• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • csapszerelvények

A keresés eredménye

Csapszerelvények - Import export

 1. WESA-ARMATUREN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  WESA is a prestigious company that offers a comprehensive range of ball valves, heating valve assemblies, pipeline valve assemblies and industrial valve assemblies to meet the wishes and requirements of specialised wholesale supply for the sanitation, heating and technical sectors. Our products include: Valve assemblies, pipeline valve assemblies, flange ball valves, ball valves, shut-off valves, stainless steel valves, strainers (valve assemblies), stainless steel ball valves, butterfly valves and non-return valves

 2. OFFICINE SBARRA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Officini Sbarra has been making flanges since 1964, in the first place as the one-man company of Andrea Sbarra, and since 1980 as the firm of Andrea and Roberto Sbarra. Although small, the company has emerged as a leader in its field and is widely recognised in Italy and across Europe.

 3. PIRPED INTERNATIONAL

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A PIRPED INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetesrudak, Csapszerelvények, Szegecsek, forged parts, Menetesrudak, Csapszerelvények, Automobile fastening device, ANSI/ASME flanges, és Flat flange. Székhelye Chatou, Franciaország.

 4. PETROLTECNICA SICILIANA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A PETROLTECNICA SICILIANA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hidraulikus szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapszerelvények, Ipari csövek, Csapok, facsavarok, anyák, hydraulic valves, fittings, forged fittings, Csapszerelvények, valves, és Ipari csövek. Székhelye Augusta, Olaszország.

 5. GEORG FISCHER FITTINGS GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A GEORG FISCHER FITTINGS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csapszerelvények. Székhelye Traisen, Ausztria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. S T E E L WERK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A S T E E L WERK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Csapszerelvények. Székhelye Lüdenscheid, Németország.

 2. MARBURGER FLANSCHEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MARBURGER FLANSCHEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csapszerelvények. Székhelye Brachbach, Németország.

 3. ANGLO STAINLESS LTD

  Egyesült Királyság

  Verified by europages badge

  A ANGLO STAINLESS LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fémtömítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapszerelvények, low-pressure fittings, high pressure fittings, PTFE gaskets, metal pipe fittings, Stainless steel flanges, stainless steel fixing items, pipe fittings, és Stainless-steel pipe bends. Székhelye Dewsbury, Egyesült Királyság.

 4. FERTUBI FRIULI S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A FERTUBI FRIULI S.R.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapszerelvények, Rácsok, rostélyok és fémszövetek, Profilok - vasfémek, Idomdarabok és fittingek - vasfémek, Csapszerelvények, Rácsok, rostélyok és fémszövetek, Profilok - vasfémek, és Idomdarabok és fittingek - vasfémek. Székhelye Udine, Olaszország.

 5. ALEXANDER COMLEY LTD - MANUFACTURER; TUBESHEETS, CUSTOM FLANGES UP TO 2,000 MM Ø

  Egyesült Királyság

  A ALEXANDER COMLEY LTD - MANUFACTURER; TUBESHEETS, CUSTOM FLANGES UP TO 2,000 MM Ø, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csapszerelvények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pressure vessels, heat exchangers, large dimension flanges, és special flanges. Székhelye Wolverhampton, Egyesült Királyság.

 1. SODELUX SA

  Belgium

  A SODELUX SA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Öntöttvas csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tömlők és csövek gumiból, Csapszerelvények, Tolózárak és szelepek, PVC tubes and pipes, Tömlők és csövek gumiból, Csapszerelvények, és Tolózárak és szelepek. Székhelye Recogne, Belgium.

 2. INOX FORNITURE S.R.L. SOCIETA' UNIPERSONALE

  Olaszország

  A INOX FORNITURE S.R.L. SOCIETA' UNIPERSONALE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapszerelvények, flanges for industrial piping, Csapszerelvények, wire drawn fittings, és stainless steel. Székhelye Ancona, Olaszország.

 1. SINO VANGUARD CAPITAL GMBH

  Németország

  A SINO VANGUARD CAPITAL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csapszerelvények. Székhelye München, Németország.

 2. IVH - ADVANCED METAL TECHNOLOGIES

  Németország

  A IVH - ADVANCED METAL TECHNOLOGIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csapszerelvények. Székhelye Bocholt, Németország.

 3. HQ PIPELINE CO.,LTD

  Kína

  A HQ PIPELINE CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapszerelvények, és Csapszerelvények. Székhelye Qingdao, Kína.

 4. GINOX SRL

  Olaszország

  A GINOX SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csapszerelvények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes acél, metal rods, couplings for industrial piping, fittings, és Rozsdamentes acél. Székhelye Caramagna Piemonte, Olaszország.

 5. FORNITURE INDUSTRIALI BONACINA

  Olaszország

  A FORNITURE INDUSTRIALI BONACINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csapszerelvények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Idomdarabok és fittingek - vasfémek, steel flanges, stainless steel connections, és Idomdarabok és fittingek - vasfémek. Székhelye Treviolo, Olaszország.

 6. TEJI VALVE GROUP CO., LTD

  Kína

  A TEJI VALVE GROUP CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csapszerelvények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is butterfly valves, solenoid valves, ball valves, és strainers. Székhelye Zhejiang, Kína.

 7. PIPES & FITTINGS UK LTD

  Egyesült Királyság

  A PIPES & FITTINGS UK LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Csapszerelvények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pipes, valves, boiler pipes, és fasteners. Székhelye Dartford, Egyesült Királyság.

 8. FERRARI SRL

  Olaszország

  A FERRARI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csapszerelvények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is supply of flanges and fittings, steel flanges, és false flanges. Székhelye Ravenna, Olaszország.

 1. ZWEI S KUNSTSTOFFE GMBH

  Németország

  A ZWEI S KUNSTSTOFFE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csapszerelvények. Székhelye Troisdorf, Németország.

 2. F.C.T. FISCHER CORPORATION AND TRADE GMBH

  Németország

  A F.C.T. FISCHER CORPORATION AND TRADE GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Csapszerelvények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rings, forged. Székhelye Filderstadt, Németország.

 3. SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE

  Franciaország

  A SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ipari berendezések bérbeadása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapszerelvények, Fémtömítés, rings, Csapszerelvények, joints, és Fémtömítés. Székhelye Grand Couronne, Franciaország.

 4. ABA BEUL GMBH

  Németország

  A ABA BEUL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csapszerelvények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek, szaniter-, és Szelepek, szaniter-. Székhelye Attendorn, Németország.

 5. HAVIT HYDRAULIK GMBH

  Németország

  A HAVIT HYDRAULIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csapszerelvények. Székhelye Baar-Ebenhausen, Németország.

 6. LANDEE FLANGE CO., LTD.

  Amerikai Egyesült Államok

  A LANDEE FLANGE CO., LTD., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csapszerelvények. Székhelye New York, Amerikai Egyesült Államok.

 7. OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD

  Egyesült Királyság

  A OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélpántok, Csapszerelvények, Vas- és acélpántok, Csapszerelvények, pipe fittings, és Valves. Székhelye Inverurie, Egyesült Királyság.

 8. IRLE BIEGETECHNIK GMBH

  Németország

  A IRLE BIEGETECHNIK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Csapszerelvények. Székhelye Kreuztal-Littfeld, Németország.

 9. MEMIT FORNITORE INDUSTRIALI

  Olaszország

  A MEMIT FORNITORE INDUSTRIALI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csapszerelvények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hőcserélők, Hőerőművek, Hőcserélők, supplying machines for boiler works, Hőerőművek, és components for the petrochemicals industry. Székhelye Senago, Olaszország.

 10. G.E.ASRL

  Olaszország

  A G.E.ASRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csapszerelvények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aluminium casting, aluminium flanges, shell mold casting, és Aluminium quality pressurized fusion. Székhelye Castelseprio, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes