• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • borok - olaszország

A keresés eredménye

Borok - olaszország - Import export

 1. FATTORIA LA TORRE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  La Torre is a farming company that owes its name to a skilfully renovated ancient medieval tower dating back to the 10th century that is still now a characteristic feature of the rural hamlet La Villa. The hamlet lies on San Gimignano's hills and is at the centre of one of Italy and Tuscany's most charming and fascinating landscapes: a land of vineyards and olive groves. We produce great wines, grappas and extra virgin olive oils. Our wines are: white, red and rosé. Thanks to our large-scale production we can handle both end consumers as well as companies. We export all our products, Tuscan wines and oils that have established our identity based on quality.

 2. CASA VINICOLA MORANDO S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Located between Asti, Cuneo and Alessandria, a renowned wine-making area, Morando produces and packages bottled and box wine (40 million units a year). The company operates primarily within large-scale retail, supplying Piedmontese and Italian wines, DOCG, DOC and IGT wines, sparkling wines, aromatised wine-based drinks and box wines. It is on the market both with its own brands and with private labels and collaborates as co-packer with leading Italian companies in the sector.

 3. DS2VIN SASU

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A DS2VIN SASU, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Olaszország, Sör, Alkohol és szeszesitalok, Gabona- és gyümölcspálinka, Borok - Olaszország, Sör, Alkohol és szeszesitalok, és Gabona- és gyümölcspálinka. Székhelye Pont D Ain, Franciaország.

 4. DRINK SHOP ONLINE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A DRINK SHOP ONLINE, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italok - import / export, Sör, Természetes ásványvizek, Pezsgők és habzóborok, liquors, Drink Shop Online wines, home-made beer, Italok - import / export, és Online sales of beer. Székhelye Nave, Olaszország.

 5. AG VINS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A AG VINS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Habzóborok, Borok - Bordó, Pezsgők és habzóborok, Borok - Olaszország, Wine wholesaler, wholesale of wine, french wine, Wines - Bordeaux, és Habzóborok. Székhelye Bordeaux, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CAVALLI GIUSEPPE & VINCENZO S.N.C.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A CAVALLI GIUSEPPE & VINCENZO S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Székhelye Bagnara Di Romagna, Olaszország.

 2. LA PIEMONTINA S.S.A.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A LA PIEMONTINA S.S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Olaszország, farm, ghemme, wineries, Borok - Olaszország, hills around Novara, wines, wine cellar, és white wines. Székhelye Sizzano, Olaszország.

 3. ETNASHIRE

  Olaszország

  A ETNASHIRE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Olaszország, regional wine, award-winning wines, Borok - Olaszország, és traditional product. Székhelye Viagrande, Olaszország.

 4. CANTINA COOPERATIVA DI PITIGLIANO SOC. COOP. A RL

  Olaszország

  A CANTINA COOPERATIVA DI PITIGLIANO SOC. COOP. A RL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is extra virgin olive oil, dry white wine, wines, és tuscan wine. Székhelye Pitigliano, Olaszország.

 5. ACRI WINE SERVICE

  Olaszország

  A ACRI WINE SERVICE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is prosecco. Székhelye Gussago, Olaszország.

 1. CANTINE OLEIFICIO D'URSO S.R.L.

  Olaszország

  A CANTINE OLEIFICIO D'URSO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Pouilles, Borok - Pouilles, primitivo di manduria, és Extra virgin oil. Székhelye VILLA CASTELLI, Olaszország.

 2. INCREDIBLE DESIGNS

  Hollandia

  A INCREDIBLE DESIGNS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bútorzat szállodák és vendéglátóipar számára, Bútorzat, szállodák, Bútorzat szállodák és vendéglátóipar számára, Bútorzat, szállodák, items for bars, restaurants, hotels, és hotel, bar, restaurant and institutional supplies. Székhelye Doetinchem, Hollandia.

 1. SOCIETA' AGRICOLA LE MIRE S.S.

  Olaszország

  A SOCIETA' AGRICOLA LE MIRE S.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Likőrborok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Olaszország, prosecco di valdobbiadene, sparkling wines, Borok - Olaszország, és wine-growing businesses. Székhelye Refrontolo, Olaszország.

 2. AZIENDA AGRICOLA DRUSIAN

  Olaszország

  A AZIENDA AGRICOLA DRUSIAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Habzóborok, prosecco, veneto wine, Habzóborok, és production of wines. Székhelye Bigolino-Valdobbiadene, Olaszország.

 3. CANTINA SOCIALE COOPERATIVA DI LEVERANO

  Olaszország

  A CANTINA SOCIALE COOPERATIVA DI LEVERANO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Pouilles. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Olaszország, Borok, Borok - Olaszország, Borok, és primitivo. Székhelye Leverano, Olaszország.

 4. AMANTI DI VINO VINI SFUSI DOLCEZZE E PRELIBATEZZE SICILIANE

  Olaszország

  A AMANTI DI VINO VINI SFUSI DOLCEZZE E PRELIBATEZZE SICILIANE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Olaszország, wines, production of wines, Borok - Olaszország, és wineries. Székhelye Siracusa, Olaszország.

 5. LEONE DE CASTRIS

  Olaszország

  A LEONE DE CASTRIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Olaszország, Borok - Pouilles, Borok - Olaszország, Borok - Pouilles, és primitivo. Székhelye Salice Salentino, Olaszország.

 6. TENUTA CARBOGNANO

  Olaszország

  A TENUTA CARBOGNANO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is syrah. Székhelye Gemmano, Olaszország.

 7. CANTINA SOCIALE LUCA GENTILE SOC. COOP.

  Olaszország

  A CANTINA SOCIALE LUCA GENTILE SOC. COOP., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Pouilles, primitive wine, typical italian wines, Borok - Pouilles, és wines. Székhelye Cassano Delle Murge, Olaszország.

 8. AZIENDA VITIVINICOLA FRANCESCO CANDIDO

  Olaszország

  A AZIENDA VITIVINICOLA FRANCESCO CANDIDO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Olaszország, Borok - Pouilles, Borok - Olaszország, Borok - Pouilles, és fiano. Székhelye San Donaci, Olaszország.

 1. WINZERS WEINE E.K.

  Németország

  A WINZERS WEINE E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Székhelye Prittriching, Németország.

 2. AZIENDA AGRICOLA LA TORRE

  Olaszország

  A AZIENDA AGRICOLA LA TORRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Toscana, Borok, Borok - Toscana, brunello di montalcino, és Borok. Székhelye Montalcino, Olaszország.

 3. MEDICI ERMETE & FIGLI SRL

  Olaszország

  A MEDICI ERMETE & FIGLI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is table wines, marketing of wines and musts, typical italian wines, és wines. Székhelye Reggio Emilia, Olaszország.

 4. ITALIAN WINE SHOPPING DI LUCA LATTENE

  Olaszország

  A ITALIAN WINE SHOPPING DI LUCA LATTENE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Olaszország, Sör, Borok - Olaszország, és Sör. Székhelye Sorrento, Olaszország.

 5. CANTINE DUE TORRI NELLA VAL D'ENZA

  Olaszország

  A CANTINE DUE TORRI NELLA VAL D'ENZA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is typical italian wines, wines, és emilian wine. Székhelye Montecchio Emilia, Olaszország.

 6. PORTOVINO

  Belgium

  A PORTOVINO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Franciaország, Borok - Olaszország, Borok - Spanyolország, Borok - Franciaország, Borok - Olaszország, Borok - Spanyolország, és Wines - Germany. Székhelye Maldegem, Belgium.

 7. DP FOOD SRL

  Olaszország

  A DP FOOD SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is truffles, grappas, wine cellar, és wines. Székhelye Forte Dei Marmi, Olaszország.

 8. CANTINE DI MEZZALUNA

  Olaszország

  A CANTINE DI MEZZALUNA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Olaszország, Borok - Lombardia, Borok - Olaszország, és Borok - Lombardia. Székhelye Montalto Pavese, Olaszország.

 9. HET WIJNHUIS

  Belgium

  A HET WIJNHUIS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Olaszország, Borok - Franciaország, Borok - Spanyolország, Borok - Olaszország, Borok - Franciaország, Borok - Spanyolország, és Wines - Portugal. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 10. W.B.C. INTERNATIONAL S.R.L.

  Olaszország

  A W.B.C. INTERNATIONAL S.R.L., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Eledel, háziállatoknak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Olaszország, export, és Borok - Olaszország. Székhelye Corato, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes