• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • cserepes növények

A keresés eredménye

Cserepes növények - Import export

 1. VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növények, hedge plants, indoor and outdoor plants, Cserepes növények, oleanders, nurseries, wholesale of plants, pomegranates, és flowering plants. Székhelye Grottammare, Olaszország.

 2. LUXURYTREES.COM®

  Ausztria

  A LUXURYTREES.COM®, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növények, Gyümölcsfák, Bonsai fák, landscape architecture, Cserepes növények, Gyümölcsfák, és Bonsai fák. Székhelye St. Johann In Tirol, Ausztria.

 3. AFP FLORICOLTURA PONENTE DI CICCIONE ANDREA

  Olaszország

  A AFP FLORICOLTURA PONENTE DI CICCIONE ANDREA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Művirág, -növény és -gyümölcs. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növények, aromatic herbs, aromatic and medicinal plants, wholesale flowers and plants, és Cserepes növények. Székhelye Albenga, Olaszország.

 4. FLOREANA HYDROKULTUR GMBH

  Németország

  A FLOREANA HYDROKULTUR GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Erdei növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növények, Zöld növények, Cserepes növények, és Zöld növények. Székhelye Hamburg, Németország.

 5. CASHPO DESIGN

  Németország

  A CASHPO DESIGN, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műnövények, pots, és Műnövények. Székhelye Königs Wusterhausen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PAULOWNIA EUROPA

  Románia

  A PAULOWNIA EUROPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Erdei növények, Növények, Cserepes növények, Zöld növények, Erdei növények, Növények, Cserepes növények, és Zöld növények. Székhelye Cristian, Románia.

 2. HYDRO-MANIA

  Egyesült Királyság

  A HYDRO-MANIA, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hidrokultúra - eszközök és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palánták, virághagymák és magvak, Cserepes növények, Virágos növények, hydroponics, Palánták, virághagymák és magvak, Cserepes növények, és Virágos növények. Székhelye Birstall, Egyesült Királyság.

 3. FLEURS VRY

  Luxemburg

  A FLEURS VRY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növények, Cserepes növények, creation of brides' bouquets, exotic plants, és green plants. Székhelye Hellange, Luxemburg.

 4. KERN & DRIVE GMBH

  Magyarország

  A KERN & DRIVE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növények, spare parts for agricultural and gardening machines, spare parts for industrial machines, Cserepes növények, és gardening machines. Székhelye Gyor, Magyarország.

 5. KRITIKACERAMICA

  Görögország

  A KRITIKACERAMICA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Iparművészeti kerámiák, pots of flowers, hand-decorated pottery, Iparművészeti kerámiák, és jars. Székhelye Hraklio, Görögország.

 1. BAMSCHOUL MARTIN WAHL

  Luxemburg

  A BAMSCHOUL MARTIN WAHL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcsfák, flowering shrubs, Gyümölcsfák, trees, és garden laying-out. Székhelye Eppeldorf, Luxemburg.

 2. SENKAP PLASTIK LTD.STI.

  Törökország

  A SENKAP PLASTIK LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, planting, packaging pots, és flowerpot-holder. Székhelye Konya, Törökország.

 1. LUCIEN BINSFELD

  Luxemburg

  A LUCIEN BINSFELD, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növények, Cserepes növények, Decoration accessories, cutting unsafe trees, és fencing installed for the building trade. Székhelye Oberpallen, Luxemburg.

 2. VAN VLIET FLOWER GROUP

  Hollandia

  A VAN VLIET FLOWER GROUP, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növények, cut flowers, distribution of cut flowers, Cserepes növények, és wholesale flowers and plants. Székhelye Honselersdijk, Hollandia.

 3. ALCHIMAWEB S.L.

  Spanyolország

  A ALCHIMAWEB S.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vegetable growing, seeds, mushroom growing, és LED Grow Light. Székhelye Vilamalla, Spanyolország.

 4. ZHEJIANG XINGUANGYANG LIGHTING CO., LTD.

  Seichelle-szigetek

  A ZHEJIANG XINGUANGYANG LIGHTING CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Székhelye Jiaxing, Seichelle-szigetek.

 5. MAŁA SZKLARNIA

  Lengyelország

  A MAŁA SZKLARNIA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is office plants, és indoor and outdoor plants. Székhelye Wrocław, Lengyelország.

 6. FLOREAC

  Belgium

  A FLOREAC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is apartment plants, és garden plants. Székhelye Lochristi, Belgium.

 7. ECOPLUS CO., LTD.

  Dél-Korea

  A ECOPLUS CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is flower-stands, és pots of flowers. Székhelye JEOLLABUK-DO, Dél-Korea.

 8. PREMIER HORTICULTURAL PRODUCTS (PVT) LIMITED

  Srí Lanka

  A PREMIER HORTICULTURAL PRODUCTS (PVT) LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tőzeg és virágföld. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növények, poplar growing, Cserepes növények, és Soils and substrates. Székhelye Negombo, Srí Lanka.

 1. DEFORCHE EXPORT

  Belgium

  A DEFORCHE EXPORT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is garden plants and flowers, és exporters of ornamental plants. Székhelye Lochristi, Belgium.

 2. FLORADREAM MÉDITERRANÉE

  Tunézia

  A FLORADREAM MÉDITERRANÉE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Székhelye Tunis, Tunézia.

 3. PELARGONIUM DECOCK

  Belgium

  A PELARGONIUM DECOCK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, flowering plants, és Növények. Székhelye Comines, Belgium.

 4. BELGICACTUS

  Belgium

  A BELGICACTUS, tevékenységi ágazata Növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növények, Cserepes növények, és cactus. Székhelye Westerlo, Belgium.

 5. VIVAIO DEL SOLE

  Olaszország

  A VIVAIO DEL SOLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mediterranean plants, és palm nurseries. Székhelye Martinsicuro, Olaszország.

 6. OPEKO

  Lengyelország

  A OPEKO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Székhelye Kraśnik, Lengyelország.

 7. HORTICULTURE YERNAULT

  Belgium

  A HORTICULTURE YERNAULT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Székhelye Lessines, Belgium.

 8. FLORAMED

  Tunézia

  A FLORAMED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növények, és Cserepes növények. Székhelye Ariana, Tunézia.

 9. CENTRAFLOR

  Belgium

  A CENTRAFLOR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növények, Eszközök és kellékek, virágkertészeti -, Cserepes növények, és Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Székhelye Charleroi, Belgium.

 10. KOREAMICA

  Észak-Korea

  A KOREAMICA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserepes növények. Székhelye Busan, Észak-Korea.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes