• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • borok - pouilles

A keresés eredménye

Borok - pouilles - Import export

 1. CANTINE OLEIFICIO D'URSO S.R.L.

  Olaszország

  A CANTINE OLEIFICIO D'URSO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Pouilles, Borok - Pouilles, primitivo di manduria, és Extra virgin oil. Székhelye VILLA CASTELLI, Olaszország.

 2. CANTINA SOCIALE COOPERATIVA DI LEVERANO

  Olaszország

  A CANTINA SOCIALE COOPERATIVA DI LEVERANO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Pouilles. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Olaszország, Borok, Borok - Olaszország, Borok, és primitivo. Székhelye Leverano, Olaszország.

 3. AZIENDA VITIVINICOLA FRANCESCO CANDIDO

  Olaszország

  A AZIENDA VITIVINICOLA FRANCESCO CANDIDO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Olaszország, Borok - Pouilles, Borok - Olaszország, Borok - Pouilles, és fiano. Székhelye San Donaci, Olaszország.

 4. LEONE DE CASTRIS

  Olaszország

  A LEONE DE CASTRIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Olaszország, Borok - Pouilles, Borok - Olaszország, Borok - Pouilles, és primitivo. Székhelye Salice Salentino, Olaszország.

 5. CANTINA SOCIALE LUCA GENTILE SOC. COOP.

  Olaszország

  A CANTINA SOCIALE LUCA GENTILE SOC. COOP., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Pouilles, primitive wine, typical italian wines, Borok - Pouilles, és wines. Székhelye Cassano Delle Murge, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AMASTUOLA SOCIETÀ AGRICOLA S.S.

  Olaszország

  A AMASTUOLA SOCIETÀ AGRICOLA S.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Olaszország, Borok - Pouilles, Borok - Olaszország, Borok - Pouilles, organic wine, és primitive wine. Székhelye Massafra, Olaszország.

 2. CASTELLO MONACI S.R.L.

  Olaszország

  A CASTELLO MONACI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Olaszország, Borok - Pouilles, Borok - Olaszország, Borok - Pouilles, primitivo, és negro amaro. Székhelye Salice Salentino, Olaszország.

 3. CANTINA SAN DONACI

  Olaszország

  A CANTINA SAN DONACI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Olaszország, Borok - Pouilles, primitivo, Borok - Olaszország, és Borok - Pouilles. Székhelye San Donaci, Olaszország.

 4. AZIENDA VINICOLA CANTELE S.R.L.

  Olaszország

  A AZIENDA VINICOLA CANTELE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Olaszország, Borok - Pouilles, Borok - Olaszország, Borok - Pouilles, és primitivo. Székhelye Guagnano, Olaszország.

 5. MASSERIA DUCA D'ASCOLI

  Olaszország

  A MASSERIA DUCA D'ASCOLI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Pouilles, Organic wine producers, typical italian wines, és Borok - Pouilles. Székhelye Castelluccio Dei Sauri, Olaszország.

 1. CORRICELLI SRL

  Olaszország

  A CORRICELLI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Pouilles, és Borok - Pouilles. Székhelye Canosa Di Puglia-Loconia, Olaszország.

 2. CANTINE REGALE

  Olaszország

  A CANTINE REGALE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Pouilles, organic wine, montepulciano, és Borok - Pouilles. Székhelye Barletta, Olaszország.

 1. GENUSS7.DE GMBH

  Németország

  A GENUSS7.DE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Pouilles. Tevékenykedik a következő ágazatokban is red wines, white wines, primitivo di manduria, és primitivo. Székhelye Schönaich, Németország.

 2. AZIENDA AGRICOLA LOIOLA

  Olaszország

  A AZIENDA AGRICOLA LOIOLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olívaolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Pouilles, és Borok - Pouilles. Székhelye Minervino Murge, Olaszország.

 3. AZ.AGRICOLA FOGGETTI SABINO

  Olaszország

  A AZ.AGRICOLA FOGGETTI SABINO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Pouilles. Tevékenykedik a következő ágazatokban is import/export, production and sale of fruit and vegetables, spicy peppers, és turnip tops. Székhelye Canosa Di Puglia, Olaszország.

 4. AZIENDA AGRICOLA ATTANASIO

  Olaszország

  A AZIENDA AGRICOLA ATTANASIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Pouilles, Borok - Pouilles, negro amaro, primitive wine, és extra virgin olive oil. Székhelye Carmiano, Olaszország.

 5. FIRMA GM COOL

  Németország

  A FIRMA GM COOL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Pouilles. Székhelye Hamburg, Németország.

 6. CASA VINICOLA ERRICO SRL

  Olaszország

  A CASA VINICOLA ERRICO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Pouilles. Székhelye Cerignola, Olaszország.

 7. UGOZANIER

  Olaszország

  A UGOZANIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Pouilles, Borok, primitivo, Borok - Pouilles, és Borok. Székhelye Squinzano, Olaszország.

 8. FEUDI VALLE D'ITRIA

  Olaszország

  A FEUDI VALLE D'ITRIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Pouilles. Tevékenykedik a következő ágazatokban is primitive wine, és Extra virgin organic olive oil. Székhelye Grottaglie, Olaszország.

 1. MINERVA SRLS

  Olaszország

  A MINERVA SRLS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borok - Pouilles. Székhelye Bovino, Olaszország.

 2. TENUTA LA FRANCESCA AZIENDA AGRICOLA

  Olaszország

Szűrök

A keresés eredménye

Borok - pouilles - Import export

Találatok száma

22 Vállalat