• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • buszkarosszéria gyártás

A keresés eredménye

Buszkarosszéria gyártás - Import export

 1. POLMET AUTOMOTIVE

  Törökország

  A POLMET AUTOMOTIVE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Buszkarosszéria gyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jármű-klímaberendezések, Buses, composite part bespoke moulding, és Jármű-klímaberendezések. Székhelye Bursa, Törökország.

 2. SIMURG FOREIGN TRADE

  Törökország

  A SIMURG FOREIGN TRADE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Buszkarosszéria gyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import-export - üveg, bus bodyshop, Auto parts, Import-export - üveg, és coach refitting. Székhelye Bursa, Törökország.

 3. CARROSS' CENTER

  Belgium

  A CARROSS' CENTER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Buszkarosszéria gyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is motor propulsion, workshops for industrial vehicle repairs, és car repairs. Székhelye Blaton, Belgium.

 4. MINLAZREMONT

  Belorusszia

  A MINLAZREMONT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Buszkarosszéria gyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is school bus. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 5. CARROSSERIE DE KEERSMAECKER

  Belgium

  A CARROSSERIE DE KEERSMAECKER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Buszkarosszéria gyártás, Személygépkocsi-karosszéria gyártás, thermal insulation for motor vehicles, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Buszkarosszéria gyártás, és Személygépkocsi-karosszéria gyártás. Székhelye Londerzeel, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. UGUR KAROSER SAN.TIC.LTD.STI.

  Törökország

  A UGUR KAROSER SAN.TIC.LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Buszkarosszéria gyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is small buses and minibuses, bus bodyshop, és minibuses. Székhelye Bursa, Törökország.

 2. LASER PENTA S.L.

  Spanyolország

  A LASER PENTA S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Buszkarosszéria gyártás, és Buszkarosszéria gyártás. Székhelye La Llagosta, Spanyolország.

 3. CAN CAN AUTO

  Törökország

  A CAN CAN AUTO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Buszkarosszéria gyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sports accessories for motor vehicles. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. DOKTORVIP AUTO DECORATION

  Törökország

  A DOKTORVIP AUTO DECORATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Buszkarosszéria gyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is car design, passenger transport by minibus, school bus service, és Emergency services vehicles. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. BASMORAIS VENDAS NOVAS - CARROCARIAS E BASCULANTES, LDA

  Portugália

  A BASMORAIS VENDAS NOVAS - CARROCARIAS E BASCULANTES, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tehergépkocsi-karosszéria gyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Buszkarosszéria gyártás, Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez, Buszkarosszéria gyártás, tipper bodies, és Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez. Székhelye Vendas Novas, Portugália.

 1. CHRISTMANN FAHRZEUGBAU GMBH & CO. KG

  Németország

  A CHRISTMANN FAHRZEUGBAU GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tehergépkocsi-karosszéria gyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Buszkarosszéria gyártás, Karosszériaépítés, Személygépkocsi-karosszéria gyártás, Különleges járműkarosszéria-gyártás, Buszkarosszéria gyártás, Karosszériaépítés, Személygépkocsi-karosszéria gyártás, és Különleges járműkarosszéria-gyártás. Székhelye Biedenkopf, Németország.

 2. BASMORAIS - FABRICA DE CARROCARIAS E BASCULANTES, LDA

  Portugália

  A BASMORAIS - FABRICA DE CARROCARIAS E BASCULANTES, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tehergépkocsi-karosszéria gyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Buszkarosszéria gyártás, Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez, tipper bodies, Buszkarosszéria gyártás, és Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez. Székhelye Albergaria-A-Velha, Portugália.

 1. AISLAMIENTOS LA MANCHA

  Spanyolország

  A AISLAMIENTOS LA MANCHA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Buszkarosszéria gyártás. Székhelye Albacete, Spanyolország.

 2. H. GR. HÖÖTMANN GMBH

  Németország

  A H. GR. HÖÖTMANN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Buszkarosszéria gyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Különleges járműkarosszéria-gyártás, Személygépkocsi-karosszéria gyártás, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Különleges járműkarosszéria-gyártás, Személygépkocsi-karosszéria gyártás, és Tehergépkocsi-karosszéria gyártás. Székhelye Bad Bentheim, Németország.

 3. CAR-BUS

  Spanyolország

  A CAR-BUS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Buszkarosszéria gyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is minibuses. Székhelye Manresa, Spanyolország.

 4. ZHENGZHOU ANNING IMP. & EXP. TRADE CO., LTD.

  Kína

  A ZHENGZHOU ANNING IMP. & EXP. TRADE CO., LTD., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Buszkarosszéria gyártás. Székhelye Zhengzhou, Kína.

 5. C.B.E. - MATERIAIS RODOVIARIOS, LDA

  Portugália

  A C.B.E. - MATERIAIS RODOVIARIOS, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Buszkarosszéria gyártás, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, és Buszkarosszéria gyártás. Székhelye Rio Maior, Portugália.

 6. ZAKLAD PRODUKCJI PRZYCZEP I NADWOZI STIM S C IRENA I STANISLAW MALECKI

  Lengyelország

  A ZAKLAD PRODUKCJI PRZYCZEP I NADWOZI STIM S C IRENA I STANISLAW MALECKI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez, Buszkarosszéria gyártás, Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez, és Buszkarosszéria gyártás. Székhelye Medynia Glogowska, Lengyelország.

 7. VOKA FINANS A/S

  Dánia

  A VOKA FINANS A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Autókarosszéria - szerviz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Karosszériaépítés, Buszkarosszéria gyártás, Karosszériaépítés, és Buszkarosszéria gyártás. Székhelye Hammel, Dánia.

 8. ROSLEV KAROSSERIFABRIK A/S

  Dánia

  A ROSLEV KAROSSERIFABRIK A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Autókarosszéria - szerviz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Karosszériaépítés, Buszkarosszéria gyártás, Karosszériaépítés, és Buszkarosszéria gyártás. Székhelye Roslev, Dánia.

 1. ESSEX BODYBUILDERS LIMITED

  Egyesült Királyság

  A ESSEX BODYBUILDERS LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Buszkarosszéria gyártás, Tehergépkocsik, szállító- és haszonjárművek, Buszkarosszéria gyártás, és Tehergépkocsik, szállító- és haszonjárművek. Székhelye Rayleigh, Egyesült Királyság.

 2. PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE IZO METAL SZYDLO EUGENIUSZ SZYDLO

  Lengyelország

  A PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE IZO METAL SZYDLO EUGENIUSZ SZYDLO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerítések és kapuk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Buszkarosszéria gyártás, Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések, Buszkarosszéria gyártás, és Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések. Székhelye Kobylnica, Lengyelország.

 3. INDUSTRIAS ZAMARBU SA

  Spanyolország

  A INDUSTRIAS ZAMARBU SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kempingezés és lakókocsis kempingezés - járművek, alkatrészek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Buszkarosszéria gyártás, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Buszkarosszéria gyártás, és Tehergépkocsi-karosszéria gyártás. Székhelye Manzanares, Spanyolország.

 4. SONGZ AUTOMOBILE AIR CONDITIONING CO.,LTD.

  Kína

  A SONGZ AUTOMOBILE AIR CONDITIONING CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Buszkarosszéria gyártás. Székhelye Shanghai, Kína.

 5. K.PAPADOPOULOU & CO

  Görögország

  A K.PAPADOPOULOU & CO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Buszkarosszéria gyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is shock absorbers, és pneumatic shock absorbers. Székhelye Athens, Görögország.

 6. CARROCERIAS FERQUI SL

  Spanyolország

  A CARROCERIAS FERQUI SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Buszkarosszéria gyártás, és Buszkarosszéria gyártás. Székhelye Noreña, Spanyolország.

 7. BEULAS, S.A.

  Spanyolország

  A BEULAS, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Buszkarosszéria gyártás, és Buszkarosszéria gyártás. Székhelye Arbucies, Spanyolország.

 8. NINGBO TIANYI ELECTRIC APPLIANCE CO., LTD

  Amerikai Egyesült Államok

  A NINGBO TIANYI ELECTRIC APPLIANCE CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Buszkarosszéria gyártás. Székhelye Cixi, Amerikai Egyesült Államok.

 9. TRAILWAYS LTD

  Egyesült Királyság

  A TRAILWAYS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Buszkarosszéria gyártás, és Buszkarosszéria gyártás. Székhelye Walsall, Egyesült Királyság.

 10. IRIZAR SCI

  Spanyolország

  A IRIZAR SCI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Buszkarosszéria gyártás, és Buszkarosszéria gyártás. Székhelye Ormaiztegi, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes