• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • burgonyatermékek

A keresés eredménye

Burgonyatermékek - Import export

 1. BRUWIER POTATOES

  Belgium

  Verified by europages badge

  Exporter of washed and unwashed, packed and industrial-grade potatoes - very wide range of yellow & red potato varieties, onions & carrots. Bruwier Potatoes n.v. enjoys its unique reputation in the potato world. Its name stands for quality, confidence and smooth partnership. These qualities are decisive in a market whose products are so sensitive and whose prices are so volatile.

 2. RTL PATAT

  Belgium

  Verified by europages badge

  Rik Tanghe is a well-known company in the potato industry. With long experience acquired and passed from father to son, Rik Tanghe is the partner chosen by specialist potato producers along the Belgian border. Renowned for the quality of its products, Rik Tanghe has many well-known Belgian and foreign companies on its customer list. Are you looking for a potato expert? You've come to the right spot!

 3. LA CHIPS FRANÇAISE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A LA CHIPS FRANÇAISE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import / export - élelmiszertermékek, Sós sütemények és aperitifek, Burgonyatermékek, Import / export - élelmiszertermékek, Sós sütemények és aperitifek, és Burgonyatermékek. Székhelye Saint-Aubin, Franciaország.

 4. BART'S POTATO COMPANY

  Belgium

  A BART'S POTATO COMPANY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Burgonyatermékek, potatoes, Potato supplier, Burgonyatermékek, és Chipped potatoes. Székhelye Vleteren, Belgium.

 5. FÁBRICA DE PATATAS FRITAS LA SANTAMARÍA

  Spanyolország

  A FÁBRICA DE PATATAS FRITAS LA SANTAMARÍA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Burgonyatermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is potato crisps, dry fruits, és preservation. Székhelye Pinto-Madrid, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CLAREBOUT POTATOES

  Belgium

  A CLAREBOUT POTATOES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Burgonya, krumpli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Burgonyatermékek, Burgonyatermékek, cooked potatoes, Chipped potatoes, és potato flakes. Székhelye Nieuwkerke, Belgium.

 2. XION

  Kína

  A XION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Burgonyatermékek. Székhelye Zhangjiakou, Kína.

 3. ULRICH GROCHOLL OHG

  Németország

  A ULRICH GROCHOLL OHG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készételek és csemege. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Burgonyatermékek, és Burgonyatermékek. Székhelye Clenze, Németország.

 4. LUTOSA

  Belgium

  A LUTOSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Burgonyatermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, deep-frozen french fries, Dehydrated mashed potato, és Chilled, frozen and deep-frozen chips. Székhelye Leuze En Hainaut, Belgium.

 5. HEISSHOF SCHÄLKARTOFFELN GMBH

  Németország

  A HEISSHOF SCHÄLKARTOFFELN GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Burgonyatermékek. Székhelye Ismaning, Németország.

 1. AARDAPPELCENTRALE

  Belgium

  A AARDAPPELCENTRALE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Burgonya, krumpli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Burgonyatermékek, Burgonyatermékek, és Chipped potatoes. Székhelye Ekeren, Belgium.

 2. VERBIST AARDAPPELEN

  Belgium

  A VERBIST AARDAPPELEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Burgonyatermékek, potatoes, Burgonyatermékek, Potatoes for use in industry, és Potatoes - Bintje. Székhelye Hulshout, Belgium.

 1. MC CAIN FOODS BELGIUM

  Belgium

  A MC CAIN FOODS BELGIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Burgonyatermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen foods, és Chipped potatoes. Székhelye Grobbendonk, Belgium.

 2. BELPACO

  Belgium

  A BELPACO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Burgonyatermékek, packaged potatoes, Burgonyatermékek, Distribution of potatoes, és new potatoes. Székhelye Kalken, Belgium.

 3. DE AARDAPELHOEVE

  Belgium

  A DE AARDAPELHOEVE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Burgonyatermékek, Burgonyatermékek, potatoes, és Potatoes for use in industry. Székhelye Tielt, Belgium.

 4. 11ER NAHRUNGSMITTEL GMBH

  Ausztria

  A 11ER NAHRUNGSMITTEL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készételek és csemege. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Burgonyatermékek, és Burgonyatermékek. Székhelye Frastanz, Ausztria.

 5. MYDIBEL

  Belgium

  A MYDIBEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Burgonyatermékek, Burgonyatermékek, deep-frozen french fries, és packaged potatoes. Székhelye Mouscron, Belgium.

 6. POGAR POTATO FACTORY (PPF)

  Oroszország

  A POGAR POTATO FACTORY (PPF), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Burgonyatermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Élelmiszer - import / export, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Élelmiszer - import / export, mashed potato mix, és foodstuffs. Székhelye Pogar, Oroszország.

 7. OWEL - GHIJS

  Belgium

  A OWEL - GHIJS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Burgonya, krumpli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Burgonyatermékek, Burgonyatermékek, seed potatoes, new potatoes, és Potato supplier. Székhelye Ronse, Belgium.

 8. VERHAGEN HOLLAND

  Hollandia

  A VERHAGEN HOLLAND, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Burgonya, krumpli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Burgonyatermékek, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, import/export, production and sale of fruit and vegetables, bunions, Burgonyatermékek, és Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Székhelye Dinteloord, Hollandia.

 1. NETZER GMBH & CO. KG

  Németország

  A NETZER GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Gyümölcs, Készételek és csemege, Burgonyatermékek, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Gyümölcs, Készételek és csemege, és Burgonyatermékek. Székhelye Hiddenhausen, Németország.

 2. PFANNI GMBH & CO. OHG

  Németország

  A PFANNI GMBH & CO. OHG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Gyümölcs, Készételek és csemege, Burgonyatermékek, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Gyümölcs, Készételek és csemege, és Burgonyatermékek. Székhelye Stavenhagen, Németország.

 3. KNÖDELCONNECTION GMBH

  Németország

  A KNÖDELCONNECTION GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Készételek és csemege, Burgonyatermékek, Import / export - élelmiszertermékek, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Készételek és csemege, Burgonyatermékek, és Import / export - élelmiszertermékek. Székhelye München, Németország.

 4. AGRISTO NAZARETH

  Belgium

  A AGRISTO NAZARETH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Burgonyatermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Chipped potatoes, Food Manufacturer, és mashed potato mix. Székhelye Nazareth, Belgium.

 5. LAMB WESTON MEYER POTATOES BELGIUM

  Hollandia

  A LAMB WESTON MEYER POTATOES BELGIUM, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Burgonyatermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Chipped potatoes, és Potato supplier. Székhelye Kruiningen, Hollandia.

 6. MÜNZNER' S KNÖDELPRODUKTION ROLAND & MATTHIAS MÜNZNER GBR

  Németország

  A MÜNZNER' S KNÖDELPRODUKTION ROLAND & MATTHIAS MÜNZNER GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Gyümölcs, Készételek és csemege, Burgonyatermékek, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Gyümölcs, Készételek és csemege, és Burgonyatermékek. Székhelye Marienberg, Németország.

 7. TERRALOG AG

  Svájc

  A TERRALOG AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Gyümölcs, Burgonyatermékek, Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Gyümölcs, Burgonyatermékek, és Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Székhelye Rüdtligen-Alchenflüh, Svájc.

 8. LAMB WESTON MEIJER BV

  Hollandia

  A LAMB WESTON MEIJER BV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készételek és csemege. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Burgonyatermékek, Burgonyatermékek, és Potatoes for use in industry. Székhelye Kruiningen, Hollandia.

 9. FAMILIE NIJS

  Belgium

  A FAMILIE NIJS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Burgonya, krumpli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Burgonyatermékek, Burgonyatermékek, és Chipped potatoes. Székhelye Binkom, Belgium.

 10. VERBIST AARDAPPELEN

  Belgium

  A VERBIST AARDAPPELEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Burgonyatermékek. Székhelye Hulshout, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes