• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • csípős és csemegepaprika

A keresés eredménye

Csípős és csemegepaprika - Import export

 1. YONGMING MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD

  Kína

  Verified by europages badge

  YONGMING MACHINERY produces and supplies standard and customized equipment for handling crops from cleaning to deep processing. Products and Services range from primary cleaning solutions to assembly line operations of shelling, oil extraction and chili selecting. Our products follow: •Sunflower Seed Shelling Machine •Air Screen Cleaner •Grain Polisher •Gravity Separator •Grain Destoner •Color Sorting Machine •Pulse-jet Bag Filter Dust Collector, etc. To discover more, please visit our website.

 2. O QUINTAL, HOTTEST PEPPERS IN THE WORLD.

  Portugália

  A O QUINTAL, HOTTEST PEPPERS IN THE WORLD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csípős és csemegepaprika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spicy peppers, és exporter red chili pepper. Székhelye São Luis, Portugália.

 3. GAEC SEGIDA PIMENT D'ESPELETTE

  Franciaország

  A GAEC SEGIDA PIMENT D'ESPELETTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csípős és csemegepaprika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is exporter red chili pepper, Herbs and herbal products, condiments, és sauces and seasonings. Székhelye Ainhoa, Franciaország.

 4. JAHA FOODS

  Albánia

  A JAHA FOODS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csípős és csemegepaprika. Székhelye Kosovo, Albánia.

 5. MANUFACTURAS SALOMÓN SL

  Spanyolország

  A MANUFACTURAS SALOMÓN SL, tevékenységi ágazata Fűszerek, fűszerkivonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűszerek, Élelmiszerkivonatok, Csípős és csemegepaprika, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Fűszerek, Élelmiszerkivonatok, Csípős és csemegepaprika, és Táplálékok és italok - összetevők, adalékok. Székhelye Cabezo De Torres - Murcia, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ARTA GROUP LLC

  Oroszország

  A ARTA GROUP LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűszerek, fűszerkivonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Aromás növények, Csípős és csemegepaprika, Fűszerek, Aromás növények, Csípős és csemegepaprika, Fűszerek, és Caraway. Székhelye Moscow, Oroszország.

 2. IMEPA S.R.L.

  Olaszország

  A IMEPA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csípős és csemegepaprika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dried fruit. Székhelye Nocera Inferiore, Olaszország.

 3. NZUSHI

  Belgium

  A NZUSHI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csípős és csemegepaprika, Szószok, Gyümölcslevek, Élelmiszer-feldolgozás, Csípős és csemegepaprika, Szószok, Gyümölcslevek, és Élelmiszer-feldolgozás. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 4. SARL SEGIDA

  Franciaország

  A SARL SEGIDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csípős és csemegepaprika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ground chilli pepper. Székhelye Ainhoa, Franciaország.

 5. CANARICHILI

  Spanyolország

  A CANARICHILI, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Fűszerek, fűszerkivonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűszerek, Csípős és csemegepaprika, spicy peppers, condiments, Fűszerek, és Csípős és csemegepaprika. Székhelye Ingenio, Spanyolország.

 1. HEGIAN

  Franciaország

  A HEGIAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csípős és csemegepaprika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ground chilli pepper. Székhelye Cambo-Les-Bains, Franciaország.

 2. LATIN TRADE PERU

  Németország

  A LATIN TRADE PERU, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Csípős és csemegepaprika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chilli pepper, és sauces. Székhelye Darmstadt, Németország.

 1. DEKKER PEPPER

  Hollandia

  A DEKKER PEPPER, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Csípős és csemegepaprika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chilli pepper, sauces, Cayenne peppers, és red pepper. Székhelye Zoetermeer, Hollandia.

 2. CEPASCO

  Franciaország

  A CEPASCO, tevékenységi ágazata Csípős és csemegepaprika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Aromás növények, Fűszerek, fűszerkivonatok, Aromás növények, és Fűszerek, fűszerkivonatok. Székhelye Gémenos Cedex, Franciaország.

 3. HANKAN GIDA

  Törökország

  A HANKAN GIDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csípős és csemegepaprika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chilli pepper. Székhelye Mersin, Törökország.

 4. KAYRA IMPORT EXPORT BIBER BAHARAT GIDA GUMRUKLEME

  Törökország

  A KAYRA IMPORT EXPORT BIBER BAHARAT GIDA GUMRUKLEME, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csípős és csemegepaprika. Székhelye Agri, Törökország.

 5. UKR-SPETSII LIMITED LIABILITY COMPANY

  Ukrajna

  A UKR-SPETSII LIMITED LIABILITY COMPANY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csípős és csemegepaprika. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 6. SAYGI

  Törökország

  A SAYGI, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Csípős és csemegepaprika. Székhelye Manisa, Törökország.

 7. PIMENTS POURPRES PRODUCTIONS

  Franciaország

 8. TACCOLA ARIENNO

  Olaszország

 1. NATURA SERVICE DI GIZZARELLI SANDRO

  Olaszország