• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • borok - szicília

A keresés eredménye

Borok - szicília - Import export

 1. TENUTE CUFFARO

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A TENUTE CUFFARO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Szicília. Székhelye Agrigento, Olaszország.

 2. MADE IN SICILIA SPECIALITÀ GOURMET

  Olaszország

  A MADE IN SICILIA SPECIALITÀ GOURMET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Szicília. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Minőségi táplálkozás, Minőségi táplálkozás, preserved food, sauces, és food supplies for restaurants. Székhelye San Pietro Clarenza, Olaszország.

 3. CANTINA MYLE - AZ. AGR. SPES 2000 SNC

  Olaszország

  A CANTINA MYLE - AZ. AGR. SPES 2000 SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Szicília. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Quality assurance. Székhelye Castelmola, Olaszország.

 4. RENDA

  Olaszország

  A RENDA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Szicília. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine cellar, online chocolate sales, preserves, és gastronomic product. Székhelye Trapani, Olaszország.

 5. GS DI PECI GAETANO S.A.S

  Olaszország

  A GS DI PECI GAETANO S.A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Likőrök, Borok - Szicília, tangerines, bitters, Likőrök, és Borok - Szicília. Székhelye Paternò, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. FRANTOIO OLEARIO F.A.T.

  Olaszország

  A FRANTOIO OLEARIO F.A.T., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Olívaolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Szicília, cooking vinegar, oil presses, Borok - Szicília, és oil-mills. Székhelye Nicolosi, Olaszország.

 2. G.A.F.A. S.R.L.

  Olaszország

  A G.A.F.A. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Szicília. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, Borok - Olaszország, Borok, Borok - Olaszország, marsala, és zibibbo. Székhelye Marsala, Olaszország.

 3. AZIENDA AGRICOLA VASARI

  Olaszország

  A AZIENDA AGRICOLA VASARI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Szicília, Borok - Szicília, és organic wine. Székhelye Santa Lucia del Mela, Olaszország.

 4. BEDDUVIDDI BOTTEGA SICILIANA

  Olaszország

  A BEDDUVIDDI BOTTEGA SICILIANA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Szicília. Tevékenykedik a következő ágazatokban is traditional product, Foods, specialties, és sicilian patisserie. Székhelye Valverde, Olaszország.

 5. SICILIA360

  Olaszország

  A SICILIA360, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Utazás és turizmus. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Szicília, és Borok - Szicília. Székhelye Palermo, Olaszország.

 1. PATERNÒ VIGNETI E CANTINE

  Olaszország

  A PATERNÒ VIGNETI E CANTINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Olaszország, Borok - Szicília, BIOLÓGIAI MEZŐGAZDASÁG, organic wine, Borok - Olaszország, Borok - Szicília, és BIOLÓGIAI MEZŐGAZDASÁG. Székhelye Noto, Olaszország.

 2. SICILIAN FLAVORS

  Olaszország

  A SICILIAN FLAVORS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borok - Szicília. Tevékenykedik a következő ágazatokban is olive oil, in oil conserves, és crushed pistachios. Székhelye Torrenova, Olaszország.

 1. AZIENDA VINICOLA MACCOTTA

  Olaszország

  A AZIENDA VINICOLA MACCOTTA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Szicília, Borok - Olaszország, Borok - Szicília, és Borok - Olaszország. Székhelye Pantelleria, Olaszország.

 2. AZIENDA VITIVINICOLA CASÀ

  Olaszország

  A AZIENDA VITIVINICOLA CASÀ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Olaszország, Borok - Szicília, Borok - Olaszország, Borok - Szicília, nero d'avola, és sicilian wine. Székhelye Agrigento, Olaszország.

 3. AZ. AGR. REALE MARIA

  Olaszország

  A AZ. AGR. REALE MARIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Szicília. Tevékenykedik a következő ágazatokban is production of wines, és wineries. Székhelye ADRANO, Olaszország.

 4. SICILDELIZIE

  Olaszország

  A SICILDELIZIE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Szicília. Tevékenykedik a következő ágazatokban is regional and typical food products. Székhelye Reggio Calabria, Olaszország.

 5. SICILIA DA BERE

  Olaszország

  A SICILIA DA BERE, tevékenységi ágazata Borok - Szicília. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ételkülönlegességek, dried fruit, traditional product, és Ételkülönlegességek. Székhelye Trapani (Tp), Olaszország.

 6. AZIENDA AGRICOLA COSTANTINO L. & FIGLI S.S.

  Olaszország

  A AZIENDA AGRICOLA COSTANTINO L. & FIGLI S.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Szicília. Székhelye Palermo, Olaszország.

 7. CRIV SRL

  Olaszország

  A CRIV SRL, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Szicília, Szárított (aszalt) gyümölcsök, spices, Borok - Szicília, és Szárított (aszalt) gyümölcsök. Székhelye Trapani (Tp), Olaszország.

 8. TERRE DEL BELICE SCA

  Olaszország

  A TERRE DEL BELICE SCA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Szicília, és Borok - Szicília. Székhelye Partanna, Olaszország.

 1. GUARINO VINI E OLIO EXTRAVERGINE DI OLIVA

  Olaszország

  A GUARINO VINI E OLIO EXTRAVERGINE DI OLIVA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Szicília. Székhelye Partanna, Olaszország.

 2. D.P.S. - DISTRIBUZIONE PRODOTTI SICILIANI

  Olaszország

  A D.P.S. - DISTRIBUZIONE PRODOTTI SICILIANI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Szicília, Borok - Szicília, és sicilian wine. Székhelye Misilmeri (pa), Olaszország.

 3. MIMMO PAONE PRODUTTORE VINICOLO

  Olaszország

  A MIMMO PAONE PRODUTTORE VINICOLO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Szicília. Székhelye Torregrotta, Olaszország.

 4. AZIENDA VINICOLA ETNA ROCCA D'API

  Olaszország

  A AZIENDA VINICOLA ETNA ROCCA D'API, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Szicília, és Borok - Szicília. Székhelye Zafferana Etnea (Ct), Olaszország.

 5. BIASON RENZO

  Olaszország

 6. LA BOUSSOLE

  Franciaország