• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • borok - kasztília és león

A keresés eredménye

Borok - kasztília és león - Import export

 1. HEINLOTH CNC-FERTIGUNGSTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HEINLOTH CNC-FERTIGUNGSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília és León. Székhelye Hilpoltstein, Németország.

 2. HOHE TANNE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HOHE TANNE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília és León. Székhelye Großbreitenbach, Németország.

 3. BODEGAS Y VIÑEDOS TAMARAL

  Spanyolország

  A BODEGAS Y VIÑEDOS TAMARAL, tevékenységi ágazata Borok - Spanyolország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Kasztília és León, wine shop, production of wines, D.O.C. (Controlled Denomination of Origin), és Borok - Kasztília és León. Székhelye Padilla De Duero (peñafiel)-Valladolid, Spanyolország.

 4. BODEGA SOLAR DE MUÑOSANCHO

  Spanyolország

  A BODEGA SOLAR DE MUÑOSANCHO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Spanyolország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Kasztília és León, white wines, red wines, és Borok - Kasztília és León. Székhelye La Seca-Valladolid, Spanyolország.

 5. LOSADA VINOS DE FINCA SA

  Spanyolország

  A LOSADA VINOS DE FINCA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília és León. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine cellars. Székhelye Cacabelos, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TINTO PESQUERA - GRUPO PESQUERA

  Spanyolország

  A TINTO PESQUERA - GRUPO PESQUERA, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília és León. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, fine wines, white wines, Borok, és red wines. Székhelye Pesquera De Duero-Valladolid, Spanyolország.

 2. BODEGA COOPERATIVA DE CIGALES

  Spanyolország

  A BODEGA COOPERATIVA DE CIGALES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Kasztília és León, rose wine, red wines, Borok - Kasztília és León, és white wines. Székhelye Cigales-Valladolid, Spanyolország.

 3. BODEGAS HIJOS DE CRESCENCIA MERINO

  Spanyolország

  A BODEGAS HIJOS DE CRESCENCIA MERINO, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Spanyolország, Borok - Kasztília és León, Borok - Spanyolország, Borok - Kasztília és León, production of wines, és wine cellars. Székhelye Corcos Del Valle - Valladolid, Spanyolország.

 4. MAYER FEINTECHNIK GMBH

  Németország

  A MAYER FEINTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília és León. Székhelye Göttingen, Németország.

 5. HOTEL ARZUAGA

  Spanyolország

  A HOTEL ARZUAGA, tevékenységi ágazata Szálloda. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szállodák és éttermek, Borok, Borok - Spanyolország, Borok - Kasztília és León, Szállodák és éttermek, Borok, Borok - Spanyolország, és Borok - Kasztília és León. Székhelye Quintanilla De Onésimo - Valladolid, Spanyolország.

 1. UWE WELLER FEINWERKTECHNIK GMBH

  Németország

  A UWE WELLER FEINWERKTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília és León. Székhelye Wetzlar, Németország.

 2. RUDOLF GEIGER MASCHINENBAU GMBH-SONDERMASCHINENBAU

  Németország

  A RUDOLF GEIGER MASCHINENBAU GMBH-SONDERMASCHINENBAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília és León. Székhelye Ebermannstadt Ot Rüssenbach, Németország.

 1. METALLDESIGN GMBH & CO KG

  Németország

  A METALLDESIGN GMBH & CO KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília és León. Székhelye Gaildorf, Németország.

 2. BS-MODELSHOP GMBH

  Ausztria

  A BS-MODELSHOP GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília és León. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágás, acélok és fémek, Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, Fúrás - acélok és fémek, Vágás, acélok és fémek, Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, és Fúrás - acélok és fémek. Székhelye Wien, Ausztria.

 3. NEEF ZERSPANUNGSTECHNIK

  Németország

  A NEEF ZERSPANUNGSTECHNIK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Borok - Galícia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Kasztília és León, Vágás, acélok és fémek, Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, Borok - Kasztília és León, Vágás, acélok és fémek, Acélok és fémek - esztergálás, és Acélok és fémek - marás. Székhelye Haiger, Németország.

 4. GERKON INDUSTRIEZERSPANUNG GMBH

  Németország

  A GERKON INDUSTRIEZERSPANUNG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília és León. Székhelye Röhrnbach, Németország.

 5. BODEGA REINA DE CASTILLA, S. COOP.

  Spanyolország

  A BODEGA REINA DE CASTILLA, S. COOP., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília és León. Székhelye La Seca (valladolid), Spanyolország.

 6. ST STANZTECHNIK GMBH

  Németország

  A ST STANZTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília és León. Székhelye Unterensingen, Németország.

 7. AITECH AG

  Svájc

  A AITECH AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília és León. Székhelye Appenzell, Svájc.

 8. GEORG PFITZER DREHEREI GMBH & CO KG

  Németország

  A GEORG PFITZER DREHEREI GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília és León. Székhelye Oberndorf, Németország.

 1. PÖSCHL PRÄZISIONSTEILE GMBH

  Németország

  A PÖSCHL PRÄZISIONSTEILE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília és León. Székhelye Germering, Németország.

 2. IXXACT PRÄZISIONSMECHANIK GMBH

  Németország

  A IXXACT PRÄZISIONSMECHANIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília és León. Székhelye Gera, Németország.

 3. SCHÄTZLE & CIE. GMBH

  Németország

  A SCHÄTZLE & CIE. GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília és León. Székhelye Lörrach, Németország.

 4. MECHANISCHE SYSTEMTECHNIK TRIMATEC GMBH

  Németország

  A MECHANISCHE SYSTEMTECHNIK TRIMATEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília és León. Székhelye Nordwalde, Németország.

 5. TILENUS

  Spanyolország

  A TILENUS, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Spanyolország, Borok - Kasztília és León, Borok - Spanyolország, Borok - Kasztília és León, production of wines, és wineries. Székhelye PONFERRADA - LEÓN, Spanyolország.

 6. BODEGAS ARZUAGA

  Spanyolország

  A BODEGAS ARZUAGA, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Spanyolország, Borok - Kasztília és León, Borok - Spanyolország, Borok - Kasztília és León, production of wines, és wine cellars. Székhelye Quintanilla De Onésimo-Valladolid, Spanyolország.

 7. DJD DREHTEILE J. DUFFNER GMBH

  Németország

  A DJD DREHTEILE J. DUFFNER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília és León. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, Fúrás - acélok és fémek, Centrifugális fémöntőgépek, Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, Fúrás - acélok és fémek, és Centrifugális fémöntőgépek. Székhelye Ettlingen, Németország.

 8. HECKEL PRÄZISIONSTEILE GMBH

  Németország

  A HECKEL PRÄZISIONSTEILE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília és León. Székhelye Heitersheim, Németország.

 9. FEIMEC AG

  Svájc

  A FEIMEC AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Kasztília és León. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Öntőformák, kerámiaáru gyártáshoz, Centrifugális fémöntőgépek, Marók és fúrók, Acélok és fémek - marás, Öntőformák, kerámiaáru gyártáshoz, Centrifugális fémöntőgépek, és Marók és fúrók. Székhelye Heerbrugg, Svájc.

 10. BODEGAS RIBERALTA SA

  Spanyolország

  A BODEGAS RIBERALTA SA, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Kasztília és León, Borok - Kasztília és León, wine cellars, red wines, és white wines. Székhelye Gumiel De Izán - Burgos, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes