• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • borok- champagne-i módszerrel készítve

A keresés eredménye

Borok- champagne-i módszerrel készítve - Import export

 1. CASALE FALCHINI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Casale Falchini, located just one kilometre from San Gimignano in the province of Siena, spans around 40 hectares, planted with vineyards for the production of wine and extra virgin olive oil. The old farmhouse from which the area takes its name was once a monastery, where the monks could enjoy the rich and fertile land that still surrounds it, thanks to its strategic position on the hill.

 2. HÄNNSL AM ORT - WEINGUT

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A HÄNNSL AM ORT - WEINGUT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, champagne-i módszerrel készítve, Borok - Dél-Tirol, wines, South Tyrol wine, sparkling wines, Borok, champagne-i módszerrel készítve, trentino alto adige wines, production of wines, és Borok - Dél-Tirol. Székhelye Lana, Olaszország.

 3. MANOIR DE VALETTE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A MANOIR DE VALETTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lakójárművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italok - import / export, Borok, champagne-i módszerrel készítve, Alkohol és szeszesitalok, Italok - import / export, Borok, champagne-i módszerrel készítve, és Alkohol és szeszesitalok. Székhelye Mazion, Franciaország.

 4. CA'VITTORIA

  Olaszország

  A CA'VITTORIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Velence környéke, prosecco, Borok - Velence környéke, és wine tasting. Székhelye Conegliano, Olaszország.

 5. SEBASTIAAN WIJNIMPORT

  Hollandia

  A SEBASTIAAN WIJNIMPORT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Székhelye Houten, Hollandia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GOLD-DELIKATESSEN GMBH

  Svájc

  A GOLD-DELIKATESSEN GMBH, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Székhelye Deitingen, Svájc.

 2. MINSK SPARKLING WINES FACTORY OJSC

  Belorusszia

  A MINSK SPARKLING WINES FACTORY OJSC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Habzóborok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pezsgők, Borok, champagne-i módszerrel készítve, wines, Pezsgők, sparkling wines, és Borok, champagne-i módszerrel készítve. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 3. BOSQUEDILHOS & RAMODILHERAS LDA

  Portugália

  A BOSQUEDILHOS & RAMODILHERAS LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, champagne-i módszerrel készítve, és Borok, champagne-i módszerrel készítve. Székhelye Barcarena, Portugália.

 4. CAVE DE TURCKHEIM

  Franciaország

  A CAVE DE TURCKHEIM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Franciaország, Borok - Elszász, Borok - Franciaország, Borok - Elszász, sparkling wine, és pinot grigio. Székhelye Turckheim, Franciaország.

 5. NOVA CATERING

  Bulgária

  A NOVA CATERING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Székhelye Sofia, Bulgária.

 1. MAISON ARCA FRIN

  Franciaország

  A MAISON ARCA FRIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine cellar articles, és wine cellar storage fittings. Székhelye Saint Jacques De La Lande, Franciaország.

 2. SKYFALL

  Spanyolország

  A SKYFALL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Székhelye Sant Sadurní D'anoia, Barcelona, Spanyolország.

 1. VINIREGI SRL

  Belgium

  A VINIREGI SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rapid response plumbing service. Székhelye Auderghem, Belgium.

 2. SIMEB

  Franciaország

  A SIMEB, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Székhelye BEZIERS Cedex, Franciaország.

 3. BRUUT CHAMPAGNE

  Hollandia

  A BRUUT CHAMPAGNE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is company gift items. Székhelye Voorburg, Hollandia.

 4. MAISON REMY BREQUE

  Franciaország

  A MAISON REMY BREQUE, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye St Gervais, Franciaország.

 5. YEREVAN "SHAMPAYN GININERI GORTSARAN" OJSC

  Örményország

  A YEREVAN "SHAMPAYN GININERI GORTSARAN" OJSC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is brut sparkling wine. Székhelye Yerevan, Örményország.

 6. CAVA SOLÀ RAVENTÓS

  Spanyolország

  A CAVA SOLÀ RAVENTÓS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Székhelye Sant Sadurni D´anoia, Spanyolország.

 7. CAVE COOPERATIVE AGRICOLE DE SAINT-PANTALEON

  Franciaország

  A CAVE COOPERATIVE AGRICOLE DE SAINT-PANTALEON, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye St Pantaleon Les Vignes, Franciaország.

 8. CAVE COOP.DES GRANDS VINS DE JULIENAS

  Franciaország

  A CAVE COOP.DES GRANDS VINS DE JULIENAS, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Julienas, Franciaország.

 1. GELDERMANN PRIVATSEKTKELLEREI GMBH

  Németország

  A GELDERMANN PRIVATSEKTKELLEREI GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Habzóborok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, champagne-i módszerrel készítve, Pezsgők és habzóborok, Borok, champagne-i módszerrel készítve, és Pezsgők és habzóborok. Székhelye Breisach, Németország.

 2. SOC COOP AGRIC PRODUC VIN BLANC ORMARINE

  Franciaország

  A SOC COOP AGRIC PRODUC VIN BLANC ORMARINE, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Pinet, Franciaország.

 3. WEIN- UND SEKTKELLEREIEN JAKOB GERHARDT NIERSTEINER SCHLOSSKELLLEREIEN GMBH & CO. KG

  Németország

  A WEIN- UND SEKTKELLEREIEN JAKOB GERHARDT NIERSTEINER SCHLOSSKELLLEREIEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pezsgők és habzóborok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, champagne-i módszerrel készítve, Alkohol és szeszesitalok, Borok, champagne-i módszerrel készítve, és Alkohol és szeszesitalok. Székhelye Nierstein, Németország.

 4. CAVE COOPER DE BARJAC

  Franciaország

  A CAVE COOPER DE BARJAC, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Barjac, Franciaország.

 5. PLOYEZ-JACQUEMART

  Franciaország

  A PLOYEZ-JACQUEMART, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Ludes, Franciaország.

 6. ETABLISSEMENT LOUIS JACQUIER

  Franciaország

  A ETABLISSEMENT LOUIS JACQUIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borerjesztőkádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borok, champagne-i módszerrel készítve, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, és Borok, champagne-i módszerrel készítve. Székhelye Quintigny, Franciaország.

 7. OENO PREST

  Franciaország

  A OENO PREST, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Coursan, Franciaország.

 8. VIGNERONS DU VALLESPIR

  Franciaország

  A VIGNERONS DU VALLESPIR, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Le Boulou, Franciaország.

 9. CAVE COOPERATIVE VINICOLE

  Franciaország

  A CAVE COOPERATIVE VINICOLE, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Soultz, Franciaország.

 10. LES VIGNERONS DE PELISSANNE

  Franciaország

  A LES VIGNERONS DE PELISSANNE, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Pelissanne, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes