• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • borok - piemonte

A keresés eredménye

Borok - piemonte - Import export

 1. PODERI MORETTI DI MORETTI FRANCESCO

  Olaszország

  A PODERI MORETTI DI MORETTI FRANCESCO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Piemonte. Székhelye Monteu Roero, Olaszország.

 2. AZIENDA SAN MICHELE S.N.C

  Olaszország

  A AZIENDA SAN MICHELE S.N.C, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Piemonte. Tevékenykedik a következő ágazatokban is moscato d'asti, arneis, dolcetto d'alba, és barbaresco. Székhelye Neive, Olaszország.

 3. AZIENDA AGRICOLA CARLO GIACOSA

  Olaszország

  A AZIENDA AGRICOLA CARLO GIACOSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Piemonte. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wineries, és wine bar wine tasting. Székhelye Barbaresco, Olaszország.

 4. CONTERNO FANTINO

  Olaszország

  A CONTERNO FANTINO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Olaszország, Borok - Piemonte, Borok - Olaszország, Borok - Piemonte, barolo, és barbera d'alba. Székhelye Monforte D'alba, Olaszország.

 5. SOCIETÀ AGRICOLA ROCCIA ROSSA SRL

  Olaszország

  A SOCIETÀ AGRICOLA ROCCIA ROSSA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Piemonte. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine-growing businesses. Székhelye Brusnengo, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ALESSANDRO MOTTA

  Olaszország

  A ALESSANDRO MOTTA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Piemonte. Székhelye Castel Rocchero, Olaszország.

 2. AZIENDA VITIVINICOLA FONTECHIARA

  Olaszország

  A AZIENDA VITIVINICOLA FONTECHIARA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Piemonte. Tevékenykedik a következő ágazatokban is production of wines, és wine tasting. Székhelye Borgomanero, Olaszország.

 3. MAURO VINI SRL

  Olaszország

  A MAURO VINI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Piemonte. Tevékenykedik a következő ágazatokban is production of wines, és typical italian wines. Székhelye Dronero, Olaszország.

 4. AZIENDA AGRICOLA LA PALAZZINA

  Olaszország

  A AZIENDA AGRICOLA LA PALAZZINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Piemonte. Tevékenykedik a következő ágazatokban is nebbiolo, és red wines. Székhelye Roasio, Olaszország.

 5. CANTINA DELSIGNORE - AZ. VITIVINICOLA

  Olaszország

  A CANTINA DELSIGNORE - AZ. VITIVINICOLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Piemonte. Székhelye Gattinara, Olaszország.

 1. CASTELLARI BERGAGLIO

  Olaszország

  A CASTELLARI BERGAGLIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Piemonte. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gavi. Székhelye Gavi, Olaszország.

 2. NOCETO MICHELOTTI WINERY

  Olaszország

  A NOCETO MICHELOTTI WINERY, tevékenységi ágazata Borok - Piemonte. Székhelye Castel Boglione, Olaszország.

 1. GANCIA.IT

  Olaszország

  A GANCIA.IT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Piemonte. Székhelye Canelli, Olaszország.

 2. GIORGIO CANTAMESSA

  Olaszország

  A GIORGIO CANTAMESSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Piemonte. Tevékenykedik a következő ágazatokban is barbera, és malvasia di casorzo. Székhelye Casorzo, Olaszország.

 3. BAROLO WIJNIMPORT

  Hollandia

  A BAROLO WIJNIMPORT, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Piemonte. Székhelye Leeuwarden, Hollandia.

 4. AZ. AGR. BIOLOGICA BIANCHI

  Olaszország

  A AZ. AGR. BIOLOGICA BIANCHI, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Piemonte, és Borok - Piemonte. Székhelye Sizzano (No), Olaszország.

 5. AZIENDA AGRICOLA CANATO MARCO

  Olaszország

  A AZIENDA AGRICOLA CANATO MARCO, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Piemonte, és Borok - Piemonte. Székhelye Vignale Monferrato (Al), Olaszország.

 6. AZ. AGR. CANTAMESSA MARIA

  Olaszország

  A AZ. AGR. CANTAMESSA MARIA, tevékenységi ágazata Borok - Piemonte. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Olaszország, és Borok - Olaszország. Székhelye Govone (Cn), Olaszország.

 7. CANTINA VITICOLTORI DELL'ACQUESE (SOC.COOP.R.L.)

  Olaszország

  A CANTINA VITICOLTORI DELL'ACQUESE (SOC.COOP.R.L.), tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Piemonte, és Borok - Piemonte. Székhelye Acqui Terme (al), Olaszország.

 8. CANTINA SOCIALE DEL DOLCETTO (SOC.COOP.R.L.)

  Olaszország

  A CANTINA SOCIALE DEL DOLCETTO (SOC.COOP.R.L.), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Piemonte, és Borok - Piemonte. Székhelye Clavesana (CN), Olaszország.

 1. BIASON RENZO

  Olaszország

 2. VINI TIPICI E PREGIATI ANTICO PIEMONTE DI BRETTI LUCIANO

  Olaszország

  A VINI TIPICI E PREGIATI ANTICO PIEMONTE DI BRETTI LUCIANO, tevékenységi ágazata Pezsgők és habzóborok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, Borok - Spanyolország, Borok, és Borok - Spanyolország. Székhelye Redavalle, Olaszország.