• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • borok- champagne-i módszerrel készítve

A keresés eredménye

Borok- champagne-i módszerrel készítve - Import export

 1. CASALE FALCHINI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Casale Falchini, located just one kilometre from San Gimignano in the province of Siena, spans around 40 hectares, planted with vineyards for the production of wine and extra virgin olive oil. The old farmhouse from which the area takes its name was once a monastery, where the monks could enjoy the rich and fertile land that still surrounds it, thanks to its strategic position on the hill.

 2. HÄNNSL AM ORT - WEINGUT

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A HÄNNSL AM ORT - WEINGUT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, champagne-i módszerrel készítve, Borok - Dél-Tirol, wines, South Tyrol wine, sparkling wines, Borok, champagne-i módszerrel készítve, trentino alto adige wines, production of wines, és Borok - Dél-Tirol. Székhelye Lana, Olaszország.

 3. MANOIR DE VALETTE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A MANOIR DE VALETTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lakójárművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italok - import / export, Borok, champagne-i módszerrel készítve, Alkohol és szeszesitalok, Italok - import / export, Borok, champagne-i módszerrel készítve, és Alkohol és szeszesitalok. Székhelye Mazion, Franciaország.

 4. CA'VITTORIA

  Olaszország

  A CA'VITTORIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Velence környéke, prosecco, Borok - Velence környéke, és wine tasting. Székhelye Conegliano, Olaszország.

 5. SEBASTIAAN WIJNIMPORT

  Hollandia

  A SEBASTIAAN WIJNIMPORT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Székhelye Houten, Hollandia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BOSQUEDILHOS & RAMODILHERAS LDA

  Portugália

  A BOSQUEDILHOS & RAMODILHERAS LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, champagne-i módszerrel készítve, és Borok, champagne-i módszerrel készítve. Székhelye Barcarena, Portugália.

 2. NOVA CATERING

  Bulgária

  A NOVA CATERING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Székhelye Sofia, Bulgária.

 3. CAVE DE TURCKHEIM

  Franciaország

  A CAVE DE TURCKHEIM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Franciaország, Borok - Elszász, Borok - Franciaország, Borok - Elszász, sparkling wine, és pinot grigio. Székhelye Turckheim, Franciaország.

 4. GOLD-DELIKATESSEN GMBH

  Svájc

  A GOLD-DELIKATESSEN GMBH, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Székhelye Deitingen, Svájc.

 5. MINSK SPARKLING WINES FACTORY OJSC

  Belorusszia

  A MINSK SPARKLING WINES FACTORY OJSC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Habzóborok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pezsgők, Borok, champagne-i módszerrel készítve, wines, Pezsgők, sparkling wines, és Borok, champagne-i módszerrel készítve. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 1. SKYFALL

  Spanyolország

  A SKYFALL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Székhelye Sant Sadurní D'anoia, Barcelona, Spanyolország.

 2. MAISON ARCA FRIN

  Franciaország

  A MAISON ARCA FRIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine cellar articles, és wine cellar storage fittings. Székhelye Saint Jacques De La Lande, Franciaország.

 1. SIMEB

  Franciaország

  A SIMEB, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Székhelye BEZIERS Cedex, Franciaország.

 2. VINIREGI SRL

  Belgium

  A VINIREGI SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rapid response plumbing service. Székhelye Auderghem, Belgium.

 3. BRUUT CHAMPAGNE

  Hollandia

  A BRUUT CHAMPAGNE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is company gift items. Székhelye Voorburg, Hollandia.

 4. MAISON REMY BREQUE

  Franciaország

  A MAISON REMY BREQUE, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye St Gervais, Franciaország.

 5. ETABLISSEMENT LOUIS JACQUIER

  Franciaország

  A ETABLISSEMENT LOUIS JACQUIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borerjesztőkádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borok, champagne-i módszerrel készítve, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, és Borok, champagne-i módszerrel készítve. Székhelye Quintigny, Franciaország.

 6. VIGNOBLES DE CARSAC

  Franciaország

  A VIGNOBLES DE CARSAC, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Cavanac, Franciaország.

 7. CAVE COOPER DE BARJAC

  Franciaország

  A CAVE COOPER DE BARJAC, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Barjac, Franciaország.

 8. COOP LES COTEAUX DU LANDION

  Franciaország

  A COOP LES COTEAUX DU LANDION, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Meurville, Franciaország.

 1. CAVES COOPERATIVE LES COTEAUX DE CABRIERES

  Franciaország

  A CAVES COOPERATIVE LES COTEAUX DE CABRIERES, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Cabrieres, Franciaország.

 2. SCA DES VIGNERONS SOMMIEROIS

  Franciaország

  A SCA DES VIGNERONS SOMMIEROIS, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Sommieres, Franciaország.

 3. CAVE COOPERATIVE VITICOLE

  Franciaország

  A CAVE COOPERATIVE VITICOLE, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Valvigneres, Franciaország.

 4. CAVE COOP.DES GRANDS VINS DE JULIENAS

  Franciaország

  A CAVE COOP.DES GRANDS VINS DE JULIENAS, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Julienas, Franciaország.

 5. COOPE VINICOLE DU LUC CAVE DES VIGNERONS DU LUC

  Franciaország

  A COOPE VINICOLE DU LUC CAVE DES VIGNERONS DU LUC, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Le Luc, Franciaország.

 6. CAVE COOPERATIVE VINICOLE

  Franciaország

  A CAVE COOPERATIVE VINICOLE, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Soultz, Franciaország.

 7. LES VIGNERONS DE GRANET SCA

  Franciaország

  A LES VIGNERONS DE GRANET SCA, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Aix En Provence, Franciaország.

 8. VIGNERONS DU VALLESPIR

  Franciaország

  A VIGNERONS DU VALLESPIR, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Le Boulou, Franciaország.

 9. SARL DIOGENE TISSIER & FILS

  Franciaország

  A SARL DIOGENE TISSIER & FILS, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Chavot Courcourt, Franciaország.

 10. CAVE COOP AGRIC VINIFITERROIRS VERTIGE

  Franciaország

  A CAVE COOP AGRIC VINIFITERROIRS VERTIGE, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Talairan, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes