• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök - Import export

 1. OFFICINE SMAC SPA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Officine Smac produces enamelling, ceramic and tile decorating lines and machinery, silkscreen printing machinery for decorations and enamelling and roof tile and brick engobing, crushing machinery and plants and selection of ceramics, sintered glazes, glass, crystal, granules and enamels, roller printing machinery. Since 1969, Officine Smac S.p.A. has specialized in the construction of automatic controls, systems and equipment for the ceramics and brick industry.

 2. SARL PREDEL

  Franciaország

  A SARL PREDEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hand tools, non-power - do-it-yourself, és equipment tools. Székhelye MAULEVRIER ST GERTRUDE, Franciaország.

 3. APPRO-TECHNO

  Belgium

  A APPRO-TECHNO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Téglagyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök, Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök, és Brickyard builder. Székhelye Cul-des-sarts, Belgium.

 4. CERAGNI

  Portugália

  A CERAGNI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tile, és wall coverings. Székhelye Pampilhosa Do Botão, Portugália.

 5. VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Németország

  A VIBRATIONSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyémántszerszámok, Építőipari gépek, Gyémántszerszámok, és Építőipari gépek. Székhelye Gernlinden-Maisach, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GLOBMAC GLOBAL BLOCK MACHINES

  Törökország

  A GLOBMAC GLOBAL BLOCK MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is block-making machines for concrete and reinforced cement structural elements. Székhelye Ankara, Törökország.

 2. HELDER FERNANDES UNIP.LDA

  Portugália

  A HELDER FERNANDES UNIP.LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wall-covering tile, és ceramics for bathrooms. Székhelye Santiago Do Cacém, Portugália.

 3. MARFIN S.R.L.

  Olaszország

  A MARFIN S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagológépek - berendezések és tartozékok, automatic strapping machines, heat-shrink oven, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, és heat-shrinking caps for packing. Székhelye Maranello, Olaszország.

 4. GLOBMAC

  Törökország

  A GLOBMAC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is block-making machines for concrete and reinforced cement structural elements. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. PAUL DE PRETER

  Belgium

  A PAUL DE PRETER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is majolica coverings, bathroom tiles, tiles coverings, és carpet. Székhelye Booischot, Belgium.

 1. BOTOU XIANFA ROLL FORMING MACHINE

  Kína

  A BOTOU XIANFA ROLL FORMING MACHINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök. Székhelye Botou, Kína.

 2. VIBROPRESS

  Ukrajna

  A VIBROPRESS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Visable supports the Ukrainian companies, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Nikolaev, Ukrajna.

 1. TARABAY GENERAL TRADING LLC

  Egyesült Arab Emírségek

  A TARABAY GENERAL TRADING LLC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is masonry service, air conditioning, aeration, ventilation, diesel generators, és Military supplies and accessories. Székhelye Dubai, Egyesült Arab Emírségek.

 2. RG TEGEL

  Belgium

  A RG TEGEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is paving tiles, bathroom tiles, és outdoor tiles. Székhelye Zandhoven, Belgium.

 3. FABRICA DO AZULEJO

  Portugália

  A FABRICA DO AZULEJO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tile, artistic ceramic furnishings, és ceramic. Székhelye Estoril, Portugália.

 4. WEIGMA

  Andorra

  A WEIGMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök. Székhelye Escaldes Engordany, Andorra.

 5. AIRLESS ITALIA

  Olaszország

  A AIRLESS ITALIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Automatizálás - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök, Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök, enamelling machinery, machines and equipment for the ceramics industry, és advice for the ceramic industry. Székhelye Modena, Olaszország.

 6. SC PRINCIAL SRL

  Románia

  A SC PRINCIAL SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Parkoló-felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök, Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások, Kerti díszek, Parkok - berendezések, Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök, Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások, Kerti díszek, és Parkok - berendezések. Székhelye Oradea, Románia.

 7. BESS MACHINE AND MOULDING INDUSTRY L.T.D. Ş.T.I.

  Törökország

  A BESS MACHINE AND MOULDING INDUSTRY L.T.D. Ş.T.I., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök. Székhelye Trabzon, Törökország.

 8. RYAN INDUSTRIES CO.,LTD.

  Kína

  A RYAN INDUSTRIES CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök. Székhelye Hangzhou, Kína.

 1. OBIDO TRAVEL & ESTATE

  Törökország

  A OBIDO TRAVEL & ESTATE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. M.B INTERNATIONAL

  Sierra Leone

  A M.B INTERNATIONAL, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is 1-hour developing and printing. Székhelye Freetown, Sierra Leone.

 3. EMME ENNE DI NENZI PATRIZIA

  Olaszország

  A EMME ENNE DI NENZI PATRIZIA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hőálló anyagok és termékek, Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök, Hőálló anyagok és termékek, és Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök. Székhelye Quinto Di Treviso, Olaszország.

 4. S.M.S. S.R.L.

  Olaszország

  A S.M.S. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hőálló anyagok és termékek, Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök, Hőálló anyagok és termékek, és Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök. Székhelye Fiorano Modenese, Olaszország.

 5. ITALVISION S.R.L.

  Olaszország

  A ITALVISION S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hőálló anyagok és termékek, Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök, Hőálló anyagok és termékek, és Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök. Székhelye Scandiano, Olaszország.

 6. ZHEJIANG SANTONG PUMP CO.,LTD.

  Kína

  A ZHEJIANG SANTONG PUMP CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök. Székhelye Daxi, Kína.

 7. T.G. MAC S.R.L.

  Olaszország

  A T.G. MAC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hőálló anyagok és termékek, Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök, Hőálló anyagok és termékek, és Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök. Székhelye Fiorano Modenese, Olaszország.

 8. COMMERCIALE 3 B S.R.L.

  Olaszország

  A COMMERCIALE 3 B S.R.L., tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hőálló anyagok és termékek, Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök, Hőálló anyagok és termékek, és Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök. Székhelye Sassuolo, Olaszország.

 9. NUOVA OMIP S.R.L.

  Olaszország

  A NUOVA OMIP S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hőálló anyagok és termékek, Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök, Hőálló anyagok és termékek, és Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök. Székhelye Pavullo Nel Frignano, Olaszország.

 10. ALDERO INDUSTRIAL SUPPLIES S.R.L.

  Olaszország

  A ALDERO INDUSTRIAL SUPPLIES S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hőálló anyagok és termékek, Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök, Hőálló anyagok és termékek, és Cserép- és csempegyártás - gépek és eszközök. Székhelye Civita Castellana, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes