• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • borok - velence környéke

A keresés eredménye

Borok - velence környéke - Import export

 1. CANTINE INTROVIGNE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A CANTINE INTROVIGNE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Velence környéke. Székhelye Codognè, Olaszország.

 2. CA'VITTORIA

  Olaszország

  A CA'VITTORIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Velence környéke, prosecco, Borok - Velence környéke, és wine tasting. Székhelye Conegliano, Olaszország.

 3. VENETO PASSION

  Olaszország

  A VENETO PASSION, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borok - Velence környéke. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tour operators - culture, és coach rental for national tourism. Székhelye Montebello Vicentino, Olaszország.

 4. MASI AGRICOLA S.P.A.

  Olaszország

  A MASI AGRICOLA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Olaszország, Borok - Velence környéke, Borok - Olaszország, friulano wine, és Borok - Velence környéke. Székhelye Gargagnago Di Valpolicella, Olaszország.

 5. TENUTA IL CANOVINO

  Olaszország

  A TENUTA IL CANOVINO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Velence környéke. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Olaszország, red wines, amarone della valpolicella, corvina veronese, és Borok - Olaszország. Székhelye Mizzole, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ITALIAN WINE LOVER

  Olaszország

  A ITALIAN WINE LOVER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Velence környéke, tuscan wine, apulian wine, piedmontese wine, és Borok - Velence környéke. Székhelye Barletta, Olaszország.

 2. AZIENDA AGRICOLA CA' DEL SETTE

  Olaszország

  A AZIENDA AGRICOLA CA' DEL SETTE, tevékenységi ágazata Borok - Velence környéke. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pezsgők és habzóborok, Borok, Habzóborok, farm, Pezsgők és habzóborok, Borok, és Habzóborok. Székhelye Monteforte D'Alpone (Vr), Olaszország.

 3. VILLA CANTHUS AZ.VINICOLA

  Olaszország

  A VILLA CANTHUS AZ.VINICOLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Velence környéke. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Frioul Vénétie Julienne, veneto wine, Borok - Frioul Vénétie Julienne, és sweet wine. Székhelye Fossalta Di Piave, Olaszország.

 4. DOVITIA SAS

  Olaszország

  A DOVITIA SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Velence környéke. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dynamic display, és wine analysis. Székhelye Sovizzo, Olaszország.

 5. GELISI ANTONIO

  Olaszország

  A GELISI ANTONIO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Velence környéke, Winery nursery, Winery, és Borok - Velence környéke. Székhelye San Quirino, Olaszország.

 1. CANTINE VITEVIS

  Olaszország

  A CANTINE VITEVIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, Borok - Velence környéke, Borok, és Borok - Velence környéke. Székhelye Montecchio Maggiore, Olaszország.

 2. AZIENDA AGRICOLA VIGNE DELLE ROSE

  Olaszország

  A AZIENDA AGRICOLA VIGNE DELLE ROSE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Velence környéke. Tevékenykedik a következő ágazatokban is production of wines, és sparkling wines. Székhelye Albignasego, Olaszország.

 1. AZ.AGRICOLA VIGNE MATTE S.R.L.

  Olaszország

  A AZ.AGRICOLA VIGNE MATTE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Velence környéke. Székhelye Cison Di Valmarino, Olaszország.

 2. AZ. AGR. MIRAVAL DI MIRAVAL GIOVANNI

  Olaszország

  A AZ. AGR. MIRAVAL DI MIRAVAL GIOVANNI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Velence környéke. Székhelye Ormelle, Olaszország.

 3. CA.VI.BEN. (S.P.A.)

  Olaszország

  A CA.VI.BEN. (S.P.A.), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Velence környéke, és Borok - Velence környéke. Székhelye Cazzano Di Tramigna (Vr), Olaszország.

 4. AZIENDA AGRICOLA CASAROTTO

  Olaszország

  A AZIENDA AGRICOLA CASAROTTO, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Velence környéke, és Borok - Velence környéke. Székhelye Montecchia Di Crosara (Vr), Olaszország.

 5. CESCON ITALO STORIA E VINI

  Olaszország

  A CESCON ITALO STORIA E VINI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Velence környéke. Székhelye Roncadelle di Ormelle (IT), Olaszország.

 6. CANTINA DEL CASTELLO

  Olaszország

  A CANTINA DEL CASTELLO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Velence környéke. Székhelye Soave, Olaszország.

 7. AZ. AGR. LA CASA VECCHIA

  Olaszország

  A AZ. AGR. LA CASA VECCHIA, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Velence környéke, és Borok - Velence környéke. Székhelye Valdobbiadene (Tv), Olaszország.

 8. CANTINE BUOSO

  Olaszország

  A CANTINE BUOSO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Velence környéke. Tevékenykedik a következő ágazatokban is prosecco, és pinot grigio. Székhelye Caorle, Olaszország.

 1. AZ. VITIVINICOLA MIRAVAL

  Olaszország

  A AZ. VITIVINICOLA MIRAVAL, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Velence környéke, és Borok - Velence környéke. Székhelye Ormelle (Tv), Olaszország.