• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • cserepes növények

A keresés eredménye

Cserepes növények - Import export

 1. VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növények, hedge plants, indoor and outdoor plants, Cserepes növények, oleanders, nurseries, wholesale of plants, pomegranates, és flowering plants. Székhelye Grottammare, Olaszország.

 2. LUXURYTREES.COM®

  Ausztria

  A LUXURYTREES.COM®, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növények, Gyümölcsfák, Bonsai fák, landscape architecture, Cserepes növények, Gyümölcsfák, és Bonsai fák. Székhelye St. Johann In Tirol, Ausztria.

 3. AFP FLORICOLTURA PONENTE DI CICCIONE ANDREA

  Olaszország

  A AFP FLORICOLTURA PONENTE DI CICCIONE ANDREA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Művirág, -növény és -gyümölcs. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növények, aromatic herbs, aromatic and medicinal plants, wholesale flowers and plants, és Cserepes növények. Székhelye Albenga, Olaszország.

 4. PAULOWNIA EUROPA

  Románia

  A PAULOWNIA EUROPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Erdei növények, Növények, Cserepes növények, Zöld növények, Erdei növények, Növények, Cserepes növények, és Zöld növények. Székhelye Cristian, Románia.

 5. HYDRO-MANIA

  Egyesült Királyság

  A HYDRO-MANIA, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hidrokultúra - eszközök és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palánták, virághagymák és magvak, Cserepes növények, Virágos növények, hydroponics, Palánták, virághagymák és magvak, Cserepes növények, és Virágos növények. Székhelye Birstall, Egyesült Királyság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. KRITIKACERAMICA

  Görögország

  A KRITIKACERAMICA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Iparművészeti kerámiák, pots of flowers, hand-decorated pottery, Iparművészeti kerámiák, és jars. Székhelye Hraklio, Görögország.

 2. BAMSCHOUL MARTIN WAHL

  Luxemburg

  A BAMSCHOUL MARTIN WAHL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcsfák, flowering shrubs, Gyümölcsfák, trees, és garden laying-out. Székhelye Eppeldorf, Luxemburg.

 3. CASHPO DESIGN

  Németország

  A CASHPO DESIGN, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műnövények, pots, és Műnövények. Székhelye Königs Wusterhausen, Németország.

 4. KERN & DRIVE GMBH

  Magyarország

  A KERN & DRIVE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növények, spare parts for agricultural and gardening machines, spare parts for industrial machines, Cserepes növények, és gardening machines. Székhelye Gyor, Magyarország.

 5. FLEURS VRY

  Luxemburg

  A FLEURS VRY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növények, Cserepes növények, creation of brides' bouquets, exotic plants, és green plants. Székhelye Hellange, Luxemburg.

 1. SENKAP PLASTIK LTD.STI.

  Törökország

  A SENKAP PLASTIK LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, planting, packaging pots, és flowerpot-holder. Székhelye Konya, Törökország.

 2. FLOREANA HYDROKULTUR GMBH

  Németország

  A FLOREANA HYDROKULTUR GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Erdei növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növények, Zöld növények, Cserepes növények, és Zöld növények. Székhelye Hamburg, Németország.

 1. VAN VLIET FLOWER GROUP

  Hollandia

  A VAN VLIET FLOWER GROUP, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növények, cut flowers, distribution of cut flowers, Cserepes növények, és wholesale flowers and plants. Székhelye Honselersdijk, Hollandia.

 2. LUCIEN BINSFELD

  Luxemburg

  A LUCIEN BINSFELD, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növények, Cserepes növények, Decoration accessories, cutting unsafe trees, és fencing installed for the building trade. Székhelye Oberpallen, Luxemburg.

 3. ALCHIMAWEB S.L.

  Spanyolország

  A ALCHIMAWEB S.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vegetable growing, seeds, mushroom growing, és LED Grow Light. Székhelye Vilamalla, Spanyolország.

 4. MAŁA SZKLARNIA

  Lengyelország

  A MAŁA SZKLARNIA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is office plants, és indoor and outdoor plants. Székhelye Wrocław, Lengyelország.

 5. ZHEJIANG XINGUANGYANG LIGHTING CO., LTD.

  Seichelle-szigetek

  A ZHEJIANG XINGUANGYANG LIGHTING CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Székhelye Jiaxing, Seichelle-szigetek.

 6. PREMIER HORTICULTURAL PRODUCTS (PVT) LIMITED

  Srí Lanka

  A PREMIER HORTICULTURAL PRODUCTS (PVT) LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tőzeg és virágföld. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növények, poplar growing, Cserepes növények, és Soils and substrates. Székhelye Negombo, Srí Lanka.

 7. BELGICACTUS

  Belgium

  A BELGICACTUS, tevékenységi ágazata Növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növények, Cserepes növények, és cactus. Székhelye Westerlo, Belgium.

 8. VIVAIO DEL SOLE

  Olaszország

  A VIVAIO DEL SOLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mediterranean plants, és palm nurseries. Székhelye Martinsicuro, Olaszország.

 1. FLOREAC

  Belgium

  A FLOREAC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is apartment plants, és garden plants. Székhelye Lochristi, Belgium.

 2. DEFORCHE EXPORT

  Belgium

  A DEFORCHE EXPORT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is garden plants and flowers, és exporters of ornamental plants. Székhelye Lochristi, Belgium.

 3. ECOPLUS CO., LTD.

  Dél-Korea

  A ECOPLUS CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is flower-stands, és pots of flowers. Székhelye JEOLLABUK-DO, Dél-Korea.

 4. FLORADREAM MÉDITERRANÉE

  Tunézia

  A FLORADREAM MÉDITERRANÉE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Székhelye Tunis, Tunézia.

 5. PELARGONIUM DECOCK

  Belgium

  A PELARGONIUM DECOCK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, flowering plants, és Növények. Székhelye Comines, Belgium.

 6. OPEKO

  Lengyelország

  A OPEKO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Székhelye Kraśnik, Lengyelország.

 7. CENTRAFLOR

  Belgium

  A CENTRAFLOR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növények, Eszközök és kellékek, virágkertészeti -, Cserepes növények, és Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Székhelye Charleroi, Belgium.

 8. KOREAMICA

  Észak-Korea

  A KOREAMICA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Székhelye Busan, Észak-Korea.

 9. FLORAMED

  Tunézia

  A FLORAMED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növények, és Cserepes növények. Székhelye Ariana, Tunézia.

 10. FOURNIER TUINCENTRUM

  Belgium

  A FOURNIER TUINCENTRUM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Virágos növények, Virágos növények, és cut flowers. Székhelye Menen, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes