• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • cementgyártás - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Cementgyártás - gépek és eszközök - Import export

 1. SANTA SANAYI LTD. STI.

  Törökország

  A SANTA SANAYI LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cementgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Ankara, Törökország.

 2. FABO CRUSHING SCREENING & CONCRETE BATCHING PLANT

  Törökország

  A FABO CRUSHING SCREENING & CONCRETE BATCHING PLANT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cementgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Izmir, Törökország.

 3. BETOMIX

  Belgium

  A BETOMIX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Betonelemek, Cementgyártás - gépek és eszközök, cement mortars, Betonelemek, és case-hardened steels. Székhelye Hever, Belgium.

 4. DOUDOUX JULES ET FILS

  Franciaország

  A DOUDOUX JULES ET FILS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Cementgyártás - gépek és eszközök, Szerelvények, kőolaj- és petrolkémia, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, industrial mechanics, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Szerelvények, kőolaj- és petrolkémia. Székhelye Thilay, Franciaország.

 5. JOOS WEYLAND

  Belgium

  A JOOS WEYLAND, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Cementgyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemesvakolatok, case hardening, ceilings and false ceilings, és Nemesvakolatok. Székhelye Balen, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HENAN FOTE HEAVY MACHINERY CO., LTD

  Kína

  A HENAN FOTE HEAVY MACHINERY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cementgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Zhengzhou, Kína.

 2. CEMENTO COLA GRUPO EVITA

  Egyenlítői Guinea

  A CEMENTO COLA GRUPO EVITA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cementgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Bata, Egyenlítői Guinea.

 3. GEORGIOS MARMARAS

  Görögország

  A GEORGIOS MARMARAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cementgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Acharnes, Görögország.

 4. KHM GMBH

  Németország

  A KHM GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, és Cementgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Tuntenhausen, Németország.

 5. REMIND INTERNACIONAL

  Mexikó

  A REMIND INTERNACIONAL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Cementgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Ciudad De México, Mexikó.

 1. BUILDING DRYER

  Belgium

  A BUILDING DRYER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Cementgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Rijkevorsel, Belgium.

 2. MEGA EXPORT & IMPORT

  Törökország

  A MEGA EXPORT & IMPORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cementgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Trabzon, Törökország.

 1. CEMTEC CEMENT AND MINING TECHNOLOGY GMBH

  Ausztria

  A CEMTEC CEMENT AND MINING TECHNOLOGY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cementgyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cement és adalékanyagok, Ipari berendezések bérbeadása, Cement és adalékanyagok, és Ipari berendezések bérbeadása. Székhelye Enns, Ausztria.

 2. ERENFRED PEDERSEN A/S

  Dánia

  A ERENFRED PEDERSEN A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cementgyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Betongyártás - gépek és berendezések, Téglagyártás - gépek és eszközök, Betongyártás - gépek és berendezések, és Téglagyártás - gépek és eszközök. Székhelye Aalborg, Dánia.

 3. DI.MA S.R.L.

  Olaszország

  A DI.MA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Rozzano, Olaszország.

 4. MARIBO SIMA ASCENSORI S.R.L.

  Olaszország

  A MARIBO SIMA ASCENSORI S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőanyagipar - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, Építőanyagipar - gépek és eszközök, és Cementgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Bologna, Olaszország.

 5. CIC LUOYANG HEAVY MACHINERY CO., LTD

  Kína

  A CIC LUOYANG HEAVY MACHINERY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cementgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Luoyang, Henan, Kína.

 6. INEKON POWER, A.S.

  Cseh Köztársaság

  A INEKON POWER, A.S., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Cementgyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések, Atomerőműi berendezések és felszerelések, Hőerőműi berendezések és felszerelések, Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések, Atomerőműi berendezések és felszerelések, és Hőerőműi berendezések és felszerelések. Székhelye Praha 7, Cseh Köztársaság.

 7. NEGROPAL S.R.L.

  Olaszország

  A NEGROPAL S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alapozások, Cementgyártás - gépek és eszközök, Alapozások, és Cementgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Chiampo, Olaszország.

 8. EDIL - SER S.R.L.

  Olaszország

  A EDIL - SER S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Serravalle Sesia, Olaszország.

 1. VENPA S.P.A.

  Olaszország

  A VENPA S.P.A., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Emelődobogók és emelőasztalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőanyagipar - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, Építőanyagipar - gépek és eszközök, és Cementgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Dolo, Olaszország.

 2. SOLETRA

  Olaszország

  A SOLETRA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Solferino, Olaszország.

 3. CONTIGIANI & GIACOMINI S.R.L.

  Olaszország

  A CONTIGIANI & GIACOMINI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Betongyártás - gépek és berendezések, Cementgyártás - gépek és eszközök, Betongyártás - gépek és berendezések, és Cementgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Mogliano, Olaszország.

 4. RIGHES S.R.L.

  Olaszország

  A RIGHES S.R.L., tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Sedico, Olaszország.

 5. COMMET NOLEGGIO S.R.L.

  Olaszország

  A COMMET NOLEGGIO S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Alessandria, Olaszország.

 6. TECNOEDILIZIA S.R.L.

  Olaszország

  A TECNOEDILIZIA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Solbiate Arno, Olaszország.

 7. LA FOR.M.I.CA.

  Olaszország

  A LA FOR.M.I.CA., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Eboli, Olaszország.

 8. S.I.R.I. S.R.L.

  Olaszország

  A S.I.R.I. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Modena, Olaszország.

 9. LUCANA UTENSILI S.R.L.

  Olaszország

  A LUCANA UTENSILI S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Matera, Olaszország.

 10. DOKA ITALIA S.P.A.

  Olaszország

  A DOKA ITALIA S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Colturano, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Cementgyártás - gépek és eszközök - Import export

Találatok száma

28 037 Vállalat