• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • borok - galícia

A keresés eredménye

Borok - galícia - Import export

 1. BODEGAS SANTIAGO ROMA

  Spanyolország

  A BODEGAS SANTIAGO ROMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Galícia. Székhelye Ribadumia-Pontevedra, Spanyolország.

 2. BODEGAS CUNQUEIRO

  Spanyolország

  A BODEGAS CUNQUEIRO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Galícia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, AOC label wines, production of wines, Borok, és wine cellars. Székhelye Prado Do Miño-Ourense, Spanyolország.

 3. METALLBEARBEITUNG NAROSKA INH. MARKUS FUNCK

  Németország

  A METALLBEARBEITUNG NAROSKA INH. MARKUS FUNCK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Borok - Galícia. Székhelye Hamm, Németország.

 4. NEEF ZERSPANUNGSTECHNIK

  Németország

  A NEEF ZERSPANUNGSTECHNIK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Borok - Galícia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Kasztília és León, Vágás, acélok és fémek, Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, Borok - Kasztília és León, Vágás, acélok és fémek, Acélok és fémek - esztergálás, és Acélok és fémek - marás. Székhelye Haiger, Németország.

 5. BÖHM STIRLING-TECHNIK GMBH

  Németország

  A BÖHM STIRLING-TECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Galícia. Székhelye Neustadt An Der Aisch, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GUNTER GEITHNER GMBH

  Németország

  A GUNTER GEITHNER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Borok - Galícia. Székhelye Laasdorf, Németország.

 2. KON-DREH PLUS - DREHEN UND FRÄSEN OWL

  Németország

  A KON-DREH PLUS - DREHEN UND FRÄSEN OWL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Galícia. Székhelye Espelkamp, Németország.

 3. NAGY GMBH & CO. KG

  Németország

  A NAGY GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Galícia. Székhelye Lauffen, Németország.

 4. SAINT JEAN INDUSTRIES STUTTGART GMBH

  Németország

  A SAINT JEAN INDUSTRIES STUTTGART GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Galícia. Székhelye Ilsfeld-Auenstein, Németország.

 5. BREM AG, PRÄZISIONSMECHANIK

  Svájc

  A BREM AG, PRÄZISIONSMECHANIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Galícia. Székhelye Oberglatt, Svájc.

 1. M + S KUNSTSTOFFBEARBEITUNG UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Németország

  A M + S KUNSTSTOFFBEARBEITUNG UND SYSTEMTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Galícia. Székhelye Laupheim, Németország.

 2. 1730 ALBARIÑO FINCA DE MAZA - PORTA DA BAHIA

  Spanyolország

  A 1730 ALBARIÑO FINCA DE MAZA - PORTA DA BAHIA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borok - Galícia. Székhelye Cambados, Spanyolország.

 1. KREATIZE GMBH

  Németország

  A KREATIZE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Galícia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, Marók és fúrók, Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, és Marók és fúrók. Székhelye Tübingen, Németország.

 2. DANIEL WULKOW

  Németország

  A DANIEL WULKOW, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Galícia. Székhelye Ilsede, Németország.

 3. BÖLLINGER GROUP HOLDING GMBH

  Németország

  A BÖLLINGER GROUP HOLDING GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Borok - Galícia. Székhelye Bad Friedrichshall, Németország.

 4. CNC SOLUTIONS GBR

  Németország

  A CNC SOLUTIONS GBR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Borok - Galícia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Formázás, acélok és fémek, Vágás, acélok és fémek, Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, Formázás, acélok és fémek, Vágás, acélok és fémek, Acélok és fémek - esztergálás, és Acélok és fémek - marás. Székhelye Geltendorf, Németország.

 5. DELCABO SELECTION, SL

  Spanyolország

  A DELCABO SELECTION, SL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borok - Galícia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen tarts, preserved fish, quality fish products, és food / beverages - wholesale and retail. Székhelye Llinars Del Vallés, Spanyolország.

 6. HEIWA BAUBESCHLÄGE INH. DANIEL KRATZER

  Németország

  A HEIWA BAUBESCHLÄGE INH. DANIEL KRATZER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Galícia. Székhelye Rastatt, Németország.

 7. RUESSHOP

  Spanyolország

  A RUESSHOP, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borok - Galícia. Székhelye San Pedro De Alcantara, Spanyolország.

 8. CNC-TECHNIK LAPP GMBH

  Németország

  A CNC-TECHNIK LAPP GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Galícia. Székhelye Neuburg A. D. Donau, Németország.

 1. SEÑORÍO DE RUBIÓS

  Spanyolország

  A SEÑORÍO DE RUBIÓS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Spanyolország, Borok - Galícia, Borok - Spanyolország, és Borok - Galícia. Székhelye As Neves-Pontevedra, Spanyolország.

 2. PAZO DE SEÑORANS SL

  Spanyolország

  A PAZO DE SEÑORANS SL, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Galícia, Borok - Galícia, és white wines. Székhelye Meis - Pontevedra, Spanyolország.

 3. IZACOMERCIAL.SL

  Spanyolország

  A IZACOMERCIAL.SL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Galícia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is contract storage of food products. Székhelye Santiago De Compostela, Spanyolország.

 4. WMS METALL-SERVICE GMBH

  Németország

  A WMS METALL-SERVICE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Galícia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium és ötvözetek, Acélok és fémek - marás, Alumíniumhuzalok és kábelek, Marók és fúrók, Alumínium és ötvözetek, Acélok és fémek - marás, Alumíniumhuzalok és kábelek, és Marók és fúrók. Székhelye Schorndorf, Németország.

 5. FRIEDRICHS GMBH

  Németország

  A FRIEDRICHS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Galícia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágás, acélok és fémek, Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, Fúrás - acélok és fémek, Vágás, acélok és fémek, Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, és Fúrás - acélok és fémek. Székhelye Barntrup, Németország.

 6. EMBICIA C.B.

  Spanyolország

  A EMBICIA C.B., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Import / export - élelmiszertermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Galícia, wholesale organic foods, cooked meats export, Borok - Galícia, és Canned foods and of vegetables. Székhelye Chantada, Spanyolország.

 7. VINOS REMIGIO ENRÍQUEZ

  Spanyolország

  A VINOS REMIGIO ENRÍQUEZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Galícia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine shop, és production of wines. Székhelye Ourense, Spanyolország.

 8. WINERIES AGRO DE BAZAN S.A.

  Spanyolország

  A WINERIES AGRO DE BAZAN S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Galícia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Wines - Galicia. Székhelye Vilanova De Arousa, Pontevedra., Spanyolország.

 9. MAR DE FRADES

  Spanyolország

  A MAR DE FRADES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Galícia. Székhelye Meis, Pontevedra, Spanyolország.

 10. BOUZA DE CARRIL

  Spanyolország

  A BOUZA DE CARRIL, tevékenységi ágazata Borok - Spanyolország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Galícia, és Borok - Galícia. Székhelye Ribadumia, Spanyolország.