• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • csőszerkezetek

A keresés eredménye

Csőszerkezetek - Import export

 1. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Mobitec knows all about creating the right curves in the right places. From the manual bending unit to the automated manufacturing cell: The finest bending technology is produced in our Swabian company headquarters. And in a modular design. Ultimately, we focus on the individual needs of our customers. We supply you with tailor-made high-tech machine concepts so that you don't have to bend over backwards to achieve optimum results. And we do this thoroughly using round solutions which are held in high esteem around the world. We fully understand our customers: At Mobitec, we want you to be completely happy. This is why, in addition to supplying you with sophisticated technology, we obviously also provide accurate measuring logs, top quality tools, thorough and personal advice as well as competent 24-hour service. Whereby this is not, of course, obvious at all. But that is exactly Mobitec's philosophy.

 2. LA METALGROS

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A LA METALGROS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémszerkezet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nehézkazángyártás, Csőszerkezetek, Nehézkazángyártás, és Csőszerkezetek. Székhelye Margarita, Olaszország.

 3. BURGAFLEX DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BURGAFLEX DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Csőszerkezetek. Székhelye Leutenbach, Németország.

 4. COSIFER - CARPENTERIE METALLICHE LAVORI IN FERRO ED ACCIAIO

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A COSIFER - CARPENTERIE METALLICHE LAVORI IN FERRO ED ACCIAIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémszerkezet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csőszerkezetek, gates, metal structural work, Csőszerkezetek, stainless steel machining, wrought iron gates, tig welding, metal welding, és metal structures. Székhelye Sarno, Olaszország.

 5. FRIEDRICH LEY GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A FRIEDRICH LEY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csőszerkezetek. Székhelye Bochum, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. IMI-TECH GMBH

  Svájc

  Verified by europages badge

  A IMI-TECH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csőszerkezetek. Székhelye Weesen, Svájc.

 2. SCHMITTERGROUP GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SCHMITTERGROUP GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Aluminium tube bent parts, Fuel lines, Fuel rails, Bent parts, Flange pipes, CNC pipe bending parts, Stainless steel bent pipe components, Stainless-steel pipe bends, és Diesel/fuel lines. Székhelye Thüngen, Németország.

 3. KOVONAX

  Cseh Köztársaság

  A KOVONAX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mass production of furniture, medical articles, Medical Furniture, és Wardrobes, beds and matching pieces. Székhelye Bystrice Pod Hostynem, Cseh Köztársaság.

 4. DIETRICH INDUSTRIETECHNIK

  Németország

  A DIETRICH INDUSTRIETECHNIK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Csőszerkezetek. Székhelye Norderstedt, Németország.

 5. EDELTRAUD SMITKA BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Németország

  A EDELTRAUD SMITKA BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csőszerkezetek. Székhelye Dortmund, Németország.

 1. WPS - WATER PIPE SYSTEM GMBH

  Németország

  A WPS - WATER PIPE SYSTEM GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cable conduit accessories, pipes, water hoses, és sewers. Székhelye Rain, Németország.

 2. D.G.CARPENTERIA SRL

  Olaszország

  A D.G.CARPENTERIA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal balconies for the building trade, security grid, és stainless steel part machining. Székhelye Rho, Olaszország.

 1. SATENE

  Franciaország

  A SATENE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csőszerkezetek, Mezőgazdaság, Csőszerkezetek, és Mezőgazdaság. Székhelye La Chatre, Franciaország.

 2. VAN LEEUWEN BUIZEN GROEP

  Belgium

  A VAN LEEUWEN BUIZEN GROEP, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Csőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is merchant finished steel bars, valves, és beams. Székhelye Vilvoorde, Belgium.

 3. ŁUCZYŃSKI, ZAKŁAD URZĄDZEŃ ODPYLAJĄCYCH

  Lengyelország

  A ŁUCZYŃSKI, ZAKŁAD URZĄDZEŃ ODPYLAJĄCYCH, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Portalanítás, levegő portalanítása - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csőszerkezetek, Dust-removal cartridge, technical consulting services for fans and air conditioning systems, silos, és Csőszerkezetek. Székhelye Końskie, Lengyelország.

 4. W. FREI AG KLINGNAU

  Svájc

  A W. FREI AG KLINGNAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csőszerkezetek. Székhelye Klingnau, Svájc.

 5. KE KELIT® KUNSTSTOFFWERK GESMBH

  Ausztria

  A KE KELIT® KUNSTSTOFFWERK GESMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csőszerkezetek. Székhelye Linz, Ausztria.

 6. ECT-ENTREPRISE DE CONSTRUCTIONS TUBULAIRES

  Luxemburg

  A ECT-ENTREPRISE DE CONSTRUCTIONS TUBULAIRES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Állványok és létrák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csőszerkezetek, Csőszerkezetek, tube scaffolding, assembly of tubular structures, és installation of goods hoists. Székhelye Redange, Luxemburg.

 7. ENGELS GMBH

  Németország

  A ENGELS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csőszerkezetek, Kályhák és kémények, ipari, Kémények, ipari, Kandallók, cserépkályhák tartozékok, Csőszerkezetek, Kályhák és kémények, ipari, Kémények, ipari, és Kandallók, cserépkályhák tartozékok. Székhelye Köln, Németország.

 8. ZIRNGIBL GMBH ROHRLEITUNGS- UND ANLAGENBAU

  Németország

  A ZIRNGIBL GMBH ROHRLEITUNGS- UND ANLAGENBAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csőszerkezetek, Vízszállító berendezések és felszerelések, Atombombabiztos óvóhelyek, Földmunkák, Csőszerkezetek, Vízszállító berendezések és felszerelések, Atombombabiztos óvóhelyek, és Földmunkák. Székhelye Regensburg, Németország.

 1. MONTAŽE IN VARJENJE DEJAN KUNŠEK S.P.

  Szlovénia

  A MONTAŽE IN VARJENJE DEJAN KUNŠEK S.P., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - hegesztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csőszerkezetek, Rozsdamentes acél, Alumínium és ötvözetek, Csőszerkezetek, Rozsdamentes acél, és Alumínium és ötvözetek. Székhelye Senovo, Szlovénia.

 2. VENTURIA D.O.O.

  Szlovénia

  A VENTURIA D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Portalanítás, levegő portalanítása - felszerelések és berendezések, Légszűrés - berendezések, Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása, Lemezek és csövek, Portalanítás, levegő portalanítása - felszerelések és berendezések, Légszűrés - berendezések, Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása, és Lemezek és csövek. Székhelye Bohinjska Bistrica, Szlovénia.

 3. MACONS REY

  Spanyolország

  A MACONS REY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Csőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Teherfelvonók és felvonók, építkezéshez, tube scaffolding, Teherfelvonók és felvonók, építkezéshez, és stays. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 4. STEELWORKSOLUTIONS.LTD

  Málta

  A STEELWORKSOLUTIONS.LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csőszerkezetek, Tartályépítés - hajózás, welding, heavy metal structural work, Csőszerkezetek, és Tartályépítés - hajózás. Székhelye St Julian's, Málta.

 5. FABER ART CARPENTERIA

  Olaszország

  A FABER ART CARPENTERIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is iron hanging cabinets, iron railings, és wing gates. Székhelye Città Sant Angelo, Olaszország.

 6. APPARATEBAU ROMAN ADLER, INH. TORSTEN ADLER FACHBETRIEB NACH WHG

  Németország

  A APPARATEBAU ROMAN ADLER, INH. TORSTEN ADLER FACHBETRIEB NACH WHG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csövek - vasfémek, Ipari épületépítés, Fémtornyok, Csőszerkezetek, Csövek - vasfémek, Ipari épületépítés, Fémtornyok, és Csőszerkezetek. Székhelye Burg, Németország.

 7. KRÁLOVOPOLSKÁ SLÉVÁRNA SPOL. S R.O.

  Cseh Köztársaság

  A KRÁLOVOPOLSKÁ SLÉVÁRNA SPOL. S R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csőszerkezetek, Szivattyúk, Nemes és minőségi acél öntödék, Csőszerkezetek, Szivattyúk, és Nemes és minőségi acél öntödék. Székhelye Brno 12, Cseh Köztársaság.

 8. HUSSON INTERNATIONAL

  Franciaország

  A HUSSON INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is iron playground furniture for garden and park, és playground. Székhelye LAPOUTROIE, Franciaország.

 9. IMPACT INDUSTRY BRNO A.S.

  Cseh Köztársaság

  A IMPACT INDUSTRY BRNO A.S., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csőszerkezetek, Alumíniumszerkezetek, Lemezfeldolgozás, ipari, Csőszerkezetek, Alumíniumszerkezetek, és Lemezfeldolgozás, ipari. Székhelye Rosice U Brna , Cseh Köztársaság.

 10. JIANGXI HONGLI INDUSTRIAL & TRADING CO., LTD.

  Kína

  A JIANGXI HONGLI INDUSTRIAL & TRADING CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csőszerkezetek. Székhelye Taizhou, Kína.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes