• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • borok - szardínia

A keresés eredménye

Borok - szardínia - Import export

 1. E-SARDINIAFOOD.COM

  Olaszország

  A E-SARDINIAFOOD.COM, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Szardínia, Borok - Szardínia, és sale of cheese products. Székhelye Oristano, Olaszország.

 2. CANTINA DEL GIOGANTINU

  Olaszország

  A CANTINA DEL GIOGANTINU, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Szardínia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is production of wines, vermentino, wines, és fine wines. Székhelye Berchidda, Olaszország.

 3. ATHA RUJA PODERI

  Olaszország

  A ATHA RUJA PODERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Szardínia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine shop, tourism and agriculture, wine cellars, és wine bar wine tasting. Székhelye Dorgali, Olaszország.

 4. CANTINA GIAMPIETRO PUGGIONI SRL

  Olaszország

  A CANTINA GIAMPIETRO PUGGIONI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Szardínia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cannonau. Székhelye Mamoiada, Olaszország.

 5. AZIENDA AGRICOLA SERRANELLO

  Olaszország

  A AZIENDA AGRICOLA SERRANELLO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Szardínia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is company domiciliation. Székhelye Bono, Olaszország.

Szűrök

A keresés eredménye

Borok - szardínia - Import export

Találatok száma

5 Vállalat