• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • borok - frioul vénétie julienne

A keresés eredménye

Borok - frioul vénétie julienne - Import export

 1. CANTINA DI BERTIOLO SPA

  Olaszország

  A CANTINA DI BERTIOLO SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Frioul Vénétie Julienne. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wineries, prosecco, production of wines, és aromatic grappa. Székhelye Bertiolo, Olaszország.

 2. REGUTA DI ANSELMI GIUSEPPE E LUIGI SOC. AGRICOLA S.S.

  Olaszország

  A REGUTA DI ANSELMI GIUSEPPE E LUIGI SOC. AGRICOLA S.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Frioul Vénétie Julienne, Borok - Olaszország, Borok - Frioul Vénétie Julienne, friulano wine, és Borok - Olaszország. Székhelye Pocenia, Olaszország.

 3. VILLA CANTHUS AZ.VINICOLA

  Olaszország

  A VILLA CANTHUS AZ.VINICOLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Velence környéke. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Frioul Vénétie Julienne, veneto wine, Borok - Frioul Vénétie Julienne, és sweet wine. Székhelye Fossalta Di Piave, Olaszország.

 4. AZ. AGR. MOSOLO GLENI

  Olaszország

  A AZ. AGR. MOSOLO GLENI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Frioul Vénétie Julienne. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wineries. Székhelye Faedis, Olaszország.

Szűrök

A keresés eredménye

Borok - frioul vénétie julienne - Import export

Találatok száma

4 Vállalat

Vállalattipus