• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • borok - spanyolország

A keresés eredménye

Borok - spanyolország - Import export

 1. BODEGAS IBAÑESAS DE EXPORTACIÓN

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  Bodegas ibañesas exports wine and must per litre worldwide. We are not just a wine cellar. We are a family project aimed at appreciating and sharing our wine and our land. Our wine cellar is part of the Manchuela designation of origin. White wine. red wine. Rosé wine. Must.

 2. BODEGAS NAJERILLA

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A BODEGAS NAJERILLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Spanyolország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, Wines - Rioja, young wine, red wines, Borok, crianzas, guaranteed aoc, és wine production. Székhelye Arenzana De Abajo-La Rioja, Spanyolország.

 3. STEWART HILL WALKER

  Egyesült Királyság

  A STEWART HILL WALKER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Rioja. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, Borok - Spanyolország, red wines, wine exporter, Borok, és Borok - Spanyolország. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 4. BODEGAS SOLANA DE RAMÍREZ RUIZ

  Spanyolország

  A BODEGAS SOLANA DE RAMÍREZ RUIZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Spanyolország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, Borok - Rioja, white wines, Borok, és Borok - Rioja. Székhelye Abalos-La Rioja, Spanyolország.

 5. VINÍCOLA RIOJANA DE ALCANADRE

  Spanyolország

  A VINÍCOLA RIOJANA DE ALCANADRE, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Spanyolország, wine cellars, red wines, Borok - Spanyolország, és white wines. Székhelye Alcanadre-La Rioja, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ETHEREUS WINES

  Spanyolország

  A ETHEREUS WINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Spanyolország. Székhelye Requena, Spanyolország.

 2. SCHLUMBERGER VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH & CO KG

  Németország

  A SCHLUMBERGER VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH & CO KG, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Borok - Spanyolország. Székhelye Meckenheim, Németország.

 3. CAMPO & BADAJOZ

  Spanyolország

  A CAMPO & BADAJOZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sonka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olívaolaj, Borok - Spanyolország, pork, Olívaolaj, és Borok - Spanyolország. Székhelye Zafra-Badajoz, Spanyolország.

 4. COMPAÑÍA EUROPEA EXPORTADORA DE VINOS

  Spanyolország

  A COMPAÑÍA EUROPEA EXPORTADORA DE VINOS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borok - Spanyolország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine producers, table wines, red wines, és white wines. Székhelye Cambeo-Coles-Ourense, Spanyolország.

 5. BODEGAS Y VIÑEDOS RIVALIA

  Spanyolország

  A BODEGAS Y VIÑEDOS RIVALIA, tevékenységi ágazata Borok - Spanyolország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, Borok - Rioja, AOC label wines, Borok, és Borok - Rioja. Székhelye Badarán-La Rioja, Spanyolország.

 1. AGRICOLA FALSET-MARCA SCCL.

  Spanyolország

  A AGRICOLA FALSET-MARCA SCCL., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Spanyolország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vermouth, és Extra virgin oil. Székhelye Falset, Spanyolország.

 2. BODEGA SOLAR DE MUÑOSANCHO

  Spanyolország

  A BODEGA SOLAR DE MUÑOSANCHO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Spanyolország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Kasztília és León, white wines, red wines, és Borok - Kasztília és León. Székhelye La Seca-Valladolid, Spanyolország.

 1. BODEGAS CILLAR DE SILOS

  Spanyolország

  A BODEGAS CILLAR DE SILOS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Spanyolország. Székhelye Quintana Del Pidio-Burgos, Spanyolország.

 2. COMERCIALIZADORA ENEO SL.

  Spanyolország

  A COMERCIALIZADORA ENEO SL., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Rioja. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Spanyolország, Wines - Rioja, Borok - Spanyolország, és brut sparkling wine. Székhelye Haro, Spanyolország.

 3. BODEGAS Y VIÑEDOS TAMARAL

  Spanyolország

  A BODEGAS Y VIÑEDOS TAMARAL, tevékenységi ágazata Borok - Spanyolország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Kasztília és León, wine shop, production of wines, D.O.C. (Controlled Denomination of Origin), és Borok - Kasztília és León. Székhelye Padilla De Duero (peñafiel)-Valladolid, Spanyolország.

 4. BODEGAS YZAGUIRRE

  Spanyolország

  A BODEGAS YZAGUIRRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Spanyolország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, vermouth, Borok, vermouth wines, és wineries. Székhelye El Morell-Tarragona, Spanyolország.

 5. COOPERATIVA SAN ANTONIO ABAD

  Spanyolország

  A COOPERATIVA SAN ANTONIO ABAD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Spanyolország, Borok - Kasztília-La Mancha, Borok - Spanyolország, Borok - Kasztília-La Mancha, wine cellars, és production of wines. Székhelye Villacañas-Toledo, Spanyolország.

 6. GRUPO CRA JUICE

  Spanyolország

  A GRUPO CRA JUICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Spanyolország, Concentrated extracts - beverages, sweet wine, Borok - Spanyolország, és production of wines. Székhelye ALBACETE, Spanyolország.

 7. BODEGA SAN PEDRO APÓSTOL S COOP

  Spanyolország

  A BODEGA SAN PEDRO APÓSTOL S COOP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Spanyolország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, guaranteed aoc, red wines, Borok, és white wines. Székhelye Huércanos-La Rioja, Spanyolország.

 8. SINNER WINE

  Spanyolország

  A SINNER WINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Murcia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Spanyolország, Borok - Spanyolország, red wines, white wines, és rose wine. Székhelye Murcia, Spanyolország.

 1. JUAN RAMON LOZANO SA

  Spanyolország

  A JUAN RAMON LOZANO SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Spanyolország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Kasztília-La Mancha, Borok - Kasztília-La Mancha, és wine shop. Székhelye Villarrobledo, Spanyolország.

 2. COOPERATIVO NUESTRA SEÑORA DEL PILAR

  Spanyolország

  A COOPERATIVO NUESTRA SEÑORA DEL PILAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília-La Mancha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, Borok - Spanyolország, wine cellars, Winery cooperative, Borok, és Borok - Spanyolország. Székhelye Quero-Toledo, Spanyolország.

 3. BODEGAS PATROCINIO

  Spanyolország

  A BODEGAS PATROCINIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Rioja. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, Borok - Spanyolország, red wines, Borok, és Borok - Spanyolország. Székhelye Uruñuela-La Rioja, Spanyolország.

 4. BODEGAS BENETAKOA

  Spanyolország

  A BODEGAS BENETAKOA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Spanyolország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, Borok - Rioja, Borok, Borok - Rioja, red wines, és white wines. Székhelye Villabuena De Álava-Álava, Spanyolország.

 5. BODEGAS HIJOS DE FÉLIX SALAS

  Spanyolország

  A BODEGAS HIJOS DE FÉLIX SALAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Spanyolország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is red wines. Székhelye Corcos-Valladolid, Spanyolország.

 6. SEÑORÍO DE RUBIÓS

  Spanyolország

  A SEÑORÍO DE RUBIÓS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Spanyolország, Borok - Galícia, Borok - Spanyolország, és Borok - Galícia. Székhelye As Neves-Pontevedra, Spanyolország.

 7. VINOS CON DENOMINACIÓN

  Spanyolország

  A VINOS CON DENOMINACIÓN, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Borok - Spanyolország. Székhelye Noáin, Spanyolország.

 8. WIJNHANDEL DE HEERLYCKHEID

  Belgium

  A WIJNHANDEL DE HEERLYCKHEID, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pezsgők és habzóborok, Borok - Franciaország, Borok, Borok - Spanyolország, Pezsgők és habzóborok, Borok - Franciaország, Borok, és Borok - Spanyolország. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 9. LA DESPENSA DE DULCINEA

  Spanyolország

  A LA DESPENSA DE DULCINEA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Húskonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Spanyolország, household products distribution, Borok - Spanyolország, és Flavoured vinegars. Székhelye La Roda, Spanyolország.

 10. HET WIJNHUIS

  Belgium

  A HET WIJNHUIS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Olaszország, Borok - Franciaország, Borok - Spanyolország, Borok - Olaszország, Borok - Franciaország, Borok - Spanyolország, és Wines - Portugal. Székhelye Antwerpen, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes