• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • borok - kasztília-la mancha

A keresés eredménye

Borok - kasztília-la mancha - Import export

 1. BODEGAS IBAÑESAS DE EXPORTACIÓN

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  Bodegas ibañesas exports wine and must per litre worldwide. We are not just a wine cellar. We are a family project aimed at appreciating and sharing our wine and our land. Our wine cellar is part of the Manchuela designation of origin. White wine. red wine. Rosé wine. Must.

 2. GALÁN DE MEMBRILLA BODEGAS REZUELO

  Spanyolország

  A GALÁN DE MEMBRILLA BODEGAS REZUELO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília-La Mancha. Székhelye Menbrilla (ciudad Real), Spanyolország.

 3. COOPERATIVA SAN ANTONIO ABAD

  Spanyolország

  A COOPERATIVA SAN ANTONIO ABAD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Spanyolország, Borok - Kasztília-La Mancha, Borok - Spanyolország, Borok - Kasztília-La Mancha, wine cellars, és production of wines. Székhelye Villacañas-Toledo, Spanyolország.

 4. JUAN RAMON LOZANO SA

  Spanyolország

  A JUAN RAMON LOZANO SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Spanyolország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Kasztília-La Mancha, Borok - Kasztília-La Mancha, és wine shop. Székhelye Villarrobledo, Spanyolország.

 5. COOPERATIVO NUESTRA SEÑORA DEL PILAR

  Spanyolország

  A COOPERATIVO NUESTRA SEÑORA DEL PILAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília-La Mancha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, Borok - Spanyolország, wine cellars, Winery cooperative, Borok, és Borok - Spanyolország. Székhelye Quero-Toledo, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BODEGA MONT REAGA S.L.U

  Spanyolország

  A BODEGA MONT REAGA S.L.U, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília-La Mancha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fine wines. Székhelye Monreal Del Llano, Spanyolország.

 2. ALENUR EXPORTACION, S.L.

  Spanyolország

  A ALENUR EXPORTACION, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília-La Mancha. Székhelye Albacete, Spanyolország.

 3. BODEGAS SAAC - SAN ANTONIO ABAD COOP

  Spanyolország

  A BODEGAS SAAC - SAN ANTONIO ABAD COOP, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Spanyolország, Borok - Kasztília-La Mancha, Borok - Spanyolország, Borok - Kasztília-La Mancha, production of wines, és wine cellars. Székhelye Villamalea-Albacete, Spanyolország.

 4. VIÑEDOS DE CASTILLA LA MANCHA

  Spanyolország

  A VIÑEDOS DE CASTILLA LA MANCHA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília-La Mancha. Székhelye Toledo, Spanyolország.

 5. DIONISOS AGRICULTURA BIOLÓGICA, S.L.

  Spanyolország

  A DIONISOS AGRICULTURA BIOLÓGICA, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília-La Mancha. Székhelye Valdepeñas, Spanyolország.

 1. BODEGA FAMILIA MATEOS DE LA HIGUERA

  Spanyolország

  A BODEGA FAMILIA MATEOS DE LA HIGUERA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília-La Mancha. Székhelye La Solana, Spanyolország.

 2. TARTAROS CANTOS, S.L.

  Spanyolország

  A TARTAROS CANTOS, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília-La Mancha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine grapes, cream of tartar, és Winery. Székhelye Miguel Esteban, Spanyolország.

 1. BODEGA PUENTA DE RUS

  Spanyolország

  A BODEGA PUENTA DE RUS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília-La Mancha. Székhelye San Clemente, Spanyolország.

 2. GRUAS Y BASCULANTES HERMANOS LOPEZ SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanyolország

  A GRUAS Y BASCULANTES HERMANOS LOPEZ SOCIEDAD LIMITADA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Spanyolország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Kasztília-La Mancha, Alkohol és szeszesitalok, Borok - Kasztília-La Mancha, és Alkohol és szeszesitalok. Székhelye Malaga, Spanyolország.

 3. COOPERATIVA JESÚS DEL PERDÓN- BODEGAS YUNTERO

  Spanyolország

  A COOPERATIVA JESÚS DEL PERDÓN- BODEGAS YUNTERO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília-La Mancha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine producers, és Wines - Castilla La Mancha. Székhelye Manzanares, Spanyolország.

 4. ARUSPIDE S.L.

  Spanyolország

  A ARUSPIDE S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Spanyolország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Kasztília-La Mancha, és Borok - Kasztília-La Mancha. Székhelye Valdepeñas, Spanyolország.

 5. ASES. INVERS.Y FINAN. M.A.D.I.S.A, S.A.

  Spanyolország

  A ASES. INVERS.Y FINAN. M.A.D.I.S.A, S.A., tevékenységi ágazata Borok - Kasztília-La Mancha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Murcia, és Borok - Murcia. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 6. COOP DEL CAMPO NUESTRA SENORA DE LA PAZ

  Spanyolország

  A COOP DEL CAMPO NUESTRA SENORA DE LA PAZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Spanyolország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Kasztília-La Mancha, és Borok - Kasztília-La Mancha. Székhelye Corral De Almaguer, Spanyolország.

 7. EXIMALSAN S.L.

  Spanyolország

  A EXIMALSAN S.L., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília-La Mancha. Székhelye Alcantarilla, Spanyolország.

 8. BODEGAS - VINOS EMBOTELLADOS DEL NORTE SA

  Spanyolország

  A BODEGAS - VINOS EMBOTELLADOS DEL NORTE SA, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília-La Mancha. Székhelye Gernika, Spanyolország.

 1. COOP DEL CAMPO NUESTRA SENORA DE MANJAVACAS

  Spanyolország

 2. BODEGAS MAINETES SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanyolország

 3. BODEGAS CRUZ DEL SUR SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanyolország