• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • cementgyártás - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Cementgyártás - gépek és eszközök - Import export

 1. SANTA SANAYI LTD. STI.

  Törökország

  A SANTA SANAYI LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cementgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Ankara, Törökország.

 2. FABO CRUSHING SCREENING & CONCRETE BATCHING PLANT

  Törökország

  A FABO CRUSHING SCREENING & CONCRETE BATCHING PLANT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cementgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Izmir, Törökország.

 3. HENAN FOTE HEAVY MACHINERY CO., LTD

  Kína

  A HENAN FOTE HEAVY MACHINERY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cementgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Zhengzhou, Kína.

 4. DOUDOUX JULES ET FILS

  Franciaország

  A DOUDOUX JULES ET FILS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Cementgyártás - gépek és eszközök, Szerelvények, kőolaj- és petrolkémia, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, industrial mechanics, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Szerelvények, kőolaj- és petrolkémia. Székhelye Thilay, Franciaország.

 5. CEMENTO COLA GRUPO EVITA

  Egyenlítői Guinea

  A CEMENTO COLA GRUPO EVITA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cementgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Bata, Egyenlítői Guinea.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BETOMIX

  Belgium

  A BETOMIX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Betonelemek, Cementgyártás - gépek és eszközök, cement mortars, Betonelemek, és case-hardened steels. Székhelye Hever, Belgium.

 2. JOOS WEYLAND

  Belgium

  A JOOS WEYLAND, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Cementgyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemesvakolatok, case hardening, ceilings and false ceilings, és Nemesvakolatok. Székhelye Balen, Belgium.

 3. KHM GMBH

  Németország

  A KHM GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, és Cementgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Tuntenhausen, Németország.

 4. BUILDING DRYER

  Belgium

  A BUILDING DRYER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Cementgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Rijkevorsel, Belgium.

 5. REMIND INTERNACIONAL

  Mexikó

  A REMIND INTERNACIONAL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Cementgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Ciudad De México, Mexikó.

 1. MEGA EXPORT & IMPORT

  Törökország

  A MEGA EXPORT & IMPORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cementgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Trabzon, Törökország.

 2. GEORGIOS MARMARAS

  Görögország

  A GEORGIOS MARMARAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cementgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Acharnes, Görögország.

 1. DYWIT

  Olaszország

  A DYWIT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Cusago, Olaszország.

 2. GRECO COMBUSTION SYSTEMS

  Ausztria

  A GRECO COMBUSTION SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cementgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Krems, Ausztria.

 3. ITECA SOCADEI SAS

  Franciaország

  A ITECA SOCADEI SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Villamos mérés és szabályozás, egyéb energia mérése és szabályozása, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Villamos mérés és szabályozás, egyéb energia mérése és szabályozása. Székhelye Aix En Provence, Franciaország.

 4. DOKA ITALIA S.P.A.

  Olaszország

  A DOKA ITALIA S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Colturano, Olaszország.

 5. CIC LUOYANG HEAVY MACHINERY CO., LTD

  Kína

  A CIC LUOYANG HEAVY MACHINERY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cementgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Luoyang, Henan, Kína.

 6. EDIL - SER S.R.L.

  Olaszország

  A EDIL - SER S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Serravalle Sesia, Olaszország.

 7. ARME S.R.L.

  Olaszország

  A ARME S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autómentés, -vontatás - nagy teherautók, Cementgyártás - gépek és eszközök, Autómentés, -vontatás - nagy teherautók, és Cementgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Laives, Olaszország.

 8. FONDERIE ET ACIERIE DE DENAIN

  Franciaország

  A FONDERIE ET ACIERIE DE DENAIN, tevékenységi ágazata Acélöntödék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Törők és őrlők - gépek és berendezések, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Törők és őrlők - gépek és berendezések. Székhelye Denain, Franciaország.

 1. DEL VECCHIO S.R.L.

  Olaszország

  A DEL VECCHIO S.R.L., tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelődobogók és emelőasztalok, Cementgyártás - gépek és eszközök, Emelődobogók és emelőasztalok, és Cementgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Tolentino, Olaszország.

 2. CATERPILLAR WORK TOOLS B.V.

  Hollandia

  A CATERPILLAR WORK TOOLS B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Betongyártás - gépek és berendezések, Cementgyártás - gépek és eszközök, Betongyártás - gépek és berendezések, és Cementgyártás - gépek és eszközök. Székhelye S-Hertogenbosch, Hollandia.

 3. LOMAR S.R.L.

  Olaszország

  A LOMAR S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Milano, Olaszország.

 4. EMPRIN E VAGNONE S.A.S.

  Olaszország

  A EMPRIN E VAGNONE S.A.S., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autómentés, -vontatás - nagy teherautók, Cementgyártás - gépek és eszközök, Autómentés, -vontatás - nagy teherautók, és Cementgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Venaria Reale, Olaszország.

 5. BUKET

  Törökország

  A BUKET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cementgyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is building products, és skip for rocks. Székhelye Ostim / Ankara, Törökország.

 6. STORRI S.R.L.

  Olaszország

  A STORRI S.R.L., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Arezzo, Olaszország.

 7. RIGHES S.R.L.

  Olaszország

  A RIGHES S.R.L., tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Sedico, Olaszország.

 8. SPIC S.R.L.

  Olaszország

  A SPIC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Riese Pio X, Olaszország.

 9. MONTATO OLIVIA

  Olaszország

  A MONTATO OLIVIA, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Este, Olaszország.

 10. S.P.T. DI SCLAVERANO PAOLO S.R.L.

  Olaszország

  A S.P.T. DI SCLAVERANO PAOLO S.R.L., tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Torino, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Cementgyártás - gépek és eszközök - Import export

Találatok száma

28 048 Vállalat