóanyagok, Csiszoló szerkezetek, és silicon carbide heating elements. Székhelye Zaporizhzhia, Ukrajna.

 8. SD SCHLEIFMITTELDIREKT GMBH

  Németország

  A SD SCHLEIFMITTELDIREKT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csiszoló szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csiszolókorongok, diamond disks, és Csiszolókorongok. Székhelye Remscheid, Németország.

 1. URALGRIT

  Oroszország

  A URALGRIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csiszoló szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajók - építés, Kvarc és kvarchomok, Természetes csiszolóanyagok, Homokfúvó berendezések, Hajók - építés, Kvarc és kvarchomok, Természetes csiszolóanyagok, és Homokfúvó berendezések. Székhelye Yekaterinburg, Oroszország.

 2. SUD-OUEST MACHINES PRECISION

  Franciaország

  A SUD-OUEST MACHINES PRECISION, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémek alakítására - alkatrészek és tartozékok, Csiszoló szerkezetek, Szerszámgépek fémek stancolására, machine tools for metal forming, Szerszámgépek fémek alakítására - alkatrészek és tartozékok, és Csiszoló szerkezetek. Székhelye Serres Castet, Franciaország.

 3. SPAP - SOUCILLE PRODUITS ABRASIFS POLISSAGE

  Franciaország

  A SPAP - SOUCILLE PRODUITS ABRASIFS POLISSAGE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Csiszoló szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Polishing powder. Székhelye Thiers, Franciaország.

 4. INDASA FRANCE

  Franciaország

  A INDASA FRANCE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vegyi csiszolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csiszoló szerkezetek, Köszörűgépek fémmegmunkálásra, Csiszoló szerkezetek, Köszörűgépek fémmegmunkálásra, és abrasive tapes. Székhelye Rillieux-La-Pape, Franciaország.

 5. FRESATOR - INDÚSTRIA METALOMECÂNICA LDA.

  Portugália

  A FRESATOR - INDÚSTRIA METALOMECÂNICA LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csiszoló szerkezetek, és Csiszoló szerkezetek. Székhelye Terrugem, Portugália.

 6. DRAGAO ABRASIVOS, LDA.

  Portugália

  A DRAGAO ABRASIVOS, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyémántszerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csiszoló szerkezetek, Gyémántok - megmunkált, Csiszoló szerkezetek, Gyémántok - megmunkált, és stone fabrication diamond tools. Székhelye Paços De Brandao, Portugália.

 7. PREMINES INDUSTRIES

  Franciaország

  A PREMINES INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csiszoló szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sheet and roll abrasives, és diamond disks. Székhelye PARIS, Franciaország.

 8. AGP ABRASIFS GRAINS ET POUDRES

  Franciaország

  A AGP ABRASIFS GRAINS ET POUDRES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csiszoló szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is abrasive and polishing products. Székhelye PARIS, Franciaország.

 9. STC - STACAB, SERVIÇOS PARA INDUSTRIA E ACABAMENTOS LDA

  Portugália

  A STC - STACAB, SERVIÇOS PARA INDUSTRIA E ACABAMENTOS LDA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Csiszoló szerkezetek. Székhelye Gandra, Portugália.

 10. NORDEM ENDÜSTRIYEL

  Törökország

  A NORDEM ENDÜSTRIYEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csiszoló szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rolls of emery cloth or paper. Székhelye Bursa/nilufer, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Csiszoló szerkezetek - Import export

Találatok száma

789 Vállalat