• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • csigakonzervek

A keresés eredménye

Csigakonzervek - Import export

 1. PERLESCARGOTS LTD

  Bulgária

  Verified by europages badge

  A PERLESCARGOTS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készételek és csemege. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csigakonzervek, Készételek, mélyhűtött, snails, Frozen foods, Luxury food export, certificates food, edible snail breeding, ready-to-eat snails, és snail breeding. Székhelye Sevlievo, Bulgária.

 2. LUMACA ITALIA

  Olaszország

  A LUMACA ITALIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is snails, és organic breeding. Székhelye Pescara, Olaszország.

 3. MERCADO CARACOL

  Spanyolország

  A MERCADO CARACOL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csigakonzervek. Székhelye El Prat De Llobregat-Barcelona, Spanyolország.

 4. AGROFARMA

  Görögország

  A AGROFARMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csigakonzervek. Székhelye Larisa, Greece, Görögország.

 5. CARACOLES PERIBÁÑEZ

  Spanyolország

  A CARACOLES PERIBÁÑEZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csiga, és Csiga. Székhelye Beniparrell (valencia), Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. LA LUMACA

  Olaszország

  A LA LUMACA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csiga. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csigakonzervek, és Csigakonzervek. Székhelye Viterbo, Olaszország.

 2. HELIFRUSA

  Spanyolország

  A HELIFRUSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csigakonzervek, snails, ready-to-eat snails, Edible snails, és Csigakonzervek. Székhelye Lorca, Spanyolország.

 3. FEREIKOS

  Görögország

  A FEREIKOS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Live snails, edible snail breeding, Pre-cooked snails, és Frozen snails. Székhelye Corinth, Görögország.

 4. HÉLIX SANTA ANA

  Spanyolország

  A HÉLIX SANTA ANA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csigakonzervek, snails, Csigakonzervek, és ready-to-eat snails. Székhelye La Coruña, Spanyolország.

 5. HELIXLAND

  Görögország

  A HELIXLAND, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is edible snail breeding, processed snails, és ready-to-eat snails. Székhelye Kastoria, Görögország.

 1. EMIR-PA PAZARLAMA VE GIDA SAN. LTD. STI.

  Törökország

  A EMIR-PA PAZARLAMA VE GIDA SAN. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csigakonzervek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. CHIOCCIOLA SILASARDA S.A.R.L.S.

  Olaszország

  A CHIOCCIOLA SILASARDA S.A.R.L.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csigakonzervek, edible snail breeding, és Csigakonzervek. Székhelye San Giovanni In Fiore, Olaszország.

 1. LA LUMACA BIANCA S.S. SOCIETÀ AGRICOLA

  Olaszország

  A LA LUMACA BIANCA S.S. SOCIETÀ AGRICOLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bio kozmetikai szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is BIOLÓGIAI MEZŐGAZDASÁG, Csigakonzervek, BIOLÓGIAI MEZŐGAZDASÁG, Csigakonzervek, Edible snails, és snails. Székhelye Ghedi, Olaszország.

 2. ROMANZINI SAS

  Franciaország

  A ROMANZINI SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Béka, processed snails, Béka, és snails. Székhelye LA RIVIERE DRUGEON, Franciaország.

 3. LA LUMACA BAIATA

  Olaszország

  A LA LUMACA BAIATA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is edible snail breeding. Székhelye Paceco, Olaszország.

 4. BIOCARACOL

  Portugália

  A BIOCARACOL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cochlea, és ready-to-eat snails. Székhelye Leiria, Portugália.

 5. LUMACHERIA ITALIANA S.R.L.

  Olaszország

  A LUMACHERIA ITALIANA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csigakonzervek. Székhelye Cherasco, Olaszország.

 6. HELIXIRION SNAILS

  Görögország

  A HELIXIRION SNAILS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is snail breeding, cochlea, és Edible snails. Székhelye Volos, Görögország.

 7. RAVLYKOVA KHATA

  Ukrajna

  A RAVLYKOVA KHATA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is snails, és snail breeding. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 8. AZIENDA AGRICOLA PRADA

  Olaszország

  A AZIENDA AGRICOLA PRADA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is snails. Székhelye Brembate, Olaszország.

 1. HELIXMUR

  Spanyolország

  A HELIXMUR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csigakonzervek, edible snail breeding, és Csigakonzervek. Székhelye Murcia, Spanyolország.

 2. POLISH SNAIL HOLDING

  Lengyelország

  A POLISH SNAIL HOLDING, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Csigakonzervek. Székhelye Elbląg, Lengyelország.

 3. BAGES CARGOL S.L

  Spanyolország

  A BAGES CARGOL S.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dried mushrooms. Székhelye Fonollosa, Spanyolország.

 4. ESCARGOTS VIVANT, CHAIRS, COQUILLE

  Törökország

  A ESCARGOTS VIVANT, CHAIRS, COQUILLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csigakonzervek. Székhelye Izmir, Törökország.

 5. UAB BALTIC ESCARGOTS

  Litvánia

  A UAB BALTIC ESCARGOTS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csigakonzervek. Székhelye Vilnius, Litvánia.

 6. HELIX ITALIA SRL

  Olaszország

  A HELIX ITALIA SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Csigakonzervek. Székhelye Sassari, Olaszország.

 7. L'ESCARGOT FRAIS

  Belgium

  A L'ESCARGOT FRAIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is snail breeding, és hand-crafted production. Székhelye Mouscron, Belgium.

 8. LUWES - KEONG SUMBER MAKMUR

  Indonézia

  A LUWES - KEONG SUMBER MAKMUR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is snails. Székhelye Sukoharjo, Indonézia.

 9. LA LUMACA PERFETTA

  Olaszország

  A LA LUMACA PERFETTA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is snails, és Live snails. Székhelye Salerno, Olaszország.

 10. CRESCARGOT

  Görögország

  A CRESCARGOT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is processed snails, és ready-to-eat snails. Székhelye Heraklion, Görögország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Csigakonzervek - Import export

Találatok száma

1878 Vállalat