• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • cserepes növénykertészet - felszerelések

A keresés eredménye

Cserepes növénykertészet - felszerelések - Import export

 1. LLC PND-GROUP

  Belorusszia

  A LLC PND-GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növénykertészet - felszerelések. Székhelye Grodno, Belorusszia.

 2. MODULARTE SRL

  Olaszország

  A MODULARTE SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Cserepes növénykertészet - felszerelések. Székhelye Modena, Olaszország.

 3. COSTIÑA ORGÁNICA S.L.

  Spanyolország

  A COSTIÑA ORGÁNICA S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészeti termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növénykertészet - felszerelések, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Hidrokultúra - eszközök és kellékek, bark for mulch, Cserepes növénykertészet - felszerelések, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, és Hidrokultúra - eszközök és kellékek. Székhelye O Pino (a Coruña), Spanyolország.

 4. ALYA PLASTIK

  Törökország

  A ALYA PLASTIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - háztartási cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növénykertészet - felszerelések, pots of flowers, pots, Cserepes növénykertészet - felszerelések, és gold and silver bars. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. GOODMAX GROUP INTERNATIONAL LTD

  Kína

  A GOODMAX GROUP INTERNATIONAL LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növénykertészet - felszerelések. Székhelye Wuhan, Kína.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. FIRMA HANDLOWO US?UGOWA MAREL

  Lengyelország

  A FIRMA HANDLOWO US?UGOWA MAREL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Cserepes növénykertészet - felszerelések. Székhelye Kozieg?owy, Lengyelország.

 2. LARIX S.C. SZPAKIEWICZ A.D.T

  Lengyelország

  A LARIX S.C. SZPAKIEWICZ A.D.T, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Cserepes növénykertészet - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bútorok, kerti bútorok, Növényvédő szerek, Bútorok, kerti bútorok, és Növényvédő szerek. Székhelye Myślenice, Lengyelország.

 3. ASFA PLASTIC FOREIGN TRADE MARKETING A.S.

  Törökország

  A ASFA PLASTIC FOREIGN TRADE MARKETING A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növénykertészet - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Művirág, -növény és -gyümölcs, cauliflower plants, aquatic plants, és Művirág, -növény és -gyümölcs. Székhelye Adana (adana, Turkey), Törökország.

 4. BOSAMUA GARDEN

  Törökország

  A BOSAMUA GARDEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növénykertészet - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Műkertészet - kertművészet, pots of flowers, és liquid fertilizer. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. EL ORO VERDE

  Spanyolország

  A EL ORO VERDE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Cserepes növénykertészet - felszerelések. Székhelye Murcia, Spanyolország.

 1. EVHANI

  Franciaország

  A EVHANI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Cserepes növénykertészet - felszerelések. Székhelye Eu, Franciaország.

 2. ÇETIN ELEKTRO PLASTIK A.Ş

  Törökország

  A ÇETIN ELEKTRO PLASTIK A.Ş, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növénykertészet - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bamboo canes. Székhelye Manisa, Törökország.

 1. SAKSILUX

  Törökország

  A SAKSILUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növénykertészet - felszerelések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. RE- SISTEM LTD

  Bulgária

  A RE- SISTEM LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Cserepes növénykertészet - felszerelések. Székhelye Varna, Bulgária.

 3. EGE SAKSI - AEGEAN TERRACOTTA POT

  Törökország

  A EGE SAKSI - AEGEAN TERRACOTTA POT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növénykertészet - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pots of flowers, és terracotta objects. Székhelye Izmir, Törökország.

 4. GARDEN NATURA

  Törökország

  A GARDEN NATURA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növénykertészet - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pots of flowers. Székhelye Izmir, Törökország.

 5. GREEMEX AGENCY A/S

  Dánia

  A GREEMEX AGENCY A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növénykertészet - felszerelések, és Cserepes növénykertészet - felszerelések. Székhelye Odense N, Dánia.

 6. JOSEPH SCHWEND GMBH & CIE.

  Németország

  A JOSEPH SCHWEND GMBH & CIE., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tűzálló kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növénykertészet - felszerelések, és Cserepes növénykertészet - felszerelések. Székhelye Baden-Baden, Németország.

 7. ALU MIXER SRL

  Olaszország

  A ALU MIXER SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Virágok és üvegházi növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növénykertészet - felszerelések, Olajos növénykonzervek, Cserepes növénykertészet - felszerelések, Olajos növénykonzervek, és wholesale of mushrooms. Székhelye Aaaaaaaaaaaaaaa, Olaszország.

 8. INA S.A.

  Görögország

  A INA S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növénykertészet - felszerelések, és Cserepes növénykertészet - felszerelések. Székhelye Aspropyrgos, Görögország.

 1. GERRESHEIMER PLASTIC PACKAGING

  Franciaország

  A GERRESHEIMER PLASTIC PACKAGING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növénykertészet - felszerelések, és Cserepes növénykertészet - felszerelések. Székhelye Besancon, Franciaország.

 2. QUICK-POT A/S

  Dánia

  A QUICK-POT A/S, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növénykertészet - felszerelések, és Cserepes növénykertészet - felszerelések. Székhelye Viborg, Dánia.

 3. SIEGFRIED-BURGER ET FILS

  Franciaország

  A SIEGFRIED-BURGER ET FILS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növénykertészet - felszerelések, és Cserepes növénykertészet - felszerelések. Székhelye Soufflenheim, Franciaország.

 4. AGRIMATCO EESTI AS

  Észtország

  A AGRIMATCO EESTI AS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palánták, virághagymák és magvak, Cserepes növénykertészet - felszerelések, Palánták, virághagymák és magvak, és Cserepes növénykertészet - felszerelések. Székhelye Tallinn, Észtország.

 5. YAPAY CICEK

  Törökország

  A YAPAY CICEK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növénykertészet - felszerelések. Székhelye Atasehir, Törökország.

 6. OBI ROM IMPORT EXPORT S.R.L.

  Románia

  A OBI ROM IMPORT EXPORT S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szószok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tésztaáruk, Cserepes növénykertészet - felszerelések, Tésztaáruk, és Cserepes növénykertészet - felszerelések. Székhelye Bucharest, Románia.

 7. RACHES POTERIES

  Franciaország

  A RACHES POTERIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerti díszek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növénykertészet - felszerelések, és Cserepes növénykertészet - felszerelések. Székhelye Raches, Franciaország.

 8. KERAMIAGEP KERAMIAI GAPEKET GYÁRTÓ KFT

  Magyarország

  A KERAMIAGEP KERAMIAI GAPEKET GYÁRTÓ KFT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növénykertészet - felszerelések, Tégla, Cserepes növénykertészet - felszerelések, és Tégla. Székhelye Bekescsaba, Magyarország.

 9. CHAO ZHOU ASIAN POTTERY CO., LTD.

  Kína

  A CHAO ZHOU ASIAN POTTERY CO., LTD., tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növénykertészet - felszerelések, és Cserepes növénykertészet - felszerelések. Székhelye Guangdong, Kína.

 10. DEKORPLAST SENTJERNEJ D.O.O.

  Szlovénia

  A DEKORPLAST SENTJERNEJ D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növénykertészet - felszerelések. Székhelye Sentjernej, Szlovénia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes