• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • borok - lombardia

A keresés eredménye

Borok - lombardia - Import export

 1. AZIENDA AGRICOLA LA TORRE

  Olaszország

  A AZIENDA AGRICOLA LA TORRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Lombardia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine-growing businesses, wine shop, wine exporter, és production of wines. Székhelye Calvagese Della Riviera, Olaszország.

 2. CANTINE DI MEZZALUNA

  Olaszország

  A CANTINE DI MEZZALUNA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Olaszország, Borok - Lombardia, Borok - Olaszország, és Borok - Lombardia. Székhelye Montalto Pavese, Olaszország.

 3. AZIENDA AGRICOLA MALAVASI DI MALAVASI DANIELE

  Olaszország

  A AZIENDA AGRICOLA MALAVASI DI MALAVASI DANIELE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Lombardia. Székhelye Pozzolengo, Olaszország.

 4. SOCIETÀ AGRICOLA PRATUM COLLER SRL

  Olaszország

  A SOCIETÀ AGRICOLA PRATUM COLLER SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Lombardia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, és Borok. Székhelye Flero, Olaszország.

 5. CANTINE TORREVILLA

  Olaszország

  A CANTINE TORREVILLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Lombardia. Székhelye Torrazza Coste, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AZ AGRICOLA FRATELLI FERRARI

  Olaszország

  A AZ AGRICOLA FRATELLI FERRARI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Lombardia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is italian riesling. Székhelye Oliva Gessi, Olaszország.

 2. PANIZZARI SRL SOCIETÀ AGRICOLA

  Olaszország

  A PANIZZARI SRL SOCIETÀ AGRICOLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Lombardia. Székhelye Via Madonna Dei Monti 43, Olaszország.

Szűrök

A keresés eredménye

Borok - lombardia - Import export

Találatok száma

7 Vállalat

Vállalattipus