• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • buszkölcsönzés

A keresés eredménye

Buszkölcsönzés - Import export

 1. BUSCOM

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A BUSCOM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Buszkölcsönzés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Közúti szállítás, Utazás és turizmus, bus rental, Airport transfer, transfer service, relocation companies, Bus transfer, Bus service for groups, és large tourist bus rental. Székhelye Paris, Franciaország.

 2. ROIG DRIVE MALLORCA!

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A ROIG DRIVE MALLORCA!, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autóbuszok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Buszkölcsönzés, transfers, school bus service, staff transport, excursion breaks, airport transfers, Car rentals, és Buszkölcsönzés. Székhelye Cala D'or (santanyí)-Illes Balears, Spanyolország.

 3. AUTOCARES FALCÓN LEÓN

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A AUTOCARES FALCÓN LEÓN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autóbuszok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Buszkölcsönzés, passenger transport, Buszkölcsönzés, coach hire seville, group transport, transport for the disabled, coaches seville, és minibus hire with driver. Székhelye Sevilla, Spanyolország.

 4. PLEASANT TRAVEL - TRANSPORTE DE PASSAGEIROS

  Portugália

  A PLEASANT TRAVEL - TRANSPORTE DE PASSAGEIROS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Közúti személyszállítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműkölcsönzés, sofőrrel, Buszkölcsönzés, car hire with driver, bus hire with driver, Járműkölcsönzés, sofőrrel, és Buszkölcsönzés. Székhelye Loures, Portugália.

 5. WIKA TRANS KOWALSKI MICHAL

  Lengyelország

  A WIKA TRANS KOWALSKI MICHAL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Buszkölcsönzés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is minibus rental, és coaches. Székhelye Swinoujscie, Lengyelország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. INTX

  Egyesült Királyság

  A INTX, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Buszkölcsönzés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is international touring coach hire, chauffeured coaches, és chauffeured limousine hire. Székhelye Liverpool, Egyesült Királyság.

 2. ELITE BUS ALICANTE

  Spanyolország

  A ELITE BUS ALICANTE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Buszkölcsönzés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autóbuszok, transfer service, Autóbuszok, minibus rental, és rental of minibuses and buses for sports events. Székhelye Alicante/alacant, Spanyolország.

 3. GEBERT EVENTBUS GMBH

  Németország

  A GEBERT EVENTBUS GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Buszkölcsönzés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is passenger transport by coach, international touring coach hire, car hire for shows, és bus and minibus with driver. Székhelye Ammersbek, Németország.

 4. SARACINI BUS S.R.L.

  Olaszország

  A SARACINI BUS S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Buszkölcsönzés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Airport transfer, és organisation of excursions. Székhelye Roma, Olaszország.

 5. AUTOSERVIZI RUSSO DI SALVATORE RUSSO & C. SNC

  Olaszország

  A AUTOSERVIZI RUSSO DI SALVATORE RUSSO & C. SNC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Buszkölcsönzés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is car hire with driver for functions, minibuses, school service, és large tourist bus rental. Székhelye Catania, Olaszország.

 1. AUTOCARES MARTÍNEZ

  Spanyolország

  A AUTOCARES MARTÍNEZ, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Buszkölcsönzés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Közúti személyszállítás, Tourist Transport, Közúti személyszállítás, és relocation service. Székhelye Benidorm-Alicante, Spanyolország.

 2. ALQUILER DE AUTOBUSES TORRES BUS

  Spanyolország

  A ALQUILER DE AUTOBUSES TORRES BUS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Buszkölcsönzés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is minibus rental, pick-up truck rental, és coach rentals. Székhelye Gatafe-Madrid, Spanyolország.

 1. BUSOLIN ANTONIO & DOMENICO S.N.C.

  Olaszország

  A BUSOLIN ANTONIO & DOMENICO S.N.C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autóbuszok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Buszkölcsönzés, luxury tourist coach rental with driver, rental of minibuses and buses for sports events, Buszkölcsönzés, és bus. Székhelye Portogruaro, Olaszország.

 2. AUTOCORB - BUS RENTAL

  Spanyolország

  A AUTOCORB - BUS RENTAL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autóbuszok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Buszkölcsönzés, bus hire, Buszkölcsönzés, és coach rentals. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 3. PRESSATO BUS SAS

  Olaszország

  A PRESSATO BUS SAS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Buszkölcsönzés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is minibus hire with driver, Airport transfer, és bus hire with driver. Székhelye Cernusco Sul Naviglio, Olaszország.

 4. VIP CAR S.A.

  Spanyolország

  A VIP CAR S.A., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Buszkölcsönzés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autóbuszok, school bus rental, Autóbuszok, coach rentals, és people transport. Székhelye Getafe-Madrid, Spanyolország.

 5. GRANDOURE

  Spanyolország

  A GRANDOURE, tevékenységi ágazata Turistabuszok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Buszkölcsönzés, Buszkölcsönzés, bus hire, és minibus hire with driver. Székhelye Laguna De Duero-Valladolid, Spanyolország.

 6. HERMANOS BRAVO VÁZQUEZ AUTOCARES Y MICROBUSES

  Spanyolország

  A HERMANOS BRAVO VÁZQUEZ AUTOCARES Y MICROBUSES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Buszkölcsönzés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is minibus hire with driver, és luxury tourist coach rental with driver. Székhelye Alcobendas, Spanyolország.

 7. VIAGGIAREGIDI DI EGIDI ETTORE

  Olaszország

  A VIAGGIAREGIDI DI EGIDI ETTORE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Irodák, utazási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműkölcsönzés, sofőrrel, Buszkölcsönzés, Járműkölcsönzés, sofőrrel, mini-van rental, Buszkölcsönzés, és private taxi. Székhelye Arco, Olaszország.

 8. ETNABUS TRAVEL

  Olaszország

  A ETNABUS TRAVEL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Buszkölcsönzés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autóbuszok, large tourist bus rental, bus hire, Autóbuszok, és car rental - services. Székhelye Pedara, Olaszország.

 1. TIMEBUS

  Egyesült Királyság

  A TIMEBUS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Közúti személyszállítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Buszkölcsönzés, Standok kiállításokhoz, Buszkölcsönzés, és Standok kiállításokhoz. Székhelye St. Albans, Egyesült Királyság.

 2. MINIVIP'S

  Spanyolország

  A MINIVIP'S, tevékenységi ágazata Buszkölcsönzés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműkölcsönzés, Rentals of luxury cars, car hire with driver, Járműkölcsönzés, és chauffeured limousine hire. Székhelye BARCELONA, Spanyolország.

 3. S.L.A. (SALES-LENTZ)

  Luxemburg

  A S.L.A. (SALES-LENTZ), vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Buszkölcsönzés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Buszos utak, nemzetközi, Irodák, utazási, school bus service, Buszos utak, nemzetközi, és Irodák, utazási. Székhelye Bascharage, Luxemburg.

 4. AUTOCARES CABRANES

  Spanyolország

  A AUTOCARES CABRANES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Turistabuszok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Buszkölcsönzés, Autóbuszok, Buszkölcsönzés, coaches, és Autóbuszok. Székhelye Gijón-Asturias, Spanyolország.

 5. PREMIUM BUS

  Spanyolország

  A PREMIUM BUS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Buszkölcsönzés. Székhelye Granada, Spanyolország.

 6. TAXI-NAPLES

  Olaszország

  A TAXI-NAPLES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Buszkölcsönzés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműkölcsönzés, Járműkölcsönzés, car hire with driver, és minibus hire with driver. Székhelye Casalnuovo Di Napoli, Olaszország.

 7. LONDON MINIBUS & COACH HIRE

  Egyesült Királyság

  A LONDON MINIBUS & COACH HIRE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Buszkölcsönzés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is minibus, minibus hire with driver, és minibus rental. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 8. MAJORCA TRANSFERS

  Spanyolország

  A MAJORCA TRANSFERS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Buszkölcsönzés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is minibus rental, shuttle bus hire, minibus rental, és private taxi. Székhelye Majorca, Spanyolország.

 9. RELAY GMBH - SHUTTLE-SERVICE & BUSLOGISTIK

  Németország

  A RELAY GMBH - SHUTTLE-SERVICE & BUSLOGISTIK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Buszkölcsönzés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is shuttle service, shuttle bus hire, és people carrier rental with driver. Székhelye Köln, Németország.

 10. LUXURY COACH HIRE SCOTLAND

  Egyesült Királyság

  A LUXURY COACH HIRE SCOTLAND, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Buszkölcsönzés. Székhelye Glasgow, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes