• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • borok - languedoc roussillon

A keresés eredménye

Borok - languedoc roussillon - Import export

 1. SOCIÉTÉ FESTES ET LAGARDE MOURVIELS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SOCIÉTÉ FESTES ET LAGARDE MOURVIELS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Franciaország, Borok - Languedoc Roussillon, wineries, imported wine, wholesale of wine, french wine, regional wine, Borok - Franciaország, és red wines. Székhelye Moussoulens, Franciaország.

 2. DOMAINE F.JAUBERT

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A DOMAINE F.JAUBERT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Languedoc Roussillon, Borok - Languedoc Roussillon, red wines, french wine, French red wines, french vineyard, white wines, rose wine, és Natural wines. Székhelye Ponteilla, Franciaország.

 3. CHÂTEAU MONTANA

  Franciaország

 4. VIGNOBLES KANDLER

  Franciaország

  A VIGNOBLES KANDLER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Rhone völgye, Borok - Languedoc Roussillon, Borok - Rhone völgye, Borok - Languedoc Roussillon, french wine, és Côtes du Rhône. Székhelye Roubia, Franciaország.

 5. WINE AROUND

  Franciaország

  A WINE AROUND, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Franciaország, Borok - Bordó, Borok - Burgundia, Borok - Languedoc Roussillon, Borok - Franciaország, Borok - Bordó, Borok - Burgundia, és Borok - Languedoc Roussillon. Székhelye Bordeaux, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ENTERCOOP

  Franciaország

  A ENTERCOOP, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Bordó, Borok - Languedoc Roussillon, Borok - Bordó, Borok - Languedoc Roussillon, és Wines - Rhône valley. Székhelye Saint Aubin De Branne, Franciaország.

 2. BERNARD POULET

  Belgium

  A BERNARD POULET, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Burgundia, Borok - Loire völgye, Borok - Languedoc Roussillon, Borok - Burgundia, Borok - Loire völgye, és Borok - Languedoc Roussillon. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 3. VIGNOBLES DOM BRIAL

  Franciaország

  A VIGNOBLES DOM BRIAL, tevékenységi ágazata Borok - Languedoc Roussillon. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fruity wines. Székhelye Baixas, Franciaország.

 4. MOULIN DE GASSAC

  Franciaország

  A MOULIN DE GASSAC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Franciaország, Borok - Languedoc Roussillon, Borok - Franciaország, és Borok - Languedoc Roussillon. Székhelye Aniane, Franciaország.

 5. CHATEAU SAINT MARTIN DES CHAMPS

  Franciaország

  A CHATEAU SAINT MARTIN DES CHAMPS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Languedoc Roussillon, Borok, Borok - Languedoc Roussillon, és Borok. Székhelye MURVIEL LES BEZIERS, Franciaország.

 1. CHÂTEAU ST MARTIN DE LA GARRIGUE

  Franciaország

  A CHÂTEAU ST MARTIN DE LA GARRIGUE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Languedoc Roussillon. Székhelye MONTAGNAC, Franciaország.

 2. SANTA ESTELA

  Franciaország

  A SANTA ESTELA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Languedoc Roussillon. Székhelye THEZAN LES BEZIER, Franciaország.

 1. DOMAINE DE BACHELLERY

  Franciaország

  A DOMAINE DE BACHELLERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Languedoc Roussillon. Székhelye BEZIERS, Franciaország.

 2. DOMAINE PECH MENEL

  Franciaország

  A DOMAINE PECH MENEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Languedoc Roussillon. Székhelye Quarante, Franciaország.

 3. DOMAINE DE LA COLOMBETTE

  Franciaország

  A DOMAINE DE LA COLOMBETTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Languedoc Roussillon. Székhelye Béziers, Franciaország.

 4. CHATEAU BOUSQUETTE

  Franciaország

  A CHATEAU BOUSQUETTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Languedoc Roussillon. Székhelye Cessenon Sur Orb, Franciaország.

 5. PRIEURE SAINT JEAN DE BEBIAN

  Franciaország

  A PRIEURE SAINT JEAN DE BEBIAN, tevékenységi ágazata Borok - Languedoc Roussillon. Székhelye Pézenas, Franciaország.

 6. DOMAINE DE L'ARJOLLE

  Franciaország

  A DOMAINE DE L'ARJOLLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Languedoc Roussillon. Székhelye Pouzolles, Franciaország.

 7. CHATEAU DE MONTPEZAT

  Franciaország

  A CHATEAU DE MONTPEZAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Languedoc Roussillon. Székhelye Pézenas, Franciaország.

 8. DOMAINE LA MADURA

  Franciaország

  A DOMAINE LA MADURA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Languedoc Roussillon. Székhelye Saint Chinian, Franciaország.

 1. CHÂTEAU ROUMANIÈRES

  Franciaország

  A CHÂTEAU ROUMANIÈRES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Languedoc Roussillon, wine-growing, és Borok - Languedoc Roussillon. Székhelye Garrigues, Franciaország.

 2. LE NEZ DANS LE VERRE

  Franciaország

  A LE NEZ DANS LE VERRE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Languedoc Roussillon. Székhelye Pezenas, Franciaország.

 3. CHÂTEAU TRILLOL

  Franciaország

  A CHÂTEAU TRILLOL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Languedoc Roussillon. Tevékenykedik a következő ágazatokban is AOC label wines. Székhelye Cucugnan, Franciaország.

 4. ADVINI

  Franciaország

  A ADVINI, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Languedoc Roussillon, és Borok - Languedoc Roussillon. Székhelye Saint-felix-de-lodez, Franciaország.

 5. SAS CHATEAU D AGEL

  Franciaország

  A SAS CHATEAU D AGEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Languedoc Roussillon. Székhelye AGEL, Franciaország.

 6. MAISON ABBOTTS

  Franciaország

  A MAISON ABBOTTS, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Languedoc Roussillon, syrah, és Borok - Languedoc Roussillon. Székhelye Marseillette, Franciaország.

 7. JEAN JEAN

  Franciaország

  A JEAN JEAN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Languedoc Roussillon. Székhelye Saint-Felix-De-Lodez, Franciaország.

 8. FAST WINE

  Franciaország

  A FAST WINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Languedoc Roussillon. Székhelye Saint Genies De Fontedit, Franciaország.

 9. CHATEAU DE FLAUGERGUES

  Franciaország

  A CHATEAU DE FLAUGERGUES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Languedoc Roussillon, és Borok - Languedoc Roussillon. Székhelye Montpellier, Franciaország.

 10. PIERRE ET JUSTIN

  Franciaország

  A PIERRE ET JUSTIN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Languedoc Roussillon. Székhelye Saint Jean De Vedas, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes